Тези 20 инструмента са задължителни за професионалните хакери

По този повод ApkVenue обобщи 20 устройства, които трябва да бъдат собственост на професионални хакери. Ако искате да станете хакер, нека продължим да виждаме прегледа на ApkVenue по-долу!

Повечето хакери обичат да остават през целия ден в стаята с лице към компютъра. Те обикновено изглеждат зловещи, безразлични и отдалечени. Те имат различен начин на мислене от обикновените хора. Включително мисли за задължително устройство или нещо, което може да подкрепи тяхната производителност.

Обикновените хора може да си помислят, че интелигентен часовник или автомобил е техният специален артикул. При хакерите обаче е различно, те не се интересуват от всичко това. Това, от което се нуждаят, е устройство, което може да поддържа тяхната хакерска или кодираща работа. По този повод ApkVenue обобщи 20 устройства, които трябва да бъдат собственост на професионални хакери . Ако искате да станете хакер, нека продължим да виждаме прегледа на ApkVenue по-долу!

  • Не признавайте, че сте хакер, ако не знаете тези 10 термина
  • Какво е съдържанието на чантата на г-н Хакер. Роботът на Елиът Алдерсън? Ето списъка!
  • 7 начина да се превърне в истински компютърен хакер

Тези 20 инструмента Професионални хакери трябва да имат

1. PIA (Супер анонимна VPN услуга)

Виртуалната частна мрежа или често съкратена като VPN е частна мрежова услуга, която ви позволява да сърфирате в интернет безопасно и анонимно . За хакерите VPN е много полезен за скриване на самоличността им, осигуряване на мрежов трафик, минимизиране на кражбата на данни при свързване с обществен Wi-Fi.

2. Raspberry Pi Zero W (мини компютър)

Този мини-компютър, чието име нараства сред хакерите. Raspberry Pi Zero W е мини-компютър от Raspberry Pi, който може да бъде инсталиран с операционната система Kali Linux за хакерски цели. В допълнение, Pi Zero W се предлага и с безжичен чип Cypress CyW43438 за Wi-Fi връзка плюс допълнителен Bluetooth . На цена около 25,99 щатски долара хакерите вече могат да донесат вкъщи това малко, многофункционално устройство.

3. Raspberry Pi 3 Модел B (Мини компютър с допълнителни радиатори)

Този мини-компютър, направен от Raspberry Pi, има повече функции от преди, а именно добавяне на корпус и радиатори . Тези две допълнения могат да направят производителността на Raspberry Pi 3 Model B по-бърза . Този мини-компютър може да бъде инсталиран и с операционната система Kali Linux за целите на хакерството. Ценовият диапазон за този режим Pi е US $ 39,99 .

4. Panda PAU05 2,4 GHz (безжичен адаптер)

Panda PAU05 с безжичен адаптер , който е най-широко се препоръчва от няколко експерти на интернет страниците на технологията. Panda PAU05 също успя да се превърне в най-популярното устройство по това време на годината. Това устройство е съвместимо с операционната система Kali Linux, което е една от причините хакерите да обичат този малък елемент.

Panda PAU05 има недостатък, а именно обхватът на сигнала е само няколко метра . Въпреки това страхотното му представяне успя да накара хакерите да не се колебаят да го купят на доста достъпна цена, която е около 13,99 щатски долара .

5. Alfa Wireless B / G / N (алтернативен безжичен адаптер)

Тази Alfa Wireless също може да бъде алтернатива за хакерите при избора на безжичен адаптер. Подобно на Panda, този адаптер е съвместим с Kali Linux за хакерски цели. Този адаптер има дълъг USB кабел и ненасочена антена, която увеличава силата на сигнала. Можете да получите това устройство при малко по-висока цена в сравнение с предишното устройство, което е около US $ 39.99 .

6. Стартов комплект RTL-SDR (Software Radio Kit)

SDR (Software-Defined Radio) е инструмент, който хакерите използват за хакване на радиовълни . RTL-SDR е оборудван с радиатори за намаляване на топлината на устройството.

