без приложението! как да подобрите производителността на android с помощта на тайни функции

Като разчитате на опции за програмисти, можете да активирате скрити функции, една от които е скритата функция Force 4x MSAA, която можете да активирате, за да подобрите производителността на смартфона. Любопитен? Вижте следния преглед на ApkVenue!

В менюто за настройки на смартфона на Android ще намерите меню с опции за програмисти . Може би не знаете, че тази опция за разработчици е много полезна за отстраняване на грешки или тестване и други цели. Като разчитате на опции за програмисти, можете да активирате много полезна скрита функция.

Един от тях е скритата функция на Force 4x MSAA, която можете да активирате, за да подобрите производителността на вашия смартфон. Въпреки че това няма толкова голям ефект, според Джака, това може да се усети, когато играете игри. Това, което започна, не беше гладко, стана гладко . Любопитен? Вижте следния преглед на ApkVenue!

  • Излишни, 8 функции за смартфон с Android, които определено рядко използвате!
  • 5 полезни функции на смартфоните, които нежно изчезват
  • 8 скрити функции на iPhone, за които много потребители не знаят

Без приложение! Как да подобря производителността на Android, използвайки тайни функции

  • Отворете Настройки

Първата стъпка, моля, влезте в менюто за настройки или настройките на вашия смартфон , след това отидете на About Phone или About Cellphone.

  • Номер на компилация или номер на формация

След това потърсете информация за софтуера, потърсете опцията за номер на компилация . Тъй като всеки смартфон е различен, понякога е вграден номер .

Ако сте го намерили, моля, докоснете до 5 пъти . Истинската му цел е да активира опциите за програмисти . Ако опциите за разработчици са активни, няма нужда да докосвате номера на компилация .

  • Отворете Опции за програмисти

След това автоматично ще има меню с опции за програмисти, така че, моля, просто влезте. Е, тук се крият скритите характеристики на вашия смартфон!

  • Превъртете надолу, потърсете Force 4x MSAA Options

В Опции за програмисти има много възможности за избор, но не е нужно да се бъркате. Трябва само да намерите опцията Force 4x MSAA .

След като намерите опцията Force 4x MSAA , следващата стъпка е да активирате менюто, като щракнете, за да го проверите .

Ако сте стигнали до този етап, поздравления! Сега сте намерили скрита функция на вашия смартфон за подобряване на производителността. Просто играйте играта според вкуса. Но трябва да запомните, не винаги активирайте Force 4x MSAA, защото това ще изтощи батерията на смартфона по-бързо . И така, предложението на ApkVenue е да го активирате, когато просто искате да играете играта.

Ето как да подобрите производителността на Android, като използвате скрити функции без приложение . За тези от вас, които са любопитни, моля, опитайте, така че играта да бъде по-гладка и вълнуваща.