лесен начин да понижите версията на приложението си за Android

Да се ​​понижи версията на приложението не е лесно, тъй като Google Play Store обикновено може да получи само най-новата версия, така че трябва да изтеглите APK отвън или чрез магазин за приложения, който предоставя предишната версия.

Заедно с бързото развитие на Android , много разработчици на приложения също са подобрили качеството на своите приложения с няколко подобрения и добавени функции и са пуснали най-новите версии на своите приложения. Но това понякога се превръща в нов проблем, тъй като не всички версии на Android или смартфони с Android могат да използват най-новата версия на приложение и това е довело до много оплаквания от потребители на приложението.

Да се понижи версията на приложението не е лесно, тъй като в самия Google Play Store обикновено можете да получите само най-новата версия, така че трябва да намирате и изтегляте APK файлове отвън или чрез магазин за приложения, който предоставя предишни версии. Този път можете лесно да понижите версията на приложението си за Android, като използвате Night Market .

  • Тези 5 платени приложения можете да получите БЕЗПЛАТНО! Искате ли?
  • 10 най-добри БЕЗПЛАТНИ приложения за Android април 2016 г.
  • 15 уникални приложения за Android, които трябва да опитате през 2018 г.
  • 7 страхотни приложения за Android, които МОЖЕТЕ ДА НЕ намерите в Play Store

Как да понижа версията на приложението за Android

  1. Изтеглете и инсталирайте първо Нощния пазар. Pasar Malam (Night Market) е магазин за приложения, който можете да използвате, за да понижите вашето приложение, например когато искате да понижите BBM версията. Приложения за производителност на тъмния пазар ИЗТЕГЛЕТЕ
  2. Намерете приложението или играта, за които искате да понижите версията.
  3. Ако намерите версията, от която се нуждаете, можете просто да я изберете.
  4. Ако не го намерите, можете да изберете Още .
  5. След това просто изберете, след което натиснете бутона Downgrade .

Не е ли лесно да понижите версията на приложението или играта за Android, която искате? Night Market предлага и много приложения и игри, разбира се, има и такива, които не можете да намерите в Google Play Store. Можете да изтеглите APK на Pasar Malam на JalanTikus.