10+ най-ефективни онлайн квотни игри за Android 2017

Тук JalanTikus има няколко препоръки за най-ефективните онлайн игри за Android, които можете да изпробвате на вашия Android смартфон

Някои онлайн игри за Android изискват стабилен достъп до интернет, когато се играят. Освен че изискват стабилен достъп до интернет, много игри за Android изискват и висока интернет връзка за стартиране.

За тези от вас, които имат ограничена интернет връзка, но искат да могат да играят онлайн игри за Android , тук JalanTikus има някои препоръки за най-ефективните онлайн игри за Android, които можете да изпробвате на вашия Android смартфон.

  • Как да играете игри с Android на компютър или лаптоп, без да сте бавни, въпреки че 1GB RAM
  • 10+ игри за Android, които могат да източат мозъка ви
  • 10 най-добри легендарни игри за Android, срамота е, ако не опитате!

Най-ефективната онлайн игра за квоти за Android

Игрите тук са обобщени от различни жанрове, вариращи от стратегия, състезания , екшън , спортни, ежедневни и много други. Какви игри за Android можете да играете, когато квотата ви е ниска? Ето прегледите:

1. Дневник за обличане

Първо е Дневникът за обличане . Тази непринудена игра за Android е създадена от един от разработчиците на игри от Индонезия, Maingames . Тази игра е и една от любимите игри на известния YouTuber, Han Yoo Raa.

Намерете своя любовен партньор тук! Кой тип тип харесваш? Това не е обикновена игра за симулация на запознанства! В Dress Up Diary можете да взаимодействате директно с партньора си! Той наистина ще ви помоли да разговаряте и дори да излизате съвсем неочаквано.

За тези от вас, които не са играли на Dress Up Diary, можете да изтеглите играта от тук: Dress Up Diary Android или Dress Up Diary iOS. Не забравяйте да харесате фен страницата на Facebook и да следвате Instagram!

Maingames симулационни игри ИЗТЕГЛЕТЕ

2. Сблъсък на кланове (CoC)

Веднъж една от най-продаваните игри на Android, Clash of Clans (CoC) е и една от най-ефективните игри за Android, които ApkVenue е изпробвал. Clash of Clans е стратегическа игра за Android, където трябва да създадете село и силна армия. За тези от вас, които обичат да играят стратегически игри, трябва да опитате да играете Clash of Clans.

За тези от вас, които искат да опитат да играят Clash of Clans, можете да го изтеглите от тук: Clash of Clans .

ИЗТЕГЛЕТЕ Стратегическите игри на Supercell

3. Яростни богове - Луди богове

Dewa Ngamuk - Crazy Gods , проста RPG игра, току-що пусната в началото на октомври, има своя уникалност, като персонажи, които са направени смешни и весели, взети от препратки към няколко легендарни фигури от историята на Трите кралства и известни аниме герои.

Играта Dewa berserk се оказа доста спестена квота, когато се играе. Все още можете да играете тази игра плавно, дори ако използвате 2G / 3G интернет връзка.

4. Кръгъл тофу

Tahu Bulat е една от игрите, направени от индонезийски разработчик, която беше развълнувана преди време. За тези от вас, които имат ограничена квота, можете да играете тази игра.

Играта Tahu Bulat не изисква много квота, когато се играе. Най-хубавото от всичко е, че все още можете да играете играта Tahu Bulat, въпреки че е офлайн, без интернет връзка.

За тези от вас, които искат да изпробват най -ефективната онлайн игра за Tahu Bulat, можете да я изтеглите от тук: Tahu Bulat .

Trivia Games Собствени игри ИЗТЕГЛЯНЕ

5. Traffic Rider

Почувствайте усещането за състезания по натоварен път в тази игра Traffic Rider . Да, тази игра е почти същата като жанровата игра на симулатора. В тази игра ще бъдете накарани да почувствате усещането за превишена скорост по пътя с помощта на мотоциклет при натоварени условия. Тъй като графиката е добра, гарантирано ще ви изнерви, когато играете тази Android HD игра.

