20 най-добри препоръки за игра на ps1 за всички времена

Най-добрите PS1 игри на всички времена винаги могат да ви накарат да пропуснете. Искате ли да играете отново? Вижте списъка с най-добрите PS1 игри за всички времена тук.

Най-добрите PS1 игри все още могат да се използват като развлекателен материал за освобождаване на скуката през уикендите, както и носталгия за спомени за добри времена преди.

Особено сега, когато можете да играете тази игра PS 1 от лаптоп или дори директно от мобилния телефон, който използвате ежедневно.

За тези от вас, които имат опит в играта на конзолни игри PS1, определено ще пропуснете и искате да играете отново. Спокойно, не си сама, банда.

Какви игри трябва да се играят забавно? ApkVenue има препоръки за най-добрите PS1 игри за всички времена, които все още си струва да се играят досега. Нещо? Елате да видите изцяло!

Колекция от най-добрите PS1 игри за всички времена, попълнете всички жанрове!

Тъй като PlayStation 1 и играта вече не се произвеждат и продават, сега можете да ги играете само чрез емулатор на мобилен телефон с Android и компютър или лаптоп.

Как да използвате емулатора PS1 също е доста лесно и не ви е необходим добър лаптоп или мобилен телефон, за да го стартирате.

По същество все още можете да играете най-добрите PS1 игри, където и когато пожелаете, без да се притеснявате да търсите конзола, която може да е рядка на пазара днес.

Този път ApkVenue ще ви помогне да си припомните редиците от игри в една от най-добрите и класически конзоли на тази.

Списък с най-добрите игри за PS1, които да играете на лаптоп или мобилен телефон

По принцип всички игри, които са пуснати на конзолата PlayStation 1, все още отговарят на условията за игра , но сред стотиците игри някои игри се открояват повече от други.

Въпреки че графично тази линия от игри на PlayStation може би изостава, представената история и геймплей все още е много добра за следване .

Особено за тези от вас, които преди са играли най-добрата игра PS 1, носталгията е добавена стойност, която можете да почувствате веднага, когато играете препоръчаната поредица от игри на Jaka.

Без повече шум, ето списък с най-добрите PS1 игри за всички времена, които все още са много достойни за вас да играете днес.

1. Final Fantasy VII, Най-добра PS1 приключенска игра

Играта разказва за пътуването на Cloud Strife, за да спаси света от Сефирот. В тази приключенска игра PS1 , Сефирот се опитва да унищожи света с метеор.

Има и няколко други емблематични героя, които можете да играете, като Тифа Локхарт , Юфи Кисараги и Винсент Валентин, които ще ви помогнат по пътя да спрете Сефирот.

Тази приключенска игра е много дълга и може да отнеме поне 60 часа.

Няма да съжалявате, че сте играли тази игра, защото това е една от най-добрите сериали на Final Fantasy .

Подробности Final Fantasy VII
Разработчик Квадрат
Издател Sony Computer Entertainment
Платформа PlayStation, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Windows, Android, iOS
Дата на излизане 31 януари 1997 г.
Жанр Ролева игра

2. Harvest Moon: Завръщане към природата

Тази игра е една от най-легендарните игри, ApkVenue е сигурен, че много хора, които знаят, също са я играли.

В тази игра вие ще живеете живот като собственик на ферма, който трябва да се опита от самото начало да съживи фермата.

Можете да засадите различни растения, да отглеждате животни и да строите къщи. Ако си богат, можеш и да се ожениш за своя идол, банда.

Има много момичета, към които можете да се обърнете като Попури, Ан, Ели, Карън и други. Вместо да сте необвързани в реалния свят, не е лошо да се срещате в игра като тях.

Подробности Жътва Луна: Завръщане към природата
Разработчик Виктор Интерактивен софтуер
Издател Нацуме
Платформа PlayStation, PlayStation Portable
Дата на излизане 16 декември 1999 г.
Жанр Ролева игра, симулация на живот

3. Street Fighter Alpha 3

Вие ли сте от тези, които обичат бойните игри, банда? Освен Tekken, играта Street Fighter Alpha 3 също е забавна за игра сам или с приятели.

Можете да изберете 34 различни героя с различни умения и стилове на бой. Можете да играете срещу компютъра или срещу приятелите си псевдоними в мултиплейър режим, така че е подходящо да се играе заедно.

Тази игра PS1 има интерактивна и цветна двуизмерна графика . Начинът на игра е същият като бойната игра като цяло, банда.

Според вас кой персонаж от Street Fighter ви харесва най-много? Джака е Рю, разбира се!

