10 страхотни приложения за Android, които не са в магазина за игра

Искате ли да знаете кои страхотни приложения на Android не са в Play Store? Моля, прочетете тази статия.

Кой не знае за Google Play Store ? Досега Google Play Store се превърна в доставчик на приложения, които можете да изтеглите до насита . Независимо дали е под формата на игри, приложения за чат , здравни приложения, до най-добрите приложения за музикален плейър за възпроизвеждане на списъци с песни] (// jalantikus.com/tips/aplikasi-pemutar-musik-terbaik-di-android/) вие на вашия смартфоните са представени изцяло там.

Очевидно не всички страхотни приложения за Android са в Google Play Store. Има много други приложения, които не можете да изтеглите от Play Store с мотива, че не са в съответствие с правилата, предоставени от Google от разработчика . Всъщност интересни приложения, които са без реклами, не са разрешени в Play Store. Кои са приложенията, които Google Play Store не може да намери? Тук ApkVenue предлага някои страхотни приложения за Android, които не са в Play Store .

  • 6 противоречиви приложения за Android, блокирани от Google Play Store
  • Как да изтеглите БЕЗПЛАТНО платени приложения от Play Store!
  • 7 най-противоречиви игри за Android, блокирани от Google Play Store

10 страхотни приложения за Android, които не са в Play Store

1. Лъки AppManager

Lucky AppManager е приложение, което улеснява достъпа до вашия Android смартфон по-свободно. За устройства с Android, които не са root , можете да преместите приложенията, които са инсталирани на SD картата, и да ги върнете във вътрешната памет. Всъщност можете лесно да инсталирате приложения на SD картата. След това, ако устройството ви е вкоренено , можете да преместите всички приложения на SD картата. Можете също да използвате свързващото вещество за Android API .

2. VideoMix

Приложението VideoMix е много мощен ресурс за поточно предаване на любимите ви телевизионни предавания, както и онлайн филми . Поради законите във всяка държава относно поточното съдържание има авторски права, поради което на това приложение няма право да влиза в Play Store. След като намерите телевизионно предаване или филм, който искате да гледате, всичко, което трябва да направите, е да изберете сайта за стрийминг , който искате. Освен това има и бутон, който интегрира IMDB в приложението. Страхотно, нали?

ИЗТЕГЛЕТЕ Приложения за видео и аудио Videomix

3. Blackmart Alpha

Blackmart Alpha е приложение, което предоставя множество други приложения за изтегляне . Можете да изтеглите различни платени приложения и игри, без да се налага да бъдете таксувани. Тъй като Blackmart предлага платени приложения, които се изтеглят безплатно, Blackmart не може да бъде включен в Play Store. Всъщност, ако това беше позволено, би било наистина забавно да можете да дегустирате безплатни приложения безплатно. Хайде, изтеглете Blackmart Alpha тук.

4. Нощен пазар

Pasar Malam предоставя много приложения, особено тези, които не можете да намерите в Google Play Store. Подобно на Blackmart Alpha, Pasar Malam предлага и платени приложения и игри за изтегляне безплатно. В допълнение, Pasar Malam осигурява не само масовите популярни приложения , но Android приложения да изкорени вашия смартфон или приложения, които имат проблеми с правилата за магазина на възпроизвеждане.

Приложения за производителност на тъмния пазар ИЗТЕГЛЕТЕ

5. Медийна река

Готино приложение за Android, което не е в Google Play Store, е Media River . Не много по-различно от Blackmart Alpha и Pasar Malam, Media River предлага и различни видове приложения, книги , MP3 файлове, дори атрактивни тапети за безплатно изтегляне, достъпни на Media River. Тук можете да намерите и приложения, в които няма досадни реклами. Не е забавно, ако се забавлявате да пускате приложения или игри, изскачат досадни реклами. Искате ли да изтеглите Media River? Можете да го изтеглите от тук.

6. LMT стартер

LMT Launcher е много интересно приложение за използване. Това приложение предлага разглобяемо меню или меню, което можете да промените сами. Прилича на вентилатор и показва различни преки пътища . Как да го използвате е лесно, след като го инсталирате, всичко, което трябва да направите, е да плъзнете ръба на екрана до средата и да излезете от LMT Launcher.

Apps Desktop Enhancement LMT Launcher ИЗТЕГЛЯНЕ

7. Убийте WiFi

Е, за тези от вас, които са безплатни WiFi маниаци или тези, които обичат да притесняват хората, WiFi Kill е много полезно приложение за вас. Можете да изключите WiFi връзката, свързана към чуждо устройство, и да превключите WIFi връзката само за вас. Така че WiFi връзката ще бъде много бърза, защото никой друг не я използва освен вас.

8. Инсталатор на CyanogenMod

Всъщност CyanogenMod Installer някога е бил включен в Google Play Store. За съжаление времето, получено от това приложение, е много кратко. Само за две седмици Google реши да премахне CyanogenMod Installer от списъка с приложения в Play Store. Тъй като се съобщава, че това приложение не следва указанията на Google, тъй като може да накара потребителите да анулират гаранционния срок на устройството си. Това приложение всъщност е само софтуер, който може да ви насочи към активиране на SDB, или инструмент за отстраняване на грешки за инсталиране на CyanogenMod ROM.

Приложения Производителност CyanogenMod Installer ИЗТЕГЛЕТЕ

9. Трансроид

За любителите на изтеглянето на торенти приложение, наречено Transdroid, предоставя подходящ, добър и полезен начин за дистанционно управление на вашите торенти . С Transdroid можете да добавяте торенти , да стартирате изтегляния или да спирате и задавате приоритети, които са интегрирани с домашните сървъри и семенбоксите . Transdroid поддържа няколко големи доставчици на торенти , включително uTorrent, Deluge и Vize.

Изтеглете мрежовите приложения на Transdroid

10. MIXPlorer

MIXPlorer е изчерпателно приложение като файловия браузър, което можете да изтеглите. Това приложение се отличава с мощна функция за търсене, поддръжка на компресирани файлови формати, интегрирано е с 19 доставчика на облак , показва изображения като приложението Галерия и може да бъде едновременно медиен плейър. Отделно от това, MIXPlorer има и текстов редактор , възможността да бъде пълен корен и т.н. Ако искате да изтеглите MIXPlorer, можете да го изтеглите от тук.

Това са някои страхотни приложения за Android, които не са в Play Store. Колкото и да се опитвате да търсите в Play Store, това е просто безполезен акт, тъй като тези приложения нямат право да влизат от Google. И така, кое ще бъде любимото ви приложение? Напишете отговора си в колоната за коментари по-долу.