7 начина за отваряне на заключен мобилен телефон поради забравяне на щифта / шаблона

Как да отворите заключен мобилен телефон е наистина лесно, знаете ли! Тук вижте някои трикове за това как да отворите мобилен телефон, който е забравил пълната парола по-долу.

Как да отворите заключен мобилен телефон със сигурност ще бъде много по-лесно, когато знаете използваната парола. Но ако се случи обратното? Определено ще ви се завие наистина, а.

Заключването на вашия смартфон е задължително в наши дни. На телефоните с Android наличните пароли са доста разнообразни, това може да бъде шаблон, комбинация от цифри и букви (парола), ПИН или сензор за пръстови отпечатъци.

За съжаление не е необичайно потребителите на смартфони да забравят паролата за мобилен телефон, която предварително са задали, така че мобилният телефон да няма достъп.

Но, просто се успокой! Тъй като този път ApkVenue има 7 начина за отваряне на заключен мобилен телефон, най-лесният и сложен

Как да отворите заключен мобилен телефон лесно и безопасно

Много хора все още са объркани как да отворят забравен щифт за мобилен телефон, особено на устройството с Android, което използват.

Всъщност понякога могат да възникнат грешки с мобилния ви телефон и ако не разбирате как да отключите алтернативен мобилен телефон, можете да бъдете претоварени.

Ето седем метода, известни още как да отворите заключен мобилен телефон, ако забравите паролата или пръстовия си отпечатък в средата на грешка . Но помнете! Това не е трик за отваряне на моделите на мобилни телефони на хората , а!

1. Използване на Android Device Manager

Първият начин да отворите мобилен телефон, който е забравил паролата, е да използвате Android Device Manager, официална услуга, направена от Google.

Можете да използвате браузър на Android смартфон на приятел или да използвате лаптоп за достъп до тази услуга.

Уверете се също, че сте влезли със същия акаунт в Google като мобилния телефон, който е забравил паролата, и разбира се мобилният телефон е свързан към интернет мрежата.

Е, за по-подробен метод можете да следвате стъпките по-долу:

 1. Посетете сайта или изтеглете приложението Android Device Manager от друг лаптоп, компютър или мобилен телефон.

 2. Влезте със същия акаунт в Google като вашия мобилен телефон.

 3. Изберете опцията „Заключване“ или „Заключване“ . Ако Мениджърът на устройства с Android има проблеми с намирането на вашето устройство, кликнете върху бутона за опресняване на браузъра няколко пъти.

 4. Въведете новата парола два пъти, за да потвърдите.

 5. Можете да отворите заключен мобилен телефон с нова парола.

Изтеглете приложението Android Device Manager тук!

Драйвери за приложения и смартфони Google Inc. ИЗТЕГЛИ

2. Използвайте Samsung Find My Mobile

Ако горният метод не работи и случайно използвате устройство Samsung . Можете да опитате услуга, подобна на специалния диспечер на устройствата на Android на Samsung, Find My Mobile .

Тази официална услуга, направена от Samsung, е най-лесната и безопасна алтернатива за отключване на мобилен телефон Samsung, който е заключен с парола.

Ето стъпките, които можете да опитате да изпълните:

 1. Посетете сайта Find My Mobile ( //www.findmymobile.samsung.com/ ) от приложението на браузъра или изтеглете приложението по-долу.

 2. Влезте с вашия Samsung акаунт или създайте нов акаунт, ако нямате такъв.

 3. Кликнете върху бутона „Заключване на екрана“ в панела отляво.

 4. Въведете нов ПИН и щракнете върху бутона „Заключване“ .

В рамките на минута или две паролата за заключен екран трябва да бъде успешно променена на новия ПИН, който сте въвели и сте използвали за отключване на устройството.

Изтеглете приложението Samsung Find My Phone тук!

Изтеглете помощните програми на Samsung Apps

3. Използвайте функцията Забравен модел

Ако вашето устройство все още работи с операционна система Android 4.4 KitKat или по-ниска, все още можете да използвате функцията за забравен шаблон .

Що се отнася до това как да използвате функцията Забравен модел, можете да видите следното:

 1. Въведете произволната парола за HP 5 пъти или докато не бъде достигнат максималният лимит и се появи съобщението „Опитайте отново след 30 секунди“.

 2. Избирате менюто „Забравен шаблон“ като начин за отваряне на паролата за мобилен телефон.

 1. Изберете метода на забравената парола, който искате.

Налице са общо два метода, а именно отговаряне на въпроси за сигурност или влизане с вашия акаунт в Google.

Ако изберете втория, Google ще ви изпрати имейл с модела за отключване или можете да го промените веднага.

4. Използвайте ADB, за да премахнете парола

Как да отворите мобилен телефон, който е забравил паролата или следващия модел, ще работи само ако преди това сте активирали USB отстраняване на грешки .

Не само това, можете да направите този начин, за да отворите забравен щифт за мобилен телефон, само ако имате компютър, свързан към смартфон чрез ADB.