Подробности Street Fighter Alpha 3
Разработчик Capcom
Издател Capcom
Платформа Arcade, Dreamcast, Game Boy Advance, PlayStation, PlayStation Portable, Sega Saturn
Дата на излизане 29 юни 1998 г.
Жанр Борба

Други най-добри игри за PS1 на всички времена ...

4. Super Shoot Soccer

Тази игра с топка е весела и много вълнуваща. Играта с топката в тази игра е далеч по-добра от тази на капитан Цубаса .

Подобно на тигровия удар на Хюга в Капитан Цубаса , в тази игра има ракетен удар. Има и вратари, които са по-луди от Уакабаяши , банда.

Всяка страна в тази игра има свои уникални способности. Всяка уникална способност в тази игра, ApkVenue гарантира, е много по-мощна от Tsubasa . Пробвам!

Подробности Супер стрелба Футбол
Разработчик Tecmo
Издател Tecmo
Платформа Конзола за игри
Дата на излизане 14 юни 2002 г.
Жанр Традиционна футболна симулация в аркаден стил

5. Tekken 3

Така че спомняйки си едно и също време като дуел с училищни приятели в една от най-добрите игри днес. Много от приятелите на Jaka изневеряват, като непрекъснато натискат бутона X, използвайки Hwoarang.

Комбинациите на други играчи в тази игра освен героите Hwoarang и Eddy са доста трудни. Освен това Хейхачи и Джин трябва първо да се научат, преди да могат да играят гладко.

Има и режим на история, при който Джин в крайна сметка ще се бие с Огре. Уау, тази игра е наистина вълнуваща, нека я играем отново!

Подробности Tekken 3
Разработчик Namco
Издател Namco Hometek
Платформа Arcade, PlayStation
Дата на излизане 29 април 1998 г.
Жанр Борба

6. WWF SmackDown! 2: Знай своята роля, най-добрата жанрова игра за борба с PS1

В миналото програмата SmackDown се излъчваше в Индонезия. Тъй като обаче предизвика негативни неща, той най-накрая беше уволнен.

Филмът не само е популярен, играта SmackDown също е популярна, банда. Можете да играете като The Rock , Triple H и други известни борци.

Играта на тази игра е много лесна, просто натиснете бутона "O", за да ударите, бутона "X", за да ударите, и ударете с бутона "L1".

Подробности WWF SmackDown! 2: Знай своята роля
Разработчик На Юке
Издател THQ
Платформа Конзола за игри
Дата на излизане 21 ноември 2000 г.
Жанр Спорт

7. Тих хълм

Тази игра на ужасите, ApkVenue, гарантира, че е по-страшна от Resident Evil . В тази приключенска игра PS1 оръжията, които имате, са рядкост. Често просто ще използвате бухалката.

Враговете, с които се борите, вече не са зомбита, а чудовища от ада. В тази игра има много ужасни загадки.

По отношение на геймплея, пъзелите в тази игра също са много предизвикателни. От вас се изисква да натрупате мозъка си при решаването на всеки пъзел.

Подробности Silent Hill
Разработчик Konami Computer Entertainment Токио
Издател Конами
Платформа Конзола за игри
Дата на излизане 23 февруари 1999 г.
Жанр Ужас за оцеляване

8. Метална предавка Solid

В една от най-добрите игри PS 1 от първата поредица на франчайза Metal Gear Solid ще действате като Solid Snake . Той е клонинг на най-добрия войн, Биг Бос, известен още като Гола змия .

Мисията на Solid Snake е да попречи на брат си, Liquid Snake , да се опита да изстреля ядрено тяло, което може да предизвика война.

Объркани ли сте от твърде много думи Змия? Тази игра наистина е объркваща, изисква повече концентрация при игра, за да се разбере историята.

Подробности Метална предавка Solid
Разработчик Konami Computer Entertainment Япония
Издател Конами
Платформа PlayStation, Windows
Дата на излизане 3 септември 1998 г.
Жанр Екшън-приключение, Стелт

9. Suikoden 2, Препоръчано от PS1 Game Collection

Тази игра PS1 Adventure разказва историята на пътуването на двама приятели, Риу и Джоуи . Тези двама приятели са предназначени да станат собственици на първата руна.

В средата на приключението се случва неочакван инцидент, оказва се, че Джоуи става враг. Дори тази вражда отне живота на сестрата на Риу Нанами .

Според самата легенда по-късно двамата собственици на първоначалната руна между тъмнината и светлината ще се бият помежду си. Риу като светлина, а Джоуи като тъмнина.

