искате да закупите употребяван ps4? първо прочетете тези 11 съвета, за да не съжалявате (част 1)

За да преодолее доста скъпата цена на PS4, като цяло, някой ще избере да закупи употребяван PS4. Но преди да купите, е добре да следвате следните 11 съвета от ApkVenue. Хайде, вижте само на JalanTikus!

От ранните дни на PS1 до сега PS4, Playstation все още е популярна игрова конзола в Индонезия. Макар и популярен, трябва да се отбележи, че PS4 има доста прилична цена.

За да се преодолее това, като цяло някой ще избере да закупи употребяван PS4. Но преди да купите, е добре да следвате следните 11 съвета от ApkVenue. Защото ако не го направите, може би ще съжалявате по-късно. Слушай, нека!

  • Защо Playstation 4 (PS4) не може да играе пиратски? Това е причината
  • Защо Playstation е по-популярен от Xbox в Индонезия?
  • 3 от 10 прекъсвачи на PlayStation от Индонезия! (Част 2)

11 съвета за закупуване на употребявана Playstation 4 (PS4) (част 1)

За да избегнете измами, какъв е начинът да си купите добър използван PS4. Хайде, просто погледнете съветите, както следва.

1. Винаги се опитвайте да закупите най-новия модел PS4

Източник на снимка: Изображение: Сделки на конзолата

Въпреки че са еднотипни, PS4 има много модели. Започвайки от Fat (CUH-1006), Fat Gen2 (CUH-1106), Fat Gen3 (CUH-1206), Slim (CUH-2006) и Pro (CUH-7006). Купувайки най-новия модел PS4, това означава, че сте купили PS4 с най-съвършения и най-актуален производител.

2. Ако сте принудени да купувате обновяване, изберете официално обновяване

Източник на снимка: Изображение: Мнения за продукти Net

Обновяването има два вида като цяло. А именно неофициално и официално, освен това вече не съществува. Този официален ремонт е ремонт, извършен от фабрика на Sony. Кутията е бяла и запечатана. Това официално обновяване на PS4 преминава през същия процес на контрол на качеството като новия PS4.

3. Не бъдете примамвани от Ex Japan или други подобни

Източник на снимка: Изображение: Google

За да увеличи стойността на стоките, продавачът обикновено ще ви примами с думите Ex Japan или други подобни. Въпреки че е вярно Ex Japan, но за съжаление това не означава, че качеството на PS4 е по-добро, но е същото като другите. Това, което определя дали е добро или не, е по-скоро как е потребителят преди да го използва.

4. Не забравяйте да закупите PS4 с региона на SEA (Югоизточна Азия)

Източник на снимката: Изображение: PS Dev Wiki

PS4 има номер на SKU ( запазване на запасите ), който е различен за всеки регион. За Индонезия той е включен в региона на СЕО. Затова се уверете, че вашият PS4 има SKU код, завършващ на 06. Например CUH-10XX, уверете се, че този XX е 06. В противен случай няма да можете да получите официална гаранционна услуга на Sony Indonesia.

5. Опитайте да сте все още гарантирани и поискайте лична гаранция

Източник на снимката: Изображение: IP Mart

PS4 обикновено има официална гаранция за цяла година, можете да я проверите онлайн от сайта на Sony. Ако искате да изтече, можете също да платите за удължаване до 3 години. Ако обаче няма официална гаранция, поискайте от продавача лична гаранция за поне 3 дни.

Сайт за проверка на гаранцията за продукти на Playstation

ВИЖТЕ СТАТИИ

И така, това бяха съветите от ApkVenue за закупуване на използвана първа част на Playstation 4 (PS4). Какво мислите, има ли други съвети? Ако има, оставете го в графата за коментари, да, благодаря.

Не забравяйте да прочетете статии, свързани с Playstation 4 или други интересни статии от Putra Andalas .

Банер: Business Insider