как да се абонирате за viu premium, за да гледате най-новия drakor

Гледате ли често корейски драми? Ако е така, можете да се възползвате от услуги за стрийминг на филми като Viu, като следвате следния метод, за да се абонирате за Viu.

За феновете на корейските драми стриймингът на филми е нещо, което често се прави, дори като хоби. Трябва също да знаете различните платформи за стрийминг услуги, които са все по-популярни.

Един от тях е VIU. Тази услуга за стрийминг на филми предоставя безплатен достъп до няколко филма за заглавия или драми. Можете също така да избирате кои заглавия да гледате.

Освен безплатно, Viu предлага и платени услуги с псевдоним премия за тези от вас, които искат да получат повече предимства. Тогава, как да се абонирате за VIU premium ? Ето обяснението.

Как да се абонирате за Viu Premium

Ако често гледате най-новите корейски филми и драми онлайн чрез тази услуга за стрийминг на филми, започването на абонамент за първокласни услуги със сигурност ще бъде изгодно.

Можете също така лесно да се абонирате за Viu, банда. Плащанията също варират, от кредит, OVO, до Gopay. Разбира се, можете да изберете начина на плащане, както искате.

И така, за да не сте любопитни, тук Jaka е подготвил обяснение как да се абонирате за VIU, за да направите изживяването на поточно предаване на филми още по-вълнуващо. Хайде, вижте следното обяснение!

1. Как да се абонирам за VIU Premium чрез приложение

За да се абонирате за VIU чрез приложението, разбира се, първо трябва да имате приложението. С това приложение за гледане на филми можете да гледате любимата си драма по-удобно, банда.

- Стъпка 1: Изтеглете приложението Viu от Play Store или кликнете тук. Когато приключите с изтеглянето, отворете приложението.

- Стъпка 2: Уверете се, че смартфонът е свързан към интернет мрежа със стабилна връзка. Това е, за да се гарантира, че процесът на абонамент за премиум VIU работи безпроблемно.

- Стъпка 3: Регистрирайте се първо, ако нямате акаунт. Но ако вече го имате, можете веднага да следвате следващата стъпка.

- Стъпка 4: Щракнете върху бутона за хамбургер в горния ляв ъгъл. След това изберете опцията Стартиране на абонамент .

- Стъпка 5: Тук ще видите богат избор от първокласни пакети услуги от VIU . Трябва само да изберете пакета от услуги, който искате.

- Стъпка 6: Щракнете върху премиум сервизен пакет. След това изберете метода на безкасово плащане , който искате.

Можете да изберете как да се абонирате за VIU с кредит или други методи на плащане като OVO и Gopay. Процесът на плащане е прост и не е сложен, банда.

- Стъпка 7: След като процесът на плащане приключи, изчакайте няколко минути, за да получите потвърждение .

- Стъпка 8: Готово. Успешно се абонирахте за премиум VIU чрез приложението.

Така се абонирахте за премиум VIU на iPhone и Android чрез приложението. С наличието на приложението VIU изживяването при гледане ще се почувства по-удобно и вълнуващо.

2. Как да се абонирам за VIU Premium чрез браузър

Освен да използвате приложението, можете също да се абонирате за премиум VIU на iPhone и Android чрез браузър. Методът също е лесен, както Jaka обясни по-рано.

Така че, освен да използвате безплатни сайтове за гледане на филми, можете да гледате и други филми и драми чрез официалния уебсайт на VIU. Любопитни ли сте как? Вижте следното обяснение!

- Стъпка 1: Отворете браузър на вашето устройство iPhone или Android. След това отидете на официалния уебсайт на VIU или кликнете тук. Уверете се, че вашата интернет връзка е стабилна, банда.

- Стъпка 2: Регистрирайте се първо. След като влезете успешно, щракнете върху иконата за хамбургер в горния ляв ъгъл.

- Стъпка 3: Щракнете върху иконата със стрелка до името на вашия профил. След това изберете опцията Промяна към Премиум .

- Стъпка 4: Изберете първокласния пакет услуги VIU, който искате. След това определете подходящата опция за безкасово плащане.

Можете да персонализирате как да се абонирате за VIU с GoPay, pulse или OVO, както желаете. Ако все още имате баланс в Gopay, можете да го използвате и за опции за плащане.

- Стъпка 5: След като изберете начин на плащане, завършете процеса на плащане, докато не получите потвърждение.

- Стъпка 6: Готово. Можете да започнете да се наслаждавате на първокласни услуги от VIU.

Лесно е, нали? Как да се абонирате за VIU на iPhone и Android чрез браузър е наистина много просто. Освен това има и различни начини на плащане, като например чрез кредит, Gopay и OVO.

Освен това можете също да опитате да се абонирате за VIU premium безплатно, като използвате промоционалния код, който получавате от официалния партньор на VIU, банда. Методът също е лесен, наистина!

Трябва само да изберете най-добрия пакет услуги, който казва Промо код Rp0 . След това въведете промоционалния код, който имате, и можете веднага да получите достъп до първокласно съдържание на VIU.

Това беше начинът да се абонирате за премиум VIU на iPhone и Android, до който можете лесно да получите достъп, или чрез приложението, или чрез официалния уебсайт на VIU.

Начините на плащане също варират, като например чрез Gopay, OVO, ваучери за Google Play и импулси от различни оператори, вариращи от Telkomsel, Indosat, XL и т.н.

Прочетете също статии за поточно предаване на филми или други интересни статии от Тиа Рейша .