да купувате последователи в Instagram? безопасно и надеждно ли е

Искате ли да увеличите броя на последователите си, за да станете знаменитост? Ако е така, проверете следните препоръки за места за закупуване на евтини и надеждни последователи на Instagram.

За да увеличат престижа, много хора са готови да похарчат, за да увеличат броя на последователите в своите акаунти в социалните медии. Всъщност таксите, които се определят, също не са евтини, знаете ли!

Тази цена се определя от желания брой последователи. Но за да станете знаменитост, със сигурност се нуждаете от хиляди последователи.

Когато решите да купите последователи на Instagram, първо се уверете, че продавачът има доверие, за да не се заблудите и да загубите пари, банда.

Така че, за да не се заблудите, по-добре първо разберете препоръките за евтини и надеждни места за закупуване на последователи в Instagram . Например, както ApkVenue обобщава по-долу.

Препоръки за закупуване на последователи в Instagram

Selegram изисква голям брой последователи, дори до десетки или стотици хиляди. За това трябва също да добавите последователи в Instagram.

Как да закупите последователи в Instagram също е подобно на закупуването на продукти онлайн, просто правете транзакции, преводи и изчакайте броят на последователите да нараства постепенно.

Е, за тези от вас, които искат да добавят последователи, тук ApkVenue дава препоръки за места за закупуване на евтини и надеждни последователи на IG , банда.

1. Всички услуги на Sosmed

Всички услуги на Sosmed вече имат собствен уебсайт, така че можете директно да извършвате транзакции на уебсайта, без да е необходимо да разговаряте с клиентите.

Можете също така да определите броя последователи, които искате да купите. Цената също е достъпна, започвайки от 30 000 IDR за 100 активни индонезийски последователи.

Освен закупуване на последователи в Instagram, All Sosmed Services предоставя и други услуги, както за Instagram, така и за други банди в социалните медии.

2. Последователииндо

На Followersindo се доверяват повече от 26 хиляди потребители на Instagram, вариращи от лични акаунти, публични акаунти, акаунти на фенове, публични личности и други.

Тук можете също така да получите опита за закупуване на последователи на Instagram, който е лесен и бърз, защото може да се направи директно чрез официалния уебсайт.

Освен закупуване на евтини индонезийски активни последователи в Instagram, тук можете да закупите харесвания и мнения на достъпни цени. Перфектен, за да бъде празник за начинаещи.

3. Услуги за оптимизиране на Instagram

Имате онлайн магазин? Ако искате да увеличите броя на последователите за вашия бизнес акаунт, закупуването на целеви активни последователи в Instagram със сигурност е правилният избор.

В услугите за оптимизация на Instagram можете да закупите целеви индонезийски активни последователи на доста достъпни цени, започвайки от само 66 хиляди IDR.

Този пакет е идеален за известни личности или онлайн бизнес, защото има потенциал да увеличи трафика на акаунти в Instagram и да увеличи броя на купувачите и последователите, бандите.

Препоръчителни места за закупуване на други последователи в Instagram ...

4. Успокоените

Можете също така да закупите последователи на IG на The Socmed чрез официалния му уебсайт. Изборът на услуги също е много разнообразен, така че да може да се коригира според вашите нужди.

Можете да добавите активни и пасивни последователи от Индонезия и от цял ​​свят на относително евтини цени, започвайки от само 50 000 IDR.

Освен че могат да купуват последователи на Instagram чрез кредит , The Socmed предоставя и гаранция за пакета Instant за 10 дни. Така че не е нужно да се притеснявате, че последователите ви ще намалят.

5. Социални медии

Освен активни последователи, тук можете да си купите евтини пасивни последователи на Instagram. Тук можете да закупите харесвания на индонезийски Instagram.

В допълнение към увеличаващите се последователи в Instagram, Kedai Sosmed предоставя и услуги за други социални медии, включително банди Soundcloud и Google+.

Ако има прекъсване, поради което предлаганата услуга не е била успешна, можете също да подадете искане за възстановяване на сумата в рамките на 3x24 часа. Гарантирано безопасно!

Безопасно ли е да купувате последователи в Instagram?

Преди да решите да закупите последователи на IG, трябва внимателно да обмислите рисковете, които могат да възникнат поради инжектиране на последователи.

Всъщност има толкова много известни личности или онлайн магазини, които моментално увеличават броя на последователите си, но не винаги е безопасно да купувате последователи в Instagram.

Е, преди да купите евтини последователи на Instagram , първо вземете под внимание следните неща, за да не ви съжалява, банда.

1. Сметка, заплашена със спиране

Броят на последователите, който се увеличава за кратко време, със сигурност е необичайна дейност. Ако не сте внимателни, вашият акаунт може да бъде спрян от Instagram.

Подобно на други социални медии, Instagram също може да разбере дали в акаунта ви се случват необичайни дейности, една от които е броят на последователите, който внезапно нараства.

Вместо да поемате този риск, по-добре е да увеличите последователите на Instagram органично или да използвате приложение за подобряване на последователите.

2. Процентът на ангажираност продължава да намалява

Ангажираността е ключова за начина, по който алгоритъмът на Instagram избира публикации, които да се показват в хронологията на своите потребители. Без харесвания и коментари публикацията ви няма да се появи .

Последователите, които купувате, няма да ви дадат стойност в дългосрочен план. Отначало те могат да дават харесвания, коментари или мнения, но с времето ще изчезнат.

Освен това пасивните последователи няма да споделят съдържанието ви или да препоръчват бизнеса ви на други хора, защото те не са истински хора.

За това не е нужно да купувате последователи твърде често. Вместо това можете да управлявате публикации, като започнете от правилното време за публикуване до съдържанието, което ще бъде публикувано.

3. Последователите намаляха драстично

Instagram често прави алгоритмични промени, така че тази дейност ще изтрие акаунти в Instagram, които се считат за „грешки“, като фалшиви акаунти.

Промените, които вървят заедно с почистването, често се правят без съобщение от Instagram. По този начин акаунтът за грешки изведнъж ще изчезне .

Когато купувате евтини пасивни последователи, акаунтът, който следва вашия акаунт, разбира се е грешка, а не истински човешки акаунт. За да може акаунтът да изчезне.

Когато акаунтът за грешка изчезне, последователите ви в Instagram автоматично ще намалят. По-лошото е, че липсващите акаунти за грешки са не само 1 или 2, но бавно могат да достигнат стотици.

4. Репутацията е заложена

Можете ли да си представите, ако хората разберат, че акаунтът ви е пълен само с фалшиви последователи? Колко смутен! Това е залогът, ако купувате последователи в Instagram.

Освен това други хора също могат да проверят реални или фалшиви последователи на Instagram. Ако ви хванат, репутацията и доброто ви име ще бъдат опорочени. Не искаш, нали?

Наличието на голям брой последователи изглежда страхотно. Но след като се установи, че фигурата не е нищо повече от измама, вашите истински последователи определено ще се поколебаят.

Това бяха препоръките къде да купите евтини и надеждни последователи на Instagram . Предоставяните услуги също са много разнообразни, не само за увеличаване на последователите на IG.

Но преди да инжектирате последователи, преразгледайте рисковете, които могат да възникнат, след като решите да увеличите броя на последователите в Instagram.

Прочетете също статии за социалните медии или други интересни статии от Тиа Рейша .