Подробности Suikoden II
Разработчик Konami Computer Entertainment Токио
Издател Конами
Платформа PlayStation, Windows
Дата на излизане 31 август 1999 г.
Жанр Ролева игра

10. Пепсиман

Тази приключенска игра PS1 има абсурдна концепция, вие ще играете като човек на Pepsi. В тази игра ще помогнете на хората да пият Pepsi. Хм, абсурдно нали?

За хората, които играят тази игра, обикновено не им пука за историята. Както и да е, играта е забавна и забавна.

Как е самият геймплей? Просто трябва да бягате, като същевременно избягвате всички съществуващи препятствия. Много просто, нали?

Подробности Пепсиман
Разработчик ДЕТЕ
Издател ДЕТЕ
Платформа Конзола за игри
Дата на излизане 4 март 1999 г.
Жанр Действие

11. Хроно кръст

Chrono Cross е най-добрата PS1 RPG игра, създавана някога. Може да се каже, че тази игра е сравнима с Final Fantasy и Suikoden . Chrono Cross има уникален боен стил, включващ различни елементи.

Разказва за тийнейджър на име Серж, който влиза в друго измерение. Вие ще контролирате Серж и можете да наемете много приятели, които да се присъединят към вас в приключение, за да излезете от това измерение.

Тази игра има най-добрата графика на своето време и история, която ви кара да искате да играете. За съжаление историята на поредицата игри Chrono спира до тук.

За тези от вас, които обичат RPG игрите, трябва да играете играта Chrono Cross.

Подробности Хроно кръст
Разработчик Отдел за развитие на квадратни продукти 3
Издател Square Electronic Arts
Платформа Конзола за игри
Дата на излизане 15 август 2000 г.
Жанр Ролева игра

12. Crash Team Racing (CTR), най-добра игра за състезания в жанра PS1

Най-добрата състезателна игра с весели елементи, която има почти всеки собственик на PS1. В тази състезателна игра PS1 можете да се атакувате един друг.

Има различни специални оръжия, които можете да използвате като uka-uka , Rocket , Bomb , TNT и много други. Изборът на песни, които могат да бъдат възпроизведени, също е доста голям.

Изборът на състезатели също е смешен, особено този, който се използва най-често, а именно Crash Bandicot . Какво ще кажете за себе си, кого използвате най-много?

Подробности Състезания с отборен отбор
Разработчик Непослушно куче
Издател Sony Computer Entertainment
Платформа Конзола за игри
Дата на излизане 30 септември 1999 г.
Жанр Състезание

3. The Legend of Dragoon, най-добрата PS1 приключенска игра

Следва най-добрата неизвестна приключенска игра за PS1, която включва подценената игра The Legend of Dragoon.

Тази игра е за свят, обитаван от драгуни или хора, които могат да се превърнат в драконови воини.

Един от тези дракони предаде и се опита да събуди Бога на разрушението, за да унищожи света, а другите драгуни трябваше да го спрат.

Дарт, главният герой получава драгунска сила и приключение с други драгуни. Много мистерии ще бъдат разкрити, докато играете тази игра.

Подробности Легендата за драгун
Разработчик Японско студио SCE
Издател Sony Computer Entertainment
Платформа Конзола за игри
Дата на излизане 13 юни 2000 г.
Жанр Ролева игра

14. Усукан метал: Малка кавга

Харесвате ли военни игри и искате да опитате да ги играете на конзолата PlayStation 1?

Тази игра Twisted Metal: Small Brawl може да бъде вашата любима игра, банда. В тази игра ще се биете с дистанционна кола .

Най-добрата PS1 игра има темата за смъртния мач , където трябва да победите всичките си врагове, за да спечелите.

Всяка карта има свои собствени предизвикателства, освен това можете също да изберете превозни средства с различни умения.

Тази игра може да се играе с приятелите ви чрез разделен екран , така че е още по-вълнуваща и можете да се разхождате заедно едновременно.

Подробности Усукан метал: Малка кавга
Разработчик Развлечения инкогнито
Издател Sony Computer Entertainment
Платформа Конзола за игри
Дата на излизане 26 ноември 2001 г.
Жанр Автомобилен бой

15. Dino Crisis, най-добрата игра PS 1 за жанр P

Dino Crisis е една от най-добрите трилър игри на PS1. Тази игра прави динозаврите врагове. Игра, която си заслужава да играете, ако сте любител на трилъри и динозаври.

Разказва историята на специален агент с прякор The Secret Operation Raid Team, който посещава остров Ибис, за да разследва изследователски център.

Тази мисия не мина гладко, защото им се случи нещо лошо. Динозаврите се насочват тайно към специалните агенти.

Вие ще станете един от членовете на SORT и ще се биете с динозаврите и ще завършите мисията си в разследването на изследователския център.