Освен с доста добра графика, Traffic Rider е и една от най-ефективните онлайн игри за Android, които можете да опитате. Можете да изтеглите играта Traffic Rider от тук: Traffic Rider .

Soner Kara Racing Games ИЗТЕГЛЕТЕ ВИЖТЕ СТАТИИ

6. Capsa Royale

Capsa Royale е една от най-добрите игри с карти в Индонезия днес. Играта Capsa Royale предлага разнообразие от уникални мини игри с карти, които можете да играете, като Capsa Susun, Capsa Banting, BlackJack, за да познаете резултата от футболния мач!

Освен че е една от най-добрите игри с карти, Capsa Royale е и най-ефективната квотна игра във версията на JalanTikus. Въпреки че е онлайн , все пак можете да играете играта Capsa Royale в мрежата 2G / Edge . Можете да изтеглите играта Capsa Royale от тук: Capsa Royale Android или Capsa Royale iOS .

Казино игри 88 Забавления ИЗТЕГЛЕТЕ

7. Tuber Simulator на PewDiePie

Tuber Simulator PewDiePie си е игра, създадена от Android Outerminds Inc . Тази непринудена жанрова игра е идеална за тези от вас, които обичат да играят симулационни игри.

В тази игра вие ще симулирате да бъдете известен YouTuber, за да можете да спечелите много пари. Можете да изтеглите симулационната игра PewDiePie от тук: Tuber Simulator на PewDiePie .

Outerminds Inc. Симулационни игри ИЗТЕГЛИ

8. Ананасова писалка

Помните ли Pinapple Apple Pen? Сега има игра, вдъхновена от песента, която да играете. Наречена Pineapple Pen , играта, направена от KetchApp, е много лесна за игра и, разбира се, спестява и квота.

В тази игра трябва само да стреляте по цел в ябълки или ананаси. Въпреки че е проста, тази игра е доста забавна! Можете да изтеглите Pineapple Pen безплатно от тук: Pineapple Pen .

9. Цунами на зомбита

Следващата игра за спестяване на квоти за Android е Zombie Tsunami . Въпреки че заглавието е ужасно, но тази игра е наистина забавна и забавна. Всеки, който минеш, ще се превърне в зомбита и ще те последва отзад.

Вашата цел е да оцелеете възможно най-дълго. От време на време ще има бонуси, които могат да ви превърнат във футболист или играч на танци на лъвове. Наистина добро забавление.

Има 300 мисии, разпределени в 11 места по целия свят. Можете да изтеглите Zombie Tsunami безплатно от тук: Zombie Tsunami .

10. Прилепвания

Sticklings е игра за Android, създадена от Djinnworks GmbH . Тази тема с пъзели е идеална за тези от вас, които обичат да решават пъзели.

В тази игра могат да се използват различни способности, от блокиране , самоунищожаване, скачане, хвърляне на бомби, бързане и изграждане на мостове. Можете да изтеглите Sticklings безплатно от тук: Sticklings .

11. Drag Racing

Drag Racing е легендарна състезателна игра, която носи темата за драг състезанията (състезания по прав път). В тази игра, направена от Creative Mobile , квотата за интернет е необходима само за онези от вас, които се борят с класациите или виждат кои са хората, кацнали в класациите . Ако нямате достъп до интернет, пак можете да играете тази игра офлайн .

Искате ли да опитате игра за спестяване на квоти Drag Racing? Можете да го изтеглите безплатно от тук: Drag Racing .

Спортни игри Творчески мобилни игри ИЗТЕГЛЕТЕ

Най-ефективната онлайн игра за квоти за Android

Можете също така да прегледате видеоклиповете, които ApkVenue спомена по-горе, чрез следното видео:

Това са някои от най-ефективните препоръки за онлайн игри за Android, които можете да играете. Ако имате други препоръки за игри, можете да ги споделите в колоната за коментари. Късмет!

Не забравяйте също да прочетете статии, свързани с игри или други интересни статии от Em Yopik Rifai .