6 най-добри приложения за файлови мениджъри на Android за 2016 г.

Ако ви е скучно и искате да преминете към най-атрактивното приложение за управление на файлове с най-новите функции, ето 6-те най-добри приложения за Android File Manager 2016 версия на JalanTikus.

Знаеш ли? Какво представлява файловият мениджър на смартфон с Android? Файловият мениджър е приложение, което често се използва от потребителите на смартфони с Android, което е полезно за управление на файлове на вашия Android. Ето защо това приложение за мениджър е много важно за вашия Android смартфон.

Не е чудно, че всеки смартфон с Android има приложение за управление на файлове по подразбиране за всеки. Ако ви е скучно и искате да преминете към най-привлекателното приложение за управление на файлове с най-новите функции, тук са 6-те най-добри приложения за Android File Manager 2016 версия на JalanTikus.

  • MiXplorer, а не просто обикновен файлов мениджър!
  • Това е най-доброто приложение за управление на файлове за телефони с Android
  • 10 най-добри приложения за прехвърляне на файлове между Android без Bluetooth

6 най-добри приложения за Android File Manager 2016

1. ES File Explorer & File Manager

ES File Explorer & File Manager е най-популярното приложение за управление на файлове на Es Global с рейтинг 4,5 и 100 милиона потребители на смартфони изтеглят приложението. Приложението ES File Explorer & File Manager като най-доброто приложение за управление на файлове също има основни функции като многофункционалност, супер бърз трансфер на файлове, може да извлече Zip, RAR, Tar, Tar.gz, Tgz, Tar.bz2 и Tbz файлове, които може да улесни потребителите ви.

Apps Productivity ES APP Group ИЗТЕГЛЯНЕ

2. Файлов диспечер (прехвърляне на файлове)

Най-популярното приложение за файлов мениджър File Manager (File Transfer) е направено от разработката на Cheetah Mobile с рейтинг 4,4 и 50 милиона потребители на смартфони са изтеглили приложението. Не отстъпва на другите най-добри приложения за управление на файлове, това приложение, направено от Cheetah Mobile, предлага пълни функции, включително 3 комплекта търговски икони за над 80 различни типа файлове, ленти с инструменти и елементи от менюто; поддръжка за множество резолюции на екрана; Поддръжка на 28 езика; изгледи на списък и мрежа за управление на файлове; поддръжка на компресия и извличане; и много други. За тези от вас, които искат да имат безплатната версия на файловия мениджър на Chetah Mobile, моля изтеглете File Manager чрез Google Play Store.

3. Astro File Manager

Astro File Manager е най-доброто и популярно приложение за управление на файлове на Metago с рейтинг 4,3 и 50 милиона потребители на смартфони изтеглят приложението. Това приложение на Astro File manager има непривлекателна функция, с това приложение можем бързо да прехвърляме файлове, архивни файлове и това приложение поддържа 13 езика, включително: английски, френски, испански, италиански, немски, японски, арабски, хинди, корейски, традиционен Китайски, опростен китайски, руски и португалски. Производителност на приложения Metago ИЗТЕГЛЯНЕ

4. File Commander-файлов мениджър

Това безплатно приложение за управление на файлове с Android е направено от MobiSystems с рейтинг 4.2 и 50 милиона потребители на смартфони го изтеглят. Приложението File Commander-файлов мениджър има супер гладки функции и поддържа Android версия 6 Marshmallow с функцията за вход на приложението, глезене на потребителите да го управляват, като скриване на файлове и криптиране от други потребители. Производителност на приложения Мобилни системи ИЗТЕГЛЯНЕ

5. Файлов диспечер

Този файлов мениджър е направен от ZenUI разработка , ASUS Computer Inc., с рейтинг 4.6 от 10 милиона потребители на смартфони, които изтеглят приложението. Това най-добро приложение за файлов мениджър има функции на потребителския интерфейс и основните му функции са интелигентно и кратко търсене на файлове, търсене въз основа на категории, така че лесно да търсите файлове в това приложение и много други.

Изтеглете приложението File Manager тук

6. X-plore File Manager

Накрая е приложението от Lonely Cat Games . X-plore File Manager с рейтинг 4,5 и 5 милиона потребители на смартфони го изтеглят. Това приложение е малко по-уникално, защото това приложение може лесно да плъзга надясно и наляво при лесно копиране и преместване на файлове. Приложения за производителност Топ безплатни игри. ИЗТЕГЛИ

Това е най-доброто приложение за управление на файлове с Android 2016 с мощни функции. Споделете тази статия, така че вашите приятели и семейство да знаят, че на смартфоните с Android има приложение за управление на файлове, което е страхотно и интересно.