как да намеря безплатни международни списания за дисертация

Дисертация ли сте и имате нужда от международно списание за справка? Спокойно, ApkVenue ще ви каже как лесно да намерите безплатни международни списания

Кой тук работи по дисертация или научна статия? Тезата е изискване за дипломиране в повечето университети, колежи и други образователни институции.

При съставянето на дисертацията и доклада си имате нужда от достоверни справки, за да засилите аргументите и хипотезите си. Без солидна справка може да бъдете избити от проверяващи, банди.

За да направите дисертацията си още по-добра, наистина трябва да включите международни списания като своя справка. Международните списания са признати в световен мащаб, така че истината не може да се съмнява.

С интернет вече можете лесно да търсите международни списания. Искате ли да знаете как да намерите достоверно международно списание ? Хайде, вижте следната статия!

Колекция от начини за намиране на безплатни международни списания

Както Jaka каза преди, международните списания имат високо ниво на достоверност, тъй като са признати в международен план.

Нищо чудно, че много международни списания са платени, банда. Но успокойте се, в тази статия ApkVenue ще ви разкаже някои начини да намерите безплатни международни списания .

Вижте го !

1. Как да намерим международни списания в Google Scholar

От многото сайтове за търсене на международни списания, Google Scholar е може би най-популярният. Причината е, че Google Scholar е много лесен за използване и колекцията от списания е много разнообразна.

Google Scholar е продукт на търсачката на Google, който се фокусира върху намирането на научни списания. Много списания вече са индексирани в Google Scholar, така че търсенето им е лесно.

Има много безплатни международни списания, които можете да намерите тук. Ето как да търсите международни списания в Google Scholar:

 • Стъпка 1: Отворете приложение за браузър на компютъра. ApkVenue препоръчва да използвате браузъра Google Chrome, който вече е интегриран с търсачката на Google.

 • Стъпка 2: Въведете адреса на Google Scholar ( //scholar.google.com/ ) в адресната лента, след което натиснете Enter.

 • Стъпка 3: Намерете темата за международното списание, която искате, като въведете ключови думи. Например търсите списание за социалните медии, след което въведете социални медии в полето за търсене.

 • Стъпка 4: Ще се появят много списания. За да разберете кои международни списания можете да изтеглите, потърсете това с кода [PDF] отдясно.

2. Как да намерим безплатни международни списания на Academia.edu

Следващият безплатен международен сайт за търсене на списания е Academia . Този сайт може би е специална социална медия за учени, които да споделят научни списания.

Записано е, че има стотици учени, присъединили се към този сайт. Ако търсите документи като статии, научни списания или дисертации, можете да ги намерите тук.

За да можете да изтегляте научни списания в Academia, първо трябва да се регистрирате. Спокойно, безплатно е, банда!

 • Стъпка 1: Отворете уебсайта Academia.edu във вашия браузър.

 • Стъпка 2: Ако нямате акаунт в Academia, трябва да се регистрирате . Можете да се регистрирате с имейл или акаунти в социални медии като Facebook или Google.

 • Стъпка 3: След като влезете успешно, можете да въведете ключовите думи, които искате, в лентата за търсене, разположена в горната част на страницата.
 • Стъпка 4: Намерете заглавието на международното списание, което искате. Щракнете върху бутона Изтегляне, за да изтеглите дневника

3. Как да намерим безплатни международни списания в DOAJ

DOAJ или Directory of Open Access Journals е сайт, предоставящ научни списания и статии, които имат отворен достъп от цял ​​свят.

На този сайт можете да намерите хиляди международни заглавия на списания, които могат да бъдат изтеглени безплатно. На този сайт има около 14 000 научни списания и над 5 милиона статии от 127 страни в света.

Ако искате да знаете как да намерите безплатни международни списания на DOAJ, вижте следната статия, банда!

 • Стъпка 1: Отидете на официалния уебсайт на DOAJ ( //doaj.org/ ), като въведете адреса в адресната лента на търсачката.
 • Стъпка 2: Въведете ключовите думи, които искате, в полето за търсене на DOAJ. Премахнете отметката от статии, ако искате да търсите само научни списания. Щракнете върху иконата за търсене, за да започнете да търсите.
 • Стъпка 3: Щракнете върху едно от списанията, което искате. След като въведете подробности за списанието, потърсете Пълен текст, за да можете да изтеглите международното списание изцяло.

4. Как да намерите безплатни международни списания на ScienceDirect

ScienceDirect е абонаментен сайт, който предоставя над 12 милиона съдържание от 3500 академични списания и 34 000 електронни книги. Този сайт е много пълен и много надежден.

За съжаление, за да можете да изтегляте международни списания на този сайт, трябва да платите абонаментна такса, която е доста скъпа. За щастие, ако вашият кампус предоставя безплатен достъп до този сайт.

Е, за тези от вас, които нямат достъп, но искат да използват международни списания от този сайт, ApkVenue ще ви каже как да намерите безплатни международни списания на ScienceDirect.

 • Стъпка 1: Отворете официалния уебсайт ScienceDirect ( //www.sciencedirect.com/ ) на вашия компютър / браузър за лаптоп.

 • Стъпка 2: Въведете ключовите думи, които търсите, след което кликнете върху иконата за търсене .

 • Стъпка 3: Ще се покажат резултатите от търсенето. Можете да изтеглите заглавието с думата Open Access безплатно. Ако искате платено изтегляне, можете да кликнете върху едно от желаните заглавия.
 • Стъпка 4: Както можете да видите, за да изтеглите това списание, което трябва да плати на САЩ $ 19.95 . Не е нужно да се притеснявате, просто трябва да копирате връзката към страницата в колоната на адресната лента на браузъра.
 • Стъпка 5: Отворете нов раздел в браузъра си, след което въведете //sci-hub.tw/ в адресната лента. Влезте, за да отворите сайта

 • Стъпка 6: Въведете връзката към списанието ScienceDirect в полето за търсене. Щракнете върху Отвори, за да изтеглите списанието безплатно.

 • Стъпка 7: Ще бъдете насочени към нова страница за изтегляне. Можете също да използвате този метод за изтегляне на платени списания от други сайтове.

Това беше статията на Jaka за това как лесно да намерите безплатни международни списания. Сега можеш да работиш по тезата си по-спокойно, банда.

Ще се видим отново при следващата възможност!

Прочетете също статии за уроци или други интересни статии от Prameswara Padmanaba