как да сменя най-новите мелодии на WhatsApp 2021

Как да промените мелодията на звънене на WhatsApp може да се направи лесно. Можете да използвате любимата си песен или друга музика! Вижте как тук!

WhatsApp все още е едно от най-популярните приложения за чат, което много хора използват. Освен за чат, това приложение често се използва и за безплатни разговори.

Но може би се чувствате отегчени, защото когато някой се обади чрез WA, мелодията на звънене звучи точно така. Стандартно! Така че искате да промените мелодията на звънене на WA, нали?

Успокой се! В тази статия ApkVenue ще обясни как лесно да променяте мелодиите на WhatsApp . Вижте подробностите по-долу!

Как да променяте мелодии на WhatsApp на мобилни телефони

Когато някой ви се обади чрез приложението WhatsApp, маркер за известяване ще се появи под формата на мелодия на псевдоним на звънене (освен ако не активирате безшумен режим ).

Тези мелодии обикновено звучат скучно или дори досадно, ако използвате само мелодията по подразбиране на мобилния си телефон.

Но знаете ли, че можете лесно да промените мелодиите на WA? Можете дори да използвате най-новите западни песни като мелодии на WA.

Няма нужда да използвате допълнителни приложения, да не говорим за корен на вашия Android телефон. Просто следвайте стъпките по-долу!

  • Отворете приложението WhatsApp. Изберете иконата с три точки, разположена горе вдясно. Ако е така, изберете менюто Настройки .
  • Изберете Известия . В менюто Съобщения за съобщения изберете Тон за известяване .
  • Ще има много мелодии, които можете да изберете, ако сте отегчени от мелодиите по подразбиране, които са били използвани досега.

  • Ако нито една от тези опции не съвпада, можете да използвате любимата си песен на вашия смартфон, като изберете Още мелодии ...

  • Изберете най-новия тон на звънене на WA или любима песен като тон на звънене, ако се появи съобщение в WhatsApp. След това изберете OK .

Свършен! Сега мелодията на WhatsApp е променена според вашите желания. Освен песни, можете да използвате и мелодии на iPhone за WA, знаете ли!

Как да възстановите мелодии на WhatsApp

След смяната на мелодиите и използването им за известно време, не малко потребители го намират за странно и непознато с тези мелодии.

Те са по-малко отзивчиви, когато се появи съобщение WhatsApp, защото са свикнали със звука за известяване по подразбиране на WhatsApp.

Ако изпитате това, спокойно! Можете да възстановите нормално мелодиите на WhatsApp, като следвате стъпките по-долу!

  • Отворете отново менюто за настройки и известия в приложението WhatsApp. В раздела Известия изберете иконата с три точки, разположена горе вдясно.
  • След това изберете опцията Reset Notification Settings, за да възстановите мелодията на звънене в първоначалното си състояние.
  • Изберете Нулиране и мелодията на вашия WhatsApp ще се нормализира. Лесно е, нали?

Е, това беше обяснение как да промените мелодиите на WhatsApp, като използвате любимата си песен. Много лесно за следване, нали?

Сега можете да чуете откъси от любимата си песен или песен, която описва вашето настроение всеки път, когато се появи съобщение в WhatsApp. Късмет!

Прочетете също статии за приложения или други интересни статии от Рейналди Манасе .