15 най-добри приложения за пръстови отпечатъци на android

Функцията за пръстови отпечатъци или пръстови отпечатъци вече е задължителна за смартфоните с Android. Тук ApkVenue прави преглед на 15-те най-добри приложения за пръстови отпечатъци на Android.

Функцията за пръстови отпечатъци или пръстови отпечатъци вече е една от функциите, които смартфонът трябва да притежава. Да. Тъй като всяко човешко същество има различен пръстов отпечатък, тази функция се счита за най-ефективна като функция за защита, включително за смартфони с Android.

Така че задължителна функция, пръстовите отпечатъци вече не принадлежат само на смартфони от висок клас . Смартфоните от по-нисък среден клас могат да го имат с приложения. Тук ApkVenue прави преглед на 15 - те най-добри приложения за пръстови отпечатъци на Android за вас.

  • Как да проникна сензор за пръстови отпечатъци на смартфон без караница
  • Забравете сензора за пръстови отпечатъци, следващият iPhone ще използва сензор за лице
  • Лесни начини да направите камерата пръстов отпечатък за смартфон, който не е снабден със сензор за пръстови отпечатъци

15 най-добри приложения за пръстови отпечатъци на Android

1. Locker за приложения: Отпечатъци и ПИН

Приложенията, които са популярни или обикновено се наричат ​​Locker App, са само едно приложение за пръстови отпечатъци на Android най-добре, тъй като предлагат функции за пръстови отпечатъци за заключване на приложението до менюто за настройки или настройките .

Въпреки това, това приложение предлага и други функции за сигурност, освен сензора за пръстови отпечатъци. Те са функция за безопасност чрез използване на щифт, шаблон ( шаблон ) и парола или парола .

Изтеглете KewlApps Utilities Apps

2. FingerSecurity

Подобно на предишното приложение, FingerSecurity предлага и различни функции за сигурност за вашия Android смартфон. Всъщност една от функциите в това приложение има функция за двойно заключване, което прави вашия Android по-безопасен или труден за проникване.

Rick Clephas Apps Utilities ИЗТЕГЛЯНЕ

3. AppLock Fingerprint Unlock

Включвайки едно от приложенията за пръстови отпечатъци с най-малкия размер или размер, което е по-малко от 2 MB, AppLock Fingerprint Unlock е правилният избор за тези от вас, които не искат да се усложняват и ядат много място в пространството за съхранение на Android.

Относно характеристиките? Това едно приложение е не по-малко пълно от другите приложения за пръстови отпечатъци. Той дори предлага услуги за заключване за Bluetooth, WiFi и т.н.

4. Реално заключване на приложението с пръстови отпечатъци

Също така не много по-различно от другите приложения за пръстови отпечатъци на Android , това заключване на Real Fingerprint App може да заключи вашия смартфон или приложение отделно. В допълнение, това приложение може също да предоставя известия, за да ви уведоми, ако някой се опита да проникне във вашето устройство с Android.

Помощни програми за приложения Kohinoor Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

5. Екран за заключване на пръстови отпечатъци

Екранът за заключване на пръстови отпечатъци е едно от най-простите приложения за пръстови отпечатъци. Функциите са толкова прости, колкото да можете да заключите и отключите вашия Android смартфон с предварително сканиран пръстов отпечатък .

6. Заключване на приложението: Парола за пръстови отпечатъци

По отношение на функциите, това едно приложение има функция, която е почти същата като другите приложения за пръстови отпечатъци. Разликата е, че App Lock: Fingerprint Password има дисплей, който повечето рецензенти смятат, че е най -привлекателният сред другите приложения за пръстови отпечатъци.

Помощни програми за приложения KeepSafe ИЗТЕГЛЯНЕ

7. Отключване на ICE

Това едно приложение използва вашия пръстов отпечатък, за да отвори смартфон или приложение в него, като първо направи снимка на вашия пръстов отпечатък. Да. Отключването на ICE (Identity Control Essentials) ще съответства на пръстовия отпечатък, който използвате, с първата направена снимка или снимка.

Apps Antivirus & Security Diamond Fortress Technologies, Inc. ИЗТЕГЛИ

8. Бързо действие с пръстов отпечатък

Подобно на екрана за заключване на пръстови отпечатъци, приложението, наречено Fingerprint Quick Action, също е подходящо за тези от вас, които просто искат да имат проста функция на сензора за пръстови отпечатъци на вашия Android. Освен това това приложение е сред най-лесните за използване.

Apps Utilities Code boy studio ИЗТЕГЛЕТЕ

9. Жестове с пръстови отпечатъци

Също почти същото като другите приложения за пръстови отпечатъци, Fingerprint Gestures също има няколко функции или режима. Не само пръстови отпечатъци, можете да зададете функцията за заключване с едно докосване на екрана на вашия Android смартфон.

Производителност на приложения TH ИГРИ ИЗТЕГЛЯНЕ

10. Отпечатък от бутон за истински дом!

Приложението, наречено Real Home Button Fingerprint! Можете да промените бутона за начало на вашия смартфон с Android, който беше просто обикновен бутон за начало, в скенер за сензор за пръстови отпечатъци, който след това може да се използва за заключване на смартфона.

Помощни програми AppsCity Ltd ИЗТЕГЛЯНЕ

11. Шега за заключване на пръстови отпечатъци

За разлика от другите приложения, Fingerprint Lock Prank също е приложение за пръстови отпечатъци на Android, но само за забавление. На екрана на смартфона ще се появи икона за пръстов отпечатък, но тя не може да се използва, защото е само за шега .

12. Заключване на пръстови отпечатъци 2017г

Това едно приложение също има същата функция, която само отваря и заключва смартфон със сензор за пръстови отпечатъци. Fingerprint Lock 2017 може да се използва на вашето устройство с минимална операционна система Android 6.0.

13. App Lock Pro: Отпечатъци

App Lock Pro: Отпечатъкът също може да бъде едно от предпочитаните приложения за пръстови отпечатъци на Android . Освен че е лесен за използване, това приложение предлага и множество други функции за сигурност, които можете да използвате едновременно. С други думи, слоеста сигурност.

Помощни програми за приложения MobiDev Studio ИЗТЕГЛЯНЕ

14. Симулатор на кръвно налягане с пръстови отпечатъци

За разлика от други приложения, това едно приложение за пръстови отпечатъци не е за заключване или отключване на смартфон, а за познаване на кръвното налягане. Да, Fingerprint Simulator за кръвно налягане ви позволява да проверявате кръвното налягане на Android с помощта на сензора за пръстови отпечатъци.

Помощни програми за приложения Zakiya-Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

15. Премахване на пръстови отпечатъци

Fingerprint Swipes е приложение, на което само собствениците на Android могат да се насладят с най-новата версия на Oreo. По отношение на характеристиките това приложение всъщност е почти същото като другите приложения за пръстови отпечатъци. Може да се добави с по-проста функция за плъзгане , според името на приложението.

Помощни програми за приложения Adrian Campos ИЗТЕГЛЕТЕ

Това са 15 - те най-добри приложения за пръстови отпечатъци на Android, които трябва да опитате . Въпреки че вашият Android смартфон няма вграден сензор за пръстови отпечатъци, няма причина да пропускате тази една функция, защото можете да използвате едно или повече от приложенията за пръстови отпечатъци по-горе. Късмет!

Прочетете също статии за приложения или други интересни статии от Рейналди Манасе .