не се нуждаят от интернет! това е как да гледате телевизия офлайн на Android

Понастоящем има и офлайн приложение за гледане на телевизия, като по този начин дейността по гледане на телевизия ще бъде още по-вълнуваща и разбира се няма да загуби квотата ви. Искате ли да знаете нещо? Хайде, нека да слушаме!

Понастоящем различни видове приложения за гледане на телевизия са много достъпни за Android, просто повечето от тези приложения не могат да се използват офлайн, така че интернет квотата ще бъде изчерпана бързо поради това. Ако има нещо, което може да се използва офлайн, определено ще бъде забавно.

И разбира се, сега има и приложение за гледане на телевизия офлайн , така че нашата дейност за гледане на телевизия ще бъде още по-вълнуваща и, разбира се, няма да губи квота . Но въпреки това все още се нуждаете от поддържащо устройство, за да стартирате приложението, инструментът се нарича тунер за мобилна телевизия . Не е нужно да се притеснявате, цената на този инструмент е много евтина, само 100 хиляди IDR . Кой не иска да плати само веднъж, но да се освободи завинаги?

  • 10 най-добри онлайн телевизионни приложения за Android и PC през 2020 г., безплатно!
  • 10 най-добри безплатни приложения за стрийминг на живо за 2021 г., гледайте неограничен футбол!
  • Специални търсачки за музика и видео

Не използвайте Интернет! Време е да гледате телевизия офлайн на Android с тези 5 приложения!

1. TDT HD телевизор

Първият е TDT HD телевизор . Ако сте безплатно хоби, трябва да изпробвате това офлайн приложение за гледане на телевизия , защото вече не се нуждаете от интернет връзка, за да гледате телевизионни предавания. TDT HD TV също има много интересни функции, включително видео рекордер, EPG изглед и много други.

Моля, обърнете внимание, че това приложение няма да работи без мобилен телевизионен тунер, затова се уверете, че вашият Android е свързан с мобилния телевизионен тунер . Не е нужно да се притеснявате за цената, цената на мобилния телевизионен тунер е много евтина, започвайки от 100 хиляди . Този инструмент ще бъде свързан с Android чрез USB OTG , неговата функция е да улавя сигнал вместо антена.

2. Безжичен телевизор

Homefree TV също е офлайн приложение за гледане на телевизия на Android. Вече не е нужно да разчитате на интернет връзка, защото трябва само да разчитате на допълнителен инструмент, наречен Tunner за мобилна телевизия, за да го стартирате. Това приложение също представя много пълен канал , можете да изберете различни опции за канали по целия свят. Наистина е любопитно, момчета !

3. iDTV Mobile TV

Нямате квота за интернет и не искате да пропускате любимите си предавания по телевизията? Просто използвайте това сложно приложение. Трябва само да изтеглите iDTV Mobile TV, след което да свържете смартфона си с мобилния TV Tunner. Jreng! Ще показва автоматично телевизионни предавания, без да се изисква интернет връзка. iDTV Mobile TV е приложение за гледане на телевизия офлайн, което е малко тежко и ще работи само на смартфони с минимална операционна система за близалка.

4. Въздушен DTV

Air DTV е най-надеждното приложение за гледане на телевизионни предавания офлайн . Начинът, по който работи приложението Air DTV, е същият като някои от приложенията по-горе, което е свързано със смартфон, който вече е свързан към мобилното устройство за тунер на телевизора . Ако е свързан, той автоматично ще покаже телевизионния канал, тъй като използването на това допълнително устройство е като заместител на телевизионна антена.

Готините функции, вариращи от много пълна селекция от телевизионни канали, както индонезийски , така и чуждестранни канали . Освен това има и функции за езиков превод или субтитри, HD качество и много други.

5. PadTV HD

Ако често се дразните от разточителни квоти поради гледане на телевизия онлайн, вместо това преминете към приложението PadTV HD . Тъй като с това приложение можете да се наслаждавате на стотици телевизионни предавания, без да е необходима интернет връзка, известна още офлайн, и разбира се е безплатно.

За характеристиките на това приложение няма нужда да се съмнявате, тъй като то предоставя доста пълни функции , включително субтитри. Междувременно, за да го стартирате, вашият смартфон трябва да е свързан с мобилното устройство за тунер на телевизора.

Това са 5 приложения за Android за гледане на телевизия офлайн и безплатно . Моля, обърнете внимание, че горепосочените приложения наистина са офлайн приложения за гледане на телевизия, но за да ги стартирате, трябва да закупите допълнителен инструмент, наречен TV Tunner. По-късно този инструмент ще бъде свързан към смартфон вместо антената.