7 забранени приложения, които не са в Google Play Store

Вярвате ли, че няма забранени приложения, които да не са в Play Store? Факт е мощно приложение, което не е в Play Store и има невероятни функции.

Google Play Store е услуга от Google, където можем да получим различни услуги за Android. Започвайки от приложения, книги и филми. Ние можем лесно да получаваме различни видове приложения от социалните медии до комунални услуги.

Но се оказва, че има и някои приложения, които са много усъвършенствани, но не са достъпни в Google Play, защото не приемат своите разпоредби.

Това може да се дължи на няколко причини, една от които е авторското право. ApkVenue има списък със забранени приложения, които не са в Google Play Store .

Колекция от забранени приложения, които не са в Google Play Store

Google има специални разпоредби за разработчиците, за да могат да представят своите приложения в Google Play Store.

Не всички приложения обаче могат да преминат строгите правила на Google, въпреки че техните приложения всъщност са много усъвършенствани като някои от тези забранени приложения.

1. Tube Mate

За тези от вас, които обичат стрийминг на видеоклипове, особено в Youtube, това усъвършенствано приложение определено е това, което наистина искате. Tube Mate е приложение, което може да изтегля видеоклипове в паметта на мобилния телефон от приложението Youtube.

Освен от Youtube, това приложение може да изтегля и видеоклипове от Facebook, Dailymotion, Vimeo и други. В допълнение към изтеглянето на файлове с видео формат, можете да ги изтеглите и в аудио формати.

Изтеглете Tube Mate чрез връзката по-долу:

Изтегляне на приложения и приставки Tubemate ИЗТЕГЛЯНЕ

2. Адскип

Обичате ли да гледате YouTube и трябва да чакате реклами, преди да можете да гледате видеоклипове? Е, това едно забранено приложение в Play Store е решението, момчета .

Adskip автоматично ще пропусне рекламите в Youtube. За да го използвате, не е нужно да изкоренявате мобилния си телефон, не е необходимо да използвате VPN или прокси.

Но за тези от вас, които искат да премахнат рекламите на телефони с Android изцяло, опитайте да следвате този метод : Лесни начини за премахване на реклами на телефони с Android .

Други забранени и разширени приложения ...

3. Whatsapp Plus

Приложението Whatsapp Plus е може би по-хладната версия на Whatsapp. Това приложение функционира по същия начин като Whatsapp, а именно като услуга за незабавни съобщения , но в него са внесени някои модификации .

Наречете го скриващата последна видяна функция , като можете да промените темата на приложението, да активирате винаги онлайн режим и т.н.

Изтеглете WhatsApp Plus чрез връзката по-долу:

JalanTikus Социални приложения и приложения за съобщения ИЗТЕГЛЯНЕ

4. Нетиз

Netease е най-модерното приложение за услуга за стрийминг на музика и е напълно безплатно, момчета ! Това приложение е като китайския Spotify, който дава безплатен достъп до хиляди песни.

Без реклами, без абонамент, можете да изтеглите песни, а текстовете са налични в приложението. Така че това приложение е наистина снизходително за тези от вас, които обичат да слушат музика.

5. Убийте WiFi

Искате ли да се свържете с wifi, но той продължава да се проваля? Може да е, защото квотата е пълна, момчета . Сега това приложение WiFi Kill ще ви помогне да изключите или изключите други устройства, свързани към WiFi.

По този начин можете да свържете вашето устройство с wifi свободно. Въпреки че това приложение е забранено в Play Store, ApkVenue е подготвил APK по-долу.

Изтеглете WiFi Kill чрез връзката по-долу:

Приложения Производителност Wifi Kill ИЗТЕГЛЯНЕ

6. OG Youtube

OG Youtube работи като официалното приложение на Youtube от Google. Това сложно приложение обаче има допълнителни страхотни функции.

Започвайки от възможността да изтегляте много видеоклипове наведнъж, да можете да възпроизвеждате видеоклипове с изключен екран, да можете да изтегляте само в аудио формат и т.н.

За любителите на Youtube това приложение може да бъде алтернатива за вас.

7. VideoMix

Последното сложно приложение е VideoMix момчета . Това приложение предоставя безплатни услуги за стрийминг на различни видеоклипове, телевизионни предавания и филми.

За да го използвате, не е нужно да влизате или нещо подобно, просто го отворете и се насладете на много видеоклипове безплатно.

Можете също да изтеглите любимите си видеоклипове в паметта на вашия смартфон.

Изтеглете VideoMix чрез връзката по-долу:

ИЗТЕГЛЕТЕ Приложения за видео и аудио Videomix

ВИДЕО: 4 страхотни приложения, които правят HP по-усъвършенствана и по-бърза

Това са препоръките за сложни приложения, които са забранени и не се предлагат в Google Play Store на ApkVenue.

Можете да направите тези приложения алтернатива, ако имате нужда от приложение с допълнителни функции, които са по-сложни от официалната версия.

Прочетете също статии за приложения или други интересни статии от Chaeroni Fitri .