как да променя шрифта на Instagram в биография, надпис и история ig

Как да промените шрифта на Instagram, всъщност е наистина лесно, знаете ли! Можете да изберете различни естетични шрифтове за биографии, надписи и IG истории!

Все още рядко се знае как да се промени шрифтът на Instagram. Всъщност има много уникални и интересни IG шрифтове, които можете да използвате, знаете ли!

След като наскоро тенденцията за естетически филтър на Instagram процъфтяваше , сега потребителите на Instagram отново са шокирани от тенденцията на уникални шрифтове като получер или курсив .

Всъщност този стил на писане също често се използва от няколко художници и известни личности, така че много хора са любопитни как да го направят.

Всъщност създаването на надпис, биография и история в Instagram в този стил е много лесно и бързо.

Е, за тези от вас, които са любопитни, в тази статия ApkVenue ще ви разкаже как да промените IG шрифта за биография, надпис и история. Виж това!

Как да сменяте Instagram шрифтове

За да направите надписите на снимките да изглеждат по-привлекателни и естетически , просто следвайте как да промените шрифта на Instagram с удебелен или курсив на IG.

За да направите естетическо писане на IG, има два начина да го направите, а именно с помощта на приложение на трета страна или без приложение.

За да не станете по-любопитни, по-добре е просто да следвате всеки урок, който ApkVenue обяснява по-долу. Гарантирано, че вашият IG ще бъде още по-добър!

Как да сменяте шрифтове в Instagram с приложения

Първо, ApkVenue ще обясни предварително как да наклоните надписите в Instagram с помощта на приложението.

Освен курсив, има и други стилове като получер , който също можете да използвате във вашата биография или Instastory, банда.

Сега, за да разберете пълния метод, можете веднага да следвате стъпките от ApkVenue по-долу.

1. Изтеглете приложението за генериране на текст

 • Първо, първо изтегляте приложението за генериране на текст на мобилния си телефон. Този път ApkVenue ще използва приложение за генериране на текст, наречено Fontify . Можете също да го изтеглите по-долу.
Помощни програми за ИЗТЕГЛЯНЕ
 • След като изтеглянето приключи, отваряте приложението.

2. Напишете думата, която искате да промените в стила на неговия

 • Следващата стъпка е да напишете думите, за които искате да промените типа на шрифта.

 • Тогава резултатите веднага ще се появят в дъното, банда. На този етап изберете стила на шрифта , който искате да използвате.

3. Копирайте или копирайте текст

 • Ако сте избрали типа шрифт, който ще се използва, изберете шрифта и натиснете бутона Копиране .

4. Отворете приложението Instagram

 • Следващата стъпка е да отворите приложението Instagram и да качите интересна емисия на Instagram.

 • На етапа на писане на надписи поставяте или поставяте текста, който преди това е бил копиран. За да направите това, докоснете и задръжте, докато се появи опцията Поставяне .

 • Ако е така, изберете бутона Споделяне, за да споделите публикацията. Свършен!

Не само получер шрифт или курсив , но има и други страхотни шрифтове, които можете да използвате.

Освен това, за тези от вас, които също търсят начини за промяна на шрифта в Instagram Story или биография, можете също да следвате стъпките по-горе.

Методът също е лесен, след като копирате страхотния IG текст от приложението за генериране на текст , можете веднага да го поставите във вашата биография или IG история.

Разбира се, можете да използвате този метод, за да разкрасите биографията си в Instagram и да създадете надписи върху историите на Instagram, знаете ли!

Как да сменяте шрифтове в Instagram без приложение

Ако по-рано Jaka обясни как да създадете удебелен, курсив и други стилове на шрифтове за надписи в Instagram с помощта на приложението, този път не е необходимо да инсталирате приложения.

За това как да промените шрифта на Instagram без приложение , можете да следвате стъпките от ApkVenue по-долу, банда.

1. Посетете сайта за генериране на текст

 • Първо, първо посещавате един от сайтовете за генериране на текст , който може да промени шрифта на IG по желание.

 • Тук ApkVenue препоръчва да посетите уебсайта на Instagram Fonts на URL //igfonts.io/ .

2. Напишете думата, която искате да промените

 • След това, което пишете думите, които искате да промените шрифта стил до чер, курсив, или по друг начин в колоната при условие.

 • Ако е така, резултатите веднага ще се появят в дъното, банда. На този етап можете да намерите стил на шрифта според вашия вкус.

 • Започвайки от удебелен, курсив, непрекъснат, до писане по централната линия в Instagram, можете да го намерите тук. Пълна, нали?

3. Копирайте и копирайте желания шрифт

 • След това копирайте желания шрифт за писане, като докоснете и задържите секцията за писане, след което изберете бутона Копиране .

4. Отворете приложението Instagram

 • След това отворете приложението Instagram и създайте последната публикация в емисията .

 • На етапа на писане на надписи поставете или поставете текста, като го докоснете и задържите, докато се появи бутонът Поставяне . Ще бъде още по-хладно, ако използвате английски надписи!

 • След това изберете бутона Споделяне, за да споделите публикацията в емисията . Готово, де.

Лесно, нали, как да направя естетично писане в Instagram без приложението? В допълнение към надписите можете също да следвате тези стъпки за това как да промените шрифта в биографията на Instagram без приложение.

Не само това, тези от вас, които са любопитни как да променят шрифта на Instagram Story iPhone, могат да изпробват и този урок. Разликата е, че просто трябва да се придържате към IG текста, който искате в Story.

Освен IG курсив, все още има много други видове шрифтове, които можете да копирате и поставите във вашата биография, надпис и IG история, банда.

Можете да направите естетическо писане с удебелен шрифт, средна линия, скоропис или писане, което не е четливо, знаете ли! Опитайте, нека!

Бонус: Най-добро приложение за Android шрифтове 2020

Ако по-рано Jaka обясни как да се наклони на IG с помощта на приложението Fontify , сега ApkVenue ще сподели други алтернативни приложения.

Освен да го използвате за публикуване в социалните медии, можете също да използвате тези приложения за шрифтове, за да промените шрифта на вашия смартфон.

Любопитни сте кои са най-добрите приложения за Android шрифтове за 2020 г.? Хайде, вижте отзивите в статията по-долу, банда!

ВИЖТЕ СТАТИИ

И така, това беше начинът да промените шрифта на Instagram, който можете да направите, за да направите естетическо писане в надписа, биографията и историята на Instagram.

Можете също така да го комбинирате с няколко други вида шрифтове, така че публикациите ви да изглеждат по-привлекателни и различни от останалите.

Прочетете също статии за Instagram или други интересни статии от Shelda Audita .