как да направя Instagram не може да бъде прекратен, 100% работи!

Една мярка за популярност в Instagram е броят на последователите. Вместо да се увеличаваме, често се дразним, когато броят на последователите намалява, особено при голям брой. Тук ApkVenue дава съвети как да направите Instagram да не може да бъде прекратен.

Светът на социалните медии отново е шокиран от масовото изчезване на последователи в Twitter заради почистването на Twitter от фалшиви акаунти. Не малко потребители са разочаровани, защото загубиха много последователи .

Освен Twitter, Instagram е и социална медия, която може да изпита същото. Няма нужда да се страхувате от загуба на последователи , този път ApkVenue ще ви даде съвети как да направите Instagram да не може да бъде прекратен .

  • Разкрито! Тайната зад 13 филтъра на Instagram, които могат да направят поток от харесвания
  • 3 най-лесни начина за изтегляне на други хора и собствен Instagram Live
  • Как да използваме видео разговори и групови видео разговори в Instagram

Как да направим Instagram неподходящ

Източник на снимки: VideoBlocks

Освен да почистите много фалшиви акаунти, можете да загубите последователи в Instagram, защото хората, които ви следват , изведнъж решават да прекратят следенето . Това може да бъде причинено от различни неща, например акаунта ви, който рядко се актуализира или дори честотата на качване на безполезно съдържание.

Спокойно, съветите, които ApkVenue ще предостави, гарантират, че акаунтът ви в Instagram няма да може да бъде прекратен от никого. Без нужда от допълнителна помощ за приложение или вкореняване на смартфон с Android, можете просто да изпълните стъпките по-долу:

  • Не приложението Instagram, първата стъпка, която трябва да направите, е да отворите браузъра на вашия смартфон.
  • Отворете Instagram чрез браузъра, след което влезте с вашия акаунт.
  • След като влезете, изберете менюто на профила, разположено в долния десен ъгъл на страницата.
ВИЖТЕ СТАТИИ
  • Продължете, като изберете Редактиране на профил .
  • Превъртете надолу екрана до самото дъно и изберете опцията Временно деактивиране на акаунта ми . Защо го изключвате? Тъй като чрез деактивиране на акаунта ви акаунтът в Instagram автоматично временно ще изчезне от обращение. Ако се загуби, автоматично никой няма да може да прекрати следенето на вашия акаунт.
  • Следващата стъпка е да изберете причината, поради която искате да деактивирате акаунта си, след това да въведете отново паролата си за псевдоним на акаунта. След това изберете Временно деактивиран акаунт .

Това е лесен начин да направите своя акаунт в Instagram непроследен от никого. За тези от вас, които не искат да деактивират акаунта си, ApkVenue препоръчва да запазите вашата емисия и истории, така че винаги да публикувате полезно и интересно съдържание, така че последователите ви да се чувстват като у дома си. Късмет!

Прочетете също статии за Instagram или други интересни статии от Рейналди Манасе .