Стабилната температура прави работата по-добра и по-точна при улавяне на сигнални вълни. С цена от 25,95 щатски долара плюс оборудвана с радиатори, това устройство е малко по-икономично от други.

7. USB Rubber Ducky (Лесен за научаване хакерство)

Този USB Rubber Ducky е подходящ за тези от вас, които учат кодиране или хакване. С този инструмент можете бързо да превърнете една идея в изпълнимо действие. Това USB устройство е любимо за изследователите на сигурността и ИТ ентусиастите.

Защото освен че е вектор за атака, като кражба на файлове от MacOS компютър, Rubber Ducky може да се използва и за писане на код и конвертиране на идеи в скриптове . Можете да получите Гумени Ducker за US $ 44.99 .

8. Lockpicking Set (Набор от инструменти за безопасно разбиване)

Хакерите не винаги имат дейности за хакване в киберпространството, има и луди хакери, които не се колебаят да правят по-екстремни неща , като разбиване на врати или сейфове в реалния свят. Този Lockpicking Set е това, което те обикновено използват, за да подкрепят действието си при проникване в сейфове.

Има няколко вида инструменти за разбиване на ключове с различни форми. Комплект от тези прибори се поставя в малка кафява чанта за бедра, която ще ви накара да изглеждате като пират, когато я носите. Трябва да похарчите 39 щ.д., за да получите чанта, съдържаща набор от инструменти за разбиване.

9. Lan Turtle SD (адаптер за LAN към USB част)

Lan костенурки SD е проста система за администриране и проникване тестване инструмент , който може да бъде конфигуриран да изпълнява дистанционно дистанционно, човек-в-средата атаки и разузнаване атаки на мрежата , когато е свързан към мрежа. Това едно устройство е трудно да се открие и може да причини много атаки в мрежата.

Оборудван с черупков дисплей, който може да се използва за отдалечено дистанционно и изпълнение на програми. Цената за този малък набор от лют червен пипер е US $ 54,99 .

10. Прост WiFi плосък панел (WiFi Signal Booster)

Повечето хора не знаят, че Wi-Fi всъщност е линия на видимост, която разширява обхвата си от повече от една миля. С помощта на този WiFi плосък панел можете да го направите.

Ако у дома имате точка за достъп ** с антена , опитайте да я замените с насочена антена, оборудвана със статив и този кабел. Този инструмент ще увеличи досега обхвата на вашия мрежов сигнал в зависимост от това къде е антената. Това страхотно устройство можете да закупите за 53,34 щатски долара .

11. Raspberry Pi 3 Complete Starter (пълен мини компютърен комплект за начинаещи)

За разлика от предишния тип, който ApkVenue спомена в началото, той има само допълнителен корпус и радиатори. Както подсказва името, Raspberry Pi 3 Complete се предлага с пълни функции като 32GB microSD карта , радиатори, корпус, CanaKit, USB Flashdisk, USB Cabel, както и захранващият кабел . Интересното е, че можете да го получите за 69,99 щатски долара.

12. Wifi Pineapple Nano Basic (Инструмент за наблюдение и проникване на защитата на Wi-Fi)

За хакери с бюджет повече, устройството е мощно за 99,99 щатски долара може да е подходящо за наблюдение на сигурността на Wi-Fi. Wi-Fi Pineapple Nano Basic разполага с PineAP, мощен инструмент за извършване на тестове за проникване в Wi-Fi мрежи като атаки човек в средата, проследяване, регистриране и отчитане . Това устройство също е съвместимо за инсталиране на устройства с Android.

13. Баш Бъни (най-добрата алтернатива на USB Rubber Ducky)

Bush Bunny е пълнофункционален компютър с Linux, който прилича на USB стик или Ethernet адаптер . Подобно на Rubber Ducky, Bash Bunny има и черупков дисплей, който ни позволява отдалечено да изпълняваме програми в него. Това, което отличава, Баш Бъни има по-бърз достъп и малко по-скъпи цени, което е US $ 99.99 .

