вместо да са сладки, тези 5 луди приложения за редактиране на снимки всъщност правят лицето ви разхвърляно

Не е необичайно да редактирате снимки, за да изглеждат перфектно, а има и такива, които се възползват от редактирането на снимки.

Като Andorid потребител, не е необичайно да редактирате снимки и да ги направите да изглеждат перфектно и там са и тези, които използват за редактиране на снимки технология , за да станете смешни материали, в този все по-сложна технология, много приложения използват фото техники за редактиране, за да бъде достъпен за потребителите на Android .

Тогава кои са 5-те най-забавни приложения за редактиране на снимки, които трябва да опитате ? като отговор, тук е най-страхотното приложение за редактиране на снимки, което можете да използвате, за да направите лицето си да изглежда по- забавно .

  • 8 най-добри приложения за редактиране на аниме снимки през 2021 г. + Как да ги използвам
  • Най-доброто забавно приложение за редактиране на снимки за Android, резултатите са забавни!
  • 5 приложения за редактиране на снимки на Alay правят гладки лица като корейските художници

5 Най-лудите приложения за редактиране на снимки, които трябва да опитате

1. Photo Warp +

Най-готиното приложение за редактиране на снимки е Photo Warp + , какво е Photo Warp +? Photo Warp е приложение за редактиране на снимки, като прави лицето ви да изглежда смешно и забавно. Където това приложение може да направи лицето тънко или обратно.

Използвайки деформация на снимки, това приложение за редактиране на снимки може да се използва за намаляване, увеличаване, завъртане наляво или надясно, както искате, така че снимката да изглежда смешна и забавна.

2. Яростно лице

Както и със значението, Rage Face, това приложение има темата за забавни мемове, които можете да използвате, за да замените лицата с тези забавни мем герои , така че лицето ви да изглежда смешно и забавно.

3. Направи ме стар

Подобно на името на приложението, което е ** Make Me Old ** А именно Make Me Old , това приложение позволява на лицето ви да изглежда старо, разбира се, ще се засмеете, когато видите редакциите на снимки на Make Me Old.

4. Многофункционален смесител за лице

Следващото приложение за редактиране на снимки, което е Multi Face Blender, където с помощта на това приложение ще пренебрегнете или ще бъдете изненадани, когато редактирате с помощта на това приложение.

С помощта на това приложение можете свободно да редактирате какъв вид лице, можете също да добавите мустаци / брада и други. Това приложение вече е популярно и вече е изтеглено от около 1 милион потребители на Android.

5. Плешив зъб

Следващото приложение е BaldBooth , както подсказва името, е BaldBooth (BaldBooth), където това приложение може да редактира или промени главата ви да стане плешива.

Неговата функция е точно това, освен че процесът е доста лесен и резултатите са доста точни.Ако искате да видите лицето си или лицето на приятеля си с плешива глава, това приложение е напълно подходящо за вас да опитате.

Има 5 приложения за редактиране на снимки, които са наистина луди . Кое ви харесва най-много? Споделете в графата за коментари.