как да комбинирате (присъедините) част от видеото с hj-split

Този път искам да кажа на приятелите си как да направят видеофайл с части в истински видеоклип с помощта на софтуера HJ-SPLIT.

Често начинаещите зрители се объркват, когато изтеглянето, което той има, не се превръща веднага във видео във формат MP4 (формат, който често се използва във видеоклипове), а вместо това се превръща в отделна видео част . И така, този път искам да кажа на приятелите си как да превръщат видеофайлове от части в действителни видеоклипове, използвайки софтуера HJ-SPLIT .

Какво е HJ-SPLIT?

HJSplit е популярна безплатна програма за разделяне и рекомбиниране на фрагментирани файлове. Тази програма е достъпна за Windows, Linux и различни други платформи . HJSplit може да бъде полезен и за архивиране . Файл като 10 гигабайта може да бъде разделен на по-малки парчета, които след това се поставят на CD, DVD и могат да бъдат копирани на USB или качени в онлайн услуга за архивиране . HJSplit за Windows и Linux поддържа файлове с размери над 100 Gigabytes с MD5 контролна сума. HJ-SPLIT може да се използва незабавно без предварително инсталирана и двете версии са напълно преносими .

  • 3 най-добри приложения за редактиране на видео на телефони с Android
  • Редактирайте видеоклипове лесно на Android

Как да комбинирате видеоклипове с HJ-SPLIT

  1. Обединете всички части на филма в една папка.

  2. Стартирайте софтуера HJ-SPLIT, приятели. Ако няма изтегляне тук.

    Приложения за производителност Freebyte ИЗТЕГЛЯНЕ
  3. Щракнете върху Присъединяване , след това изберете Входен файл (входен файл, който трябва да влезе в една от видео частите ), след което изберете Изход ( изходът е файл, който по-късно ще се превърне във видео).

  4. Щракнете върху СТАРТ .

  5. И по-късно резултатът ще бъде такъв:

  6. За да видите резултатите от видеоклипа, погледнете мястото, където извеждате файла по-рано.

Така че, можете да направите вашето видео комбинирано в един файл, нали? Не забравяйте да оставите коментар по-долу.