14. WiFi ананас тетра (надстройка от Nano версия)

Ако харесвате хакване на Wi-Fi мрежи , този инструмент е идеален за вас. Повечето хакери на Wi-Fi също се надяват да притежават това едно устройство. Wi-Fi Pineapple Tetra е двулентов хакерски инструмент, който може да бъде достъпен и конфигуриран чрез уеб интерфейс. Това устройство е подходящо и за начинаещи, които искат да научат тестване за проникване на Wi-Fi. Бъдете готови да достигне дълбоко в джоба си, тъй като цената на това устройство е доста скъпо на САЩ $ 199.99 .

15. Ubertooth One Bluetooth адаптер (адаптер за мониторинг на Bluetooth трафика в реално време)

Хакването на Wi-Fi мрежовия трафик е нещо обичайно, с което се сблъскваме, но какво, ако хакнем Bluetooth трафика ? То се чете готино, нали? Този Bluetooth адаптер Ubertooth One ви позволява да правите точно това. Това устройство използва честота 2,4 GHz за предаване и приемане. Можете да наблюдавате в реално време Bluetooth трафик с този на САЩ $ 127.95 устройство .

16. YARD Stock One Radio Dongle (Устройство за хакване на Smart-Doors)

Този е по-готин от всякога. Замисляли ли сте се някога да хакнете вратата или портата на гаража? YARD Stock One Radio Dongle ви позволява да правите точно това. Можете да хакнете смарт-врати, които имат мрежа с честота от 1 GHz. Купувайки го за 124 щатски долара, можете да сканирате и да взаимодействате със сигнала на мрежата за управление на интелигентната врата.

17. HackRF One SDR (Инструмент за хакване на радиоканали)

HackRF One е добре познат софтуерен инструмент за радио , подходящ за тези от вас, които искат да се научат на хакерство на радиочестоти. С възможността за приемане и предаване на честоти между 1 MHz и 6 GHz позволява всички радиосигнали да бъдат обхванати от този инструмент. От вас се изисква да харчат повече, за да получите този инструмент, защото той струва на САЩ $ 330 .

18. Лаптоп Acer Aspire 5 (Лаптоп за хакване)

Acer Aspire 5 има доста страхотни спецификации за хакерски цели с 15,6-инчов Full-HD екран , използващ 8-мо поколение процесор Intel Core i5-8250U, VGA GeForce MX150, 8GB DDR4 RAM и оборудван с 256GB SSD. С тези усъвършенствани спецификации производителността на лаптопа със сигурност ще бъде по-бърза и може да поддържа вашите нужди от хакерство . Подгответе до 599,99 щатски долара, за да вземете този един лаптоп.

19. ASUS ZenBook UX303UB (лаптоп за хакване)

ASUS ZenBook UX303UB има по-сложни спецификации от преди. С 13,3-инчов екран плюс QHD + сензорни функции, процесор Intel Core i7 , 12 GB RAM, 512 GB SSD и дискретен графичен процесор Nvidia GT940M. Съдейки по тези спецификации, производителността на този един лаптоп не може да се съмнява . Със сигурност ще бъде в състояние да подкрепи вашия хакерски процес. Този интелигентен лаптоп се продава на ценови диапазон от 1062 щатски долара .

20. Alienware AW17R4 (Лаптоп за хакване)

И накрая, има лаптоп с божествени спецификации, който със сигурност ще бъде подходящ да подкрепи вашите нужди от хакерство. Alienware AW17R4 е един от лаптопите от висок клас, които понастоящем се предлагат със 17,3-инчов Full-HD дисплей, 7-мо поколение Intel Core i7 , 16GB RAm, 1TB HDD със скорост 7200 RPM и Nvidia GeForce GTX 1060 с 6 GB GDDR5, който ще направи дисплея по-реален. Можете да получите този за 1580 щатски долара .

И ю, това са 20-те инструмента, които професионалният хакер трябва да притежава . Не признавайте, че сте хакер, ако не знаете и нямате някой от инструментите по-горе. За тези от вас, които тепърва ще се научат да хакват, може би можете да си купите някой от тях, за да подкрепите вашите нужди от хакване. Толкова много статии този път, надявам се полезни!