как да активирам Windows 10 за постоянно на компютър / лаптоп

Ето как да активирате Windows 10 на постоянен компютър или лаптоп, който можете да следвате. Може да е и офлайн, нали знаете!

Активирането на Windows 10 на компютър или лаптоп е много лесно и можете да го направите както онлайн, така и офлайн . Разбира се, това ръководство е необходимо за тези от вас, които използват пиратски Windows.

Нещо повече, със сигурност сте преживели момент, в който тапетът на работния плот внезапно става черен и версията на Windows не е истинско известие в долния десен ъгъл на екрана?

Ако сте изпитали това, това означава, че операционната система Windows 10, инсталирана на вашия компютър, не е била активирана, банда или просто не сте я изтеглили на надеждни сайтове .

Microsoft изисква от потребителите да имат законно копие на Windows. Затова този път ApkVenue ще ви каже как лесно да активирате Windows 10 за постоянно!

Как да активирам Windows 10 за постоянно

За да активирате Windows 10 или Windows 10 Pro, имате нужда от продуктов ключ . Този продуктов ключ е на закупения от вас диск на Windows 10 (опаковка).

Междувременно, ако закупите операционната система онлайн, ще получите продуктов ключ в имейл за потвърждение.

Как да активирам Windows 10 с продуктов ключ

Постоянното получаване на известия за активиране на Windows 10 под екрана на компютъра е наистина досадно. За да се отървете от тези досадни известия, трябва незабавно да активирате.

Ако нямате продуктов ключ и вече сте инсталирали Windows 10, можете да го активирате, като закупите цифров лиценз или физически лиценз .

Можете да получите цифров лиценз, ако закупите и изтеглите Windows 10 ISO от сайта на Microsoft Store.

Ако купувате от физически магазин за продажба на дребно, ще получите инсталационен диск на Windows 10 заедно с лиценз за продуктов ключ на Windows 10 или това, което се нарича физически лиценз.

Купете лиценз в съответствие с инсталиран Windows. Да предположим, че на вашия компютър е инсталиран Windows 10 Pro, тогава трябва да закупите лиценз за Windows 10 Pro.

След закупуването можете да изпълните стъпките по-долу, за да активирате Windows 10 с продуктов ключ:

 1. Включете компютъра или лаптопа, след което влизате в менюто Настройки

 2. След това изберете Актуализиране и защита

 1. Щракнете върху менюто за активиране вляво. Тук ще видите състоянието на вашия Windows 10, който не е бил активиран. И трябва да го активирате, за да използвате Windows 10 постоянно.
 1. Щракнете отново върху Промяна на продуктовия ключ и след това въведете продуктовия ключ на диска или изпратен по имейл.

 2. След като въведете правилно продуктовия ключ, автоматично ще влезете в страницата за активиране на Windows 10. След това щракнете върху Напред, за да стартирате процеса на активиране.

 3. Изчакайте процесът да завърши. Имайте предвид, че този метод за активиране изисква интернет връзка, така че вашият компютър с Windows или лаптоп трябва да е свързан с интернет .

 4. След като процесът приключи, ще видите известие, че вашият Windows 10 е активиран. След това щракнете върху Затвори .

 5. Е, сега активирането на Windows 10 е завършено и можете да използвате Windows 10 постоянно .

Ако вашият Windows има грешка и трябва да я преинсталирате, не е нужно да се притеснявате, че ще трябва да закупите лиценз отново, защото това активиране е постоянно.

Можете многократно да инсталирате Windows 10 на същия компютър или лаптоп, като използвате продуктовия ключ, който сте закупили за първи път. Можете също да го инсталирате с помощта на светкавица , знаете ли!

ВИЖТЕ СТАТИИ

Как да активирам Windows 10 с KMSPico

Следващият метод е незаконен, тъй като използва програма за активиране на Windows, наречена KMSPico . По този начин не е нужно да купувате продуктов ключ, който е скъп.

Трябва обаче да знаете, че ApkVenue не ви препоръчва да използвате тази програма, защото нарушава авторските права и може да ви накара да се справите със закона.

KMSPico е програма за активиране, която можете да използвате за активиране на операционната система Windows и Microsoft Office, чието ръководство можете да прочетете по-долу .

ВИЖТЕ СТАТИИ

Без да се налага да се задържате повече, ето как да активирате Windows 10 с помощта на KMSPico!

 1. Изключете антивирусната програма, която имате на компютъра си. Това е така, че антивирусът да не категоризира KMSPico като вирус.

 2. Изтеглете най-новата KMSPico, като отворите уебсайта //official-kmspico.com/ .

 1. Извлечете файла KMSPico в директорията, която искате.

 2. Щракнете с десния бутон върху файла KMSPico, след което изберете Изпълни като администратор .

 3. Кликнете върху червения бутон, за да активирате Windows 10 наведнъж г-жо. Office, инсталиран на вашия компютър. Изчакайте процесът да завърши.

Готово, де! Наистина е лесно, банда? За ръководството за активиране на Windows 10 с KMSPico по-горе наистина трябва да го направите офлайн, банда.

Така че, за да предотвратите внезапното активиране на Windows 10 отново, трябва да изключите актуализациите в системата. Методът е наистина лесен! Можете да прочетете статията на ApkVenue по- долу .

ВИЖТЕ СТАТИИ

Ето как да активирате Windows 10 за постоянно както онлайн, така и офлайн. Горният метод се отнася за всички версии на Windows 10.

Толкова много статии от Джака. Дано тази статия ви помогне, банда! Ще се видим следващия път.

Прочетете също статии за Tech Hack или други интересни статии от Andini Anissa .