спестете квота, ето как да предавате музика в YouTube в mp3!

Искате ли да слушате музика в YouTube, но често се разсейвате, защото трябва да пуснете видеоклипа? JalanTikus е начин да слушате музика от YouTube, без да възпроизвеждате видеоклипа.

YouTube се използва широко от своите потребители, за да споделят голяма част от музиката си. Някои са правили кавъри на чужди песни, други са споделяли своите оригинални музикални видеоклипове.

Предвид големия и пълен избор на музика в YouTube, много потребители предпочитат да слушат музика в YouTube, отколкото чрез други приложения за музикален плейър. За да бъде още по-оптимално, нека възпроизвеждаме музика от YouTube във фонов режим като MP3!

  • Как да слушате музика в YouTube, без да възпроизвеждате видеоклипа
  • Шшш, тук са забранените ключови думи в YouTube!
  • Това е заплатата на Радитя Дика от Youtube всеки месец

Как да възпроизвеждате музика от YouTube във фонов режим

Има моменти, когато страхотни песни не са в Spotify или JOOX, а в YouTube. За да слушате музика в YouTube с по-малко квота, нека предаваме музика в YouTube като MP3! Така че по-късно можете да възпроизвеждате музика от YouTube във фонов режим .

Y Music, приложението Music Player от YouTube!

За разлика от популярните приложения за стрийминг на музика като Spotify и JOOX, в YouTube можете лесно да намерите нови песни, покрити от творчески музиканти. Така че, за да можете да възпроизвеждате музика от YouTube във фонов режим , моля изтеглете Y Music APK .

Garent Games Видео и аудио приложения ИЗТЕГЛЕТЕ
  • След като приложението Y Music бъде инсталирано, моля, незабавно го отворете. Изберете Skip, ако не искате да гледате видео урока, за да го използвате.
  • След като влезете, веднага ще бъдете изумени от простия и лесен за разбиране интерфейс на Y Music. Така че, въпреки че за първи път го използвате, вие знаете какво да правите веднага.
  • В раздела Търсене онлайн можете да търсите коя песен искате да слушате. Тъй като е интегриран с YouTube, резултатите от търсенето се основават на YouTube. Можете директно да възпроизвеждате показаната музика, без да възпроизвеждате видеоклипа.
  • Не само стрийминг на музика , можете и да изтеглите съществуваща музика.
  • Когато възпроизвеждате музика от YouTube с помощта на Y Music, пак можете да използвате гладко други приложения. Затова се успокойте, когато има входящо известие или искате актуализация в социалните медии, музиката, която слушате от YouTube, ще продължи да работи във фонов режим .

Как, вълнуващо нали? Не само може да се използва за възпроизвеждане на музика от YouTube във фонов режим на Android, Y Music може да се използва и за изтегляне на MP3 файлове от YouTube. Така спестявате повече квота. Готино, нали?