Подробности Дино криза
Разработчик Capcom Production Studio 4
Издател Capcom
Платформа PlayStation, Dreamcast, Windows
Дата на излизане 1 юли 1999 г.
Жанр Ужас за оцеляване

16. Финална фентъзи тактика

Една от най-добрите игри за PS1 от франчайза Final Fantasy има различен геймплей от другите серии.

В тази игра вие ще играете с базова система, където се движите последователно с врага.

Говорейки за война, революция и приятелство, вие ще се приключите в тази игра, за да разрешите конфликтите, които се случват в нея.

Толкова е интересно, че тази игра също получава ремастерирана версия на PSP конзолата , уверете се, че не пропускате да играете някоя от тези шедьовър игри .

Подробности Тактики на финалната фантазия
Разработчик Squaresoft
Издател Sony Computer Entertainment
Платформа Конзола за игри
Дата на излизане 28 януари 1998 г.
Жанр Тактическа ролева игра

17. Castlevania: Симфония на нощта

Следващата препоръка от списъка с най-добрите игри за PS1 е Castlevania. Тази игра е може би най-добрата в серията PS1. Тази игра е игра на metroidvania, където ще отидете на приключение като Алукард, синът на Дракула.

Геймплеят, който съчетава бойни и платформени елементи, прави тази игра още по-интересна. С напредването на играта ще получавате различни видове силни страни и оръжия, които поддържат вашата мисия.

Маркетинговият процес за тази игра е доста лош, особено в Америка, но тъй като играта получи положителни отзиви от критиците, тя направи играта сама по себе си.

Подробности Castlevania: Симфония на нощта
Разработчик Konami Computer Entertainment Токио
Издател Конами
Платформа PlayStation, PlayStation 4, PlayStation Portable, PlayStation Vita, Xbox 360, Sega Saturn
Дата на излизане 20 март 1997 г.
Жанр Екшън ролева игра

18. Vagrant Story

Тази игра, направена от Square Enix, е уникална по отношение на геймплея . Носейки концепцията за екшън RPG, Vagrant Story успя да привлече сърцата на любителите на игрите с различен геймплей от другите игри.

В тази игра за PS1 можете да промените гледната точка, която играете. Можете да играете тази игра от гледна точка на трето лице или от първо лице.

Освен да победите врага, вие също трябва да решите многото пъзели, които са разпръснати из цялата игра.

Историята в тази игра е не по-малко интересна, защото е създадена от същия автор, който е написал историята на Final Fantasy Tactics.

Подробности Бездомна история
Разработчик Отдел за развитие на квадратни продукти 4
Издател Square Electronic Arts
Платформа Конзола за игри
Дата на излизане 15 май 2000 г.
Жанр Екшън ролева игра

19. Gran Turismo

За любителите на състезателни игри Gran Turismo е една от игрите, които трябва да играете.

Тази игра, издадена от Sony Computer Entertainment, е една от игрите на PlayStation с най-голям брой продажби . Тази игра е продадена в 10,85 милиона копия по целия свят.

Тази състезателна симулационна игра се превърна в най-реалистичната игра по отношение на геймплея и графиката по време на публикуването. За тези от вас, които никога не са играли тази игра, наистина е задължително да я изпробват, банда.

Подробности Gran Turismo
Разработчик Polys Entertainment Cyberhead
Издател Sony Computer Entertainment
Платформа Конзола за игри
Дата на излизане 12 май 1998 г.
Жанр Състезателен сим

20. Resident Evil 2, препоръчана най-добра игра на ужасите на PS1

Тази игра за оцеляване на ужасите наистина може да накара сърцето ви да бие бързо през цялата игра.

В тази игра ще се опитате да оцелеете в разгара на бедствие, което превръща цели градове в зомбита.

В сравнение с първата серия, тази игра е претърпяла различни подобрения, особено по отношение на геймплея.

Повече вражески вариации и по-предизвикателни пъзели правят тази игра още по-вълнуваща за игра. Опитайте тази игра, банда, ако сте смели!

Подробности Resident Evil 2
Разработчик Capcom
Издател Capcom
Платформа PlayStation, Nintendo 64, Dreamcast, GameCube, Windows
Дата на излизане 21 януари 1998 г.
Жанр Ужас за оцеляване

Това са препоръките за най-добрите и вълнуващи игри PS1, които да играете сами или с приятелите си, докато изпитвате носталгия към миналото.

Въпреки че излиза от години, този списък с игри за PS1 все още е много интересен за вас, за да играете днес.

Коя игра на PS1 харесваш най-много, банда? Напишете мнението си в графата за коментари, до нови срещи!

Прочетете също статии за PlayStation или други интересни статии от Даниел Кахяди .