гледайте филма Bajrangi Bhaijaan (2015) пълен филм

Заинтригуван от историята на Салман Хан в този филм? Хайде, гледайте филма Bajrangi Bhaijaan (2015) пълен филм с индонезийски субтитри тук!

Като един от най-популярните индийски филми, когато излезе през 2015 г., всъщност филмът Bajrangi Bhaijaan все още се търси от доста филмови фенове днес.

Не само защото в него участват известни индийски актьори и актриси, този филм предлага и вълнуващи истории, които не отстъпват на холивудските филми.

Е, за тези от вас, които искат да гледат този филм, по-добре е да видите пълния конспект на филма Bajrangi Bhaijaan по-долу.

Резюме на филма Bajrangi Bhaijaan

Режисиран от режисьора Кабир Хан, филмът Bajrangi Bhaijaan разказва историята на борбата на Pawan Kumar Chaturvedi (Salman Khan) за събиране на 6-годишно момче на име Munni (Harshaali Malihotra), което продължава да го следва.

Инцидентът започна, когато Паван, който беше на път от родния си град за Делхи, за да се срещне с познатия на баща си, внезапно бе последван от нямо дете, което беше отделено от родителите си.

Без никаква информация, Паван най-накрая взе Муни със себе си в къщата на Даянанд Панди (Шарат Саксена), който най-накрая го събра заедно с Расика (Карина Капур), която открито изрази любовта си към Паван.

В разгара на предизвикателствата, дадени от Даянанд, за да може да получи благословията си да има връзка с Расикай, Паван продължи да изкопава информация за Мъни.

Въпреки това, от храната, начина на молитва и подкрепата на Мъни за пакистанския отбор по крикет, който той гледаше по телевизията, накараха Паван да повярва, че момиченцето е от Пакистан.

Особено когато Паван попита дали Мъни идва от Пакистан, момиченцето кимна, сякаш се съгласи.

След това Паван се опита да събере Мъни заедно със семейството му. За съжаление, той трябваше да се сблъска с различни проблеми, за да влезе в Пакистан.

В разгара на условията между Индия и Пакистан, които все още са в противоречие с него, който няма паспорт и виза, е трудно за Паван да влезе безопасно в страната.

Оттам започва приключението. Успел ли е Паван да реализира доброто си намерение да събере Мъни със семейството си?

Интересни факти за филма Bajrangi Bhaijaan

Зад предлаганата вълнуваща история има редица интересни факти, които хората рядко знаят за този индийски филм.

Ето няколко интересни факта за филма Bajrangi Bhaijaan, които не бива да пропускате.

  • Финансиран от бюджет от 13 милиона щатски долара, филмът Bajrangi Bhaijaan спечели успешно приходи до 93 милиона щатски долара.

  • В реалния живот Салман Хан отглежда два коня, които се наричат ​​Байранги и Бахайджаан.

  • Когато се излъчва по телевизия Star Gold през октомври 2015 г., Bajrangi Bhaijaan се превръща в най-гледания боливудски филм в телевизионната история.

  • Първоначално този филм беше планиран да играе Ритик Рошан като главен герой.

Гледайте филма Bajrangi Bhaijaan

Информация Bajrangi Bhaijaan
Отзиви (Брой рецензенти) 8 (66 194)
Продължителност 2 часа 43 минути
Жанр Драма


Комедия

Дата на излизане 17 юли 2015 г.
Директор Кабир Хан
Играч Салман Хан


Навазудин Сидики

Е, за тези от вас, които са любопитни и искат да гледат този индийски филм, можете да разгледате филма Bajrangi Bhaijaan по-долу.

>>> Гледайте филма Bajrangi Bhaijaan (2015) <<<

Това беше резюме и някои интересни факти за индийския филм, озаглавен Байранги Бахайян, банда.

Кои са някои интересни филми, които ви правят наистина любопитни за сюжета? Напишете отговора в коментарите по-долу, да!

Прочетете също статии за гледане на филми или други интересни статии от Shelda Audita .