7 най-добри аниме за нинджа за всички времена, пълни с ходове и екшън

Искате ли да гледате аниме на нинджа като Наруто? Ето списък на препоръчаните аниме с нинджа теми, които можете да гледате, пълни с екшън и комедия.

Аниме често възприема темата за японската култура, за да направи анимето по-обичано, когато бъде пуснато в Япония.

Историята на самураите, бившия владетел на Япония, японския ужас е избраната тема за създателите на манга и аниме, които да бъдат назначени в сериала, който правят.

Една от японските нюансирани теми, която често се повдига в аниме, е Нинджа, този мистериозен боец ​​е изобразен по различен начин в почти всяка аниме поредица.

7 най-добри аниме за нинджа

Нинджа са известни като превъзходни бойци, които често атакуват внезапно и използват специално джуцу, за да победят своите опоненти.

Персонажът нинджа е преведен в уникални и различни нюанси според въображението на писателя на истории. Това често се различава от едно аниме до друго.

Кои са най-добрите аниме за нинджа за всички времена, които можете да гледате, за да запълните свободното си време? Ето още информация.

1. Нинтама Рантару

Източник на снимки: pinterest.com

Това аниме се опитва да изобрази нинджите съвсем различно от техните жестоки и хладнокръвни стереотипи .

Нинтама Рантару разказва за пътуването на 3 приятели, които са учили в колеж по нинджа . Това аниме е класифицирано като комедийно аниме с темата за ежедневието в училищата нинджа.

Това комедийно аниме е изпълнено с весели аниме шеги, които се случват заради действията на тези 3 приятели, които често хвърлят истерики.

2. Превъртане на нинджа

Източник на снимки: drafthouse.com

Свитъкът нинджа разказва историята на фехтовач, който трябва да защити последния нинджа, който се опитва да разкрие истината за унищожаването на село.

Този конфликт се разраства и воинът трябва да се справи с хора от миналото си .

Това екшън аниме е изпълнено с вълнуващи екшън и бойни сцени . Героите в това аниме също са описани като притежаващи необикновена сила.

3. Момиче нинджа и майстор на самураите (Nobunaga no Shinobi)

Източник на снимката: manga.tokyo

Това аниме е направено със сладък и цветен дизайн . Въпреки това главният герой в това аниме е страхотен нинджа, който често е назначен да убива.

Чидори е герой, който изглежда слаб, въпреки че е надежден нинджа, който е член на армията на управляваща фигура в Япония, Нобунага.

Това аниме съчетава елементи на екшън и комедия и е подходящо да се гледа като леко забавление в кулоарите на натоварения живот.

4. Пламък на Река

Източник на снимки: ewallpapercave.com

Този един филм се опитва да разкаже живота на нинджата, които са почти изчезнали в съвремието .

Историята в това аниме се фокусира върху пътуването на Recca, за да се превърне в най-силния нинджа със силата на огъня.

„Пламъкът на реката“ също беше излъчен по национална телевизия и обичан от децата.

5. Нинджа Хатори

Източник на снимки: tvasahicontents.com

Нинджа Хатори разказва историята на пътуването на нинджа от клана Ига с брат си и кучето си, които живеят в резиденцията на семейство Кеничи Мицуба.

Хатори и Кеничи често се сблъскват с нинджа от клана Кога Кимимаки . Тази аниме история се фокусира върху ежедневните дейности на Хатори и Кеничи.

Това аниме има тема, подобна на популярната аниме Doraemon, където главният герой на това аниме трябва да помага на мързеливо и мързеливо дете.

6. Василиск: Куга Нинпу Чоу

Източник на снимки: geneworld.net

Василиск разказва историята на съперничеството между клановете нинджа Куга и Ига, които са били възобновени след смъртта на японския владетел.

Тези два клана са наети от двама сина на починалия владетел и са принудени да се бият помежду си, за да определят кой трябва да наследи бащата.

Двата основни героя в това аниме са съпруг и съпруга, които са принудени да се изправят един срещу друг поради конкуренцията между тези кланове.

7. Наруто Шиппуден

Източник на снимката: awn.com

Наруто е едно от най-популярните аниме в Япония, дори по целия свят. Анимето, което разказва за пътуването на Наруто да стане Хокаге, е обичано от много хора.

Наруто Шиппуден описва свят, в който нинджата се превръща в общо образувание и дори се превръща в център на държавната система в едно село.

Едно от най-добрите аниме изобразява разнообразие от страхотни ходове, които могат да бъдат използвани от нинджите при побеждаване на опонентите им.

Това е 7 аниме за най-добрия нинджа за всички времена, които можете да гледате като забавление през уикендите.

Това аниме на тема нинджа е не само сериозно аниме, защото аниме култиваторите очевидно се опитват да изоставят основната идентичност на нинджите.

Въпреки това персонажът нинджа все още се описва като персонаж, който има по-голяма сила от хората като цяло.

Прочетете също статии за аниме или други интересни статии от Restu Wibowo .