лесен начин за създаване на андроид приложение за начинаещи

Много нови приложения, разработени от непрофесионални разработчици, които успешно украсяват горната част на магазина за приложения за Android на вашия смартфон. Замисляли ли сте се някога да участвате в създаването на приложения за Android? Това е лесен начин за създаване на приложение за Android

Все още ли помните феноменалната игра Flappy Bird? Кой би си помислил, че такава проста игра може да привлече вниманието на много хора. Много нови приложения, разработени от непрофесионални разработчици, които успешно украсяват горната част на магазина за приложения за Android на вашия смартфон. И така, замисляли ли сте се някога да участвате в създаването на приложения за Android?

В миналото разработването на приложения за Android беше много трудно, трябва да имате умения за кодиране . Но сега има много софтуер, който ви позволява да създавате приложения, въпреки че не сте много добри в кодирането . Докладвайки от AndroidPIT, знаете ли, че създателят на играта Color Switch , която е изтеглена успешно повече от 10 милиона пъти, не е бил добър в кодирането .

  • 5 лесни начина за създаване на приложения за Android без кодиране
  • Как да направите свое собствено приложение за чат на Android без кодиране
  • Как да направите просто приложение за Android безплатно, просто кликнете!

Как да създадете Android приложения за начинаещи с Android Studio

От предишните явления и примерите по-горе става ясно, че възможностите винаги са налице. Трябва само да имате правилната комбинация от уникални идеи и добро изпълнение при създаването на приложение. Ето информацията, която трябва да знаете при разработването на приложения за Android за начинаещи.

Направете внимателен план

Всеки ден понякога ви хрумват уникални идеи . Тъй като обаче няма последващи действия, идеята просто изчезна. Вдъхновението идва навсякъде и по всяко време, така че ако получите идея, просто я запишете и направете картината възможно най-ясна.

Започвате да развивате тази уникална идея по-зряло с вашата креативност. Направете малко проучване, какви приложения правите, уверете се, че идеите ви са полезни или забавни. Ако попаднете в определена пазарна ниша, погледнете конкуренцията. Но ако планирате да се конкурирате с някои от добре познатите приложения, уверете се, че приложението, което правите, е по-добро.

Инсталирайте Android Studio

Ако вашето планиране е зряло, следващата стъпка е да подготвите инструментите. Изтеглете и инсталирайте необходимия софтуер. Така че, ако нямате добри умения за кодиране , трябва да използвате Android Studio . Така че, уверете се, че на вашия компютър е инсталиран и Java SE Development Kit 7 . Можете да изтеглите и двете безплатно.

Инструменти за разработчици на приложения Програмист за Android ИЗТЕГЛЕТЕ

Запознайте се с функциите на Android

Преди да започнете „ Стартирайте нов проект за Android Studio “, можете да разгледате функциите в Android Studio . След това се опитайте да направите просто приложение, започнете да научавате нови неща. Ако има нещо, което не разбирате, можете да направите търсене в интернет. Не се колебайте да започнете да изучавате кодиране по основи, защото по-късно определено ще трябва да направите приложението или играта, която правите според вашите желания.

Попитайте приятелите си за предложения

Спокойно, Android Studio е много удобен за потребителя . Със сериозност и желание за учене определено ще можете да го овладеете добре, въпреки че не сте добри в кодирането . Така че, ако успешно сте създали приложение, можете да помолите приятелите си да го изпробват. Ако вашите приятели дори не го харесват, опитайте отново. Въпреки това вие, вашите приятели, харесвате и сте много ентусиазирани да изпробвате приложението си. Това означава, че има шанс приложението ви да бъде популярно в Play Store.

Има толкова много приложения, които са създадени за забавление, могат да бъдат успешно изтеглени милиони пъти в Google Play Store. Разбира се, можете също да започнете да изучавате основите на кодирането . Нищо не е незабавно успешно, зад успеха трябва да има упорита работа. Какво мислите, интересувайки се от създаването на приложения за Android?