Тези 7 неща могат незабавно да повредят мобилния ви телефон!

Смартфоните се превърнаха във важни елементи за много хора. Но мнозина забравят да обърнат внимание на състоянието на смартфона си и той в крайна сметка се чупи!

Кой е най-важният инструмент и трябва да се носи наоколо? Много от нас определено ще отговорят на смартфоните . Този един инструмент се превърна в елемент, който не може да бъде отделен от ръцете ви, но много хора забравят да обърнат внимание на състоянието на мобилните си телефони.

Тау така или иначе не го направи , очевидно несъзнателно вече правим неща, които могат да развалят смартфон? Трябва да прочетете тази статия, за да разберете какви неща не трябва да правите.

  • Как да коригирате счупен бутон за Android БЕЗПЛАТНО!
  • Внимавай! 5 игри за Android, които могат да повредят вашия смартфон
  • Предотвратете повредена батерия, това е безопасен начин за зареждане на Android цяла нощ!

7 неща, които могат да увредят вашия смартфон

За да поддържаме нашите смартфони да работят оптимално и трайно, разбира се, трябва да избягвате тези неща, момчета. Не го искате, ако смартфонът, който току-що купихте преди няколко месеца, се повреди?

1. Оставяне на вашия смартфон да прегрее

Снимката е предоставена от: Shutterstock

Играта на тежки игри с графики, гледането на видеоклипове, използването им под жаркото слънце или извършването на някаква дейност без прекъсване обикновено прегрява или прегрява мобилния ви телефон . Отсега нататък трябва да избягвате това. Най-заплашителната опасност беше, че HP експлодира !

2. Запознайте се с носителя за съхранение

Снимката е предоставена от: Shutterstock

Ако вашият смартфон има много място за вътрешно съхранение, няма значение. За тези от вас, които имат мобилен телефон с малка вътрешна памет , трябва да добавите външен носител за съхранение с microSD. Попълването на място за съхранение няма да накара мобилния ви телефон да експлодира, но това ще намали ефективността на мобилния ви телефон , момчета!

3. Използвайте смартфони NONSTOP

Снимката е предоставена от: Shutterstock

Точно както когато изключвате компютъра си, когато не се използва, изключването на мобилния ви телефон, когато не се използва, също може да бъде добра идея. Можете да изключите мобилния си телефон, когато сте заети с извършване на дейности като гледане в кино, на изпит или докато спите. Даването на време за почивка ще удължи живота на вашия смартфон.

4. Излагане на течности

Снимката е предоставена от: Shutterstock

Не всички смартфони са водоустойчиви, само няколко капки вода могат да повредят компонентите на нашите мобилни телефони. Така че, когато се занимавате с дейности, които са в контакт с вода, трябва да се уверите, че мобилният ви телефон използва водоустойчив калъф .

5. Такси за една нощ

Снимката е предоставена от: Shutterstock

Ако се направи само няколко пъти, няма проблем. Но ако правите това всяка вечер, животът на батерията на мобилния ви телефон гарантирано няма да продължи дълго. По-добре е да не зареждате батерията през нощта твърде често.

6. Забравих да актуализирам приложението

Снимката е предоставена от: Shutterstock

Всяко приложение определено ще направи актуализация, за да коригира всяка грешка , възникнала от предишната версия. Това означава, че приложението работи правилно, ако не се актуализира, тогава работата на мобилния ви телефон определено ще бъде затруднена. Така че, ако сте забравителни, просто активирайте опцията за автоматично актуализиране в настройките на приложението си.

7. Инсталирайте приложението произволно

Снимката е предоставена от: Shutterstock

Никога не инсталирайте приложения от ненадеждни източници, момчета! Защото възможно е приложението да е въведено от вирус или злонамерен софтуер . Злонамереният софтуер на смартфоните може да бъде по-опасен от зловредния софтуер на компютрите, той може да проследява където и да отидете или да открадне важни данни. Уверете се, че сте изтеглили приложението от безопасен източник , като Jalan Tikus.

Това бяха някои неща, които трябва да избягвате, ако искате смартфон да издържи дълъг живот. Затова се грижете добре за вашия смартфон.

Прочетете също статии за смартфони или други интересни статии от Chaeroni Fitri .