Ако вече сте вкоренили или инсталирали потребителски ROM, трябва да сте запознати с този процес. Вместо да станете любопитни, помислете за стъпките по-долу:

 1. Свържете мобилния си телефон с лаптоп / компютър чрез USB кабел.

 2. Отворете програмата за команден ред, след което въведете командата CMD adb shell rm /data/system/gesture.key, за да влезете в инсталационната директория на ADB.

 3. Рестартирайте вашия смартфон и парола, ако на заключен екран не е там.

Загубата на тази парола е само временна, така че не забравяйте да зададете нова парола преди следващото рестартиране .

О, да, този трик може да бъде изпробван и за онези от вас, които търсят начин да отворят шаблон за мобилен телефон OPPO или друга марка, а!

5. Използвайте безопасен режим

Както знаете, в Google Play Store има много приложения за защита на заключен екран за Android.

Някои от тях са много впечатляващи, защото могат да променят паролата според комбинацията от часове и минути, дата и състояние на батерията. Понякога обаче има грешки, които правят мобилния ви телефон недостъпен.

Е, ако проблемът идва от приложение на трета страна, можете да опитате да стартирате в безопасен режим като алтернативен начин за отваряне на заключен модел на мобилен телефон.

Методът варира в зависимост от вида и марката на вашия смартфон. Но като цяло можете да следвате стъпките за влизане в безопасен режим в Android по-долу:

 1. Натиснете и задръжте бутона за захранване, докато се появи опцията за рестартиране или изключване.

 2. След това натиснете и задръжте отново бутона за захранване на мобилния телефон, докато се появи опцията Рестартиране в безопасен режим . След това натиснете OK .

 3. Чрез безопасен режим деинсталирате приложението за заключване на екрана на трета страна, което е причината за този проблем.

 4. Рестартирайте мобилния телефон, за да излезете от безопасен режим след приключване на процеса на деинсталиране на приложението.

Можете също да видите някои други начини за деактивиране на безопасен режим, които ApkVenue е обсъждал в отделна статия.

6. Направете Lockcreen Crash

Този метод се възползва от грешка при смартфони с Android 5.0-5.1.1 Lollipop . Отделно от това, този метод за отваряне на заключен мобилен телефон с помощта на спешни повиквания не може да работи.

За самия метод можете да видите следните стъпки:

 1. Натиснете Спешно повикване, което се появява на заключения екран.

 2. След това използвайте интерфейса за набиране и въведете 10 звездички.

 3. Копирайте и поставете 10-те звездички, докато броят на звездните знаци се удвои.

 4. Повторете този процес, копирайте и поставете, за да добавите повече знаци до ограничението.

 1. След това се върнете към заключения екран и отворете прекия път на камерата.

 2. Издърпайте надолу прозореца за известия и докоснете иконата Настройки , след което ще бъдете помолени да въведете паролата .

 3. Натиснете продължително в полето за въвеждане и изберете поставяне . Повторете този процес няколко пъти, така че заключването на екрана да се срине и да ви позволи достъп до целия интерфейс на смартфона.

Този метод за отключване на паролата за мобилен телефон може да се използва, ако мобилният телефон, който използвате, все още използва Android Lollipop.

7. Извършете фабрично нулиране

Ако сте направили всички начини, за да отворите телефона, че сте забравили паролата по-горе и той не може да работи също, окончателното решение е да се изчисти мобилен телефон към фабричните, известен още като Factory Reset .

Но за съжаление този трик не е за тези от вас, които искат начин да отворят мобилен телефон с Android, без да губят данни.

Защото тук трябва да се откажете от всички данни, съхранявани във вашата вътрешна памет. Въпреки това, Factory Reset е най-ефективният начин за отваряне на мобилен телефон, който е забравил паролата или шаблона.

Е, процесът за влизане в режим на възстановяване варира в зависимост от вида и марката на вашия смартфон. За да сте сигурни, можете да сърфирате според марката и типа на използвания мобилен телефон.

Или можете също да следвате стъпките по-долу кой знае според марката мобилен телефон, който използвате и работи.

 1. Изключете мобилния телефон, след което го включете отново, като едновременно натиснете бутона за увеличаване на звука + дома + захранване или бутона за увеличаване на звука + захранване

 2. Използвайте бутоните за сила на звука, за да изберете опцията Wipe Data / Factory Reset , след което натиснете бутона за захранване, за да я изберете.

Когато процесът приключи, изберете Рестартиране на системата сега и вашият смартфон отново се връща в ново състояние. Това е готово, как да отворите заключен мобилен телефон с този метод!

Това са 7-те най-ефективни начини за отключване на заключен мобилен телефон досега. Поради многото видове и марки Android, наистина няма наистина стандартен метод за прилагане.

Методът, който ApkVenue споделя, не е автоматично приложим за всички условия. Понякога много фактори могат да причинят тези методи да не работят правилно.

Ако знаете други начини, можете да споделите информация в колоната за коментари по-долу. О, да, запомни отново! Не използвайте този трик за това как да отключите модела на мобилен телефон на приятел, Добре!

Прочетете също статии за Android или други интересни статии от Рейналди Манасе .