6-те най-добри сайта за архивиране на данни 2019, как лесно да архивирате данни!

Търсите сайт, който предлага най-добрите безплатни функции за архивиране? Ето няколко списъка с препоръки с прости и лесни архиви на данни!

Разбира се, че не го искате, ако вашите важни файлове или данни изведнъж се загубят и вече не могат да бъдат намерени, банда?

Всъщност има няколко начина, по които можете да избегнете това, един от които е да архивирате данни .

В момента има много приложения за архивиране на данни за смартфони, някои от които дори предлагат безплатни функции за архивиране. Не само безплатен, но и предлаганият метод за архивиране на данни е лесен.

Освен приложения, има и сайтове, които предоставят безплатни функции за архивиране на данни. Но въпреки че е безплатен, тези сайтове все още предоставят най-добрата услуга.

Искате ли да знаете кои са тези сайтове? Хайде, вижте пълната статия за най-добрите сайтове за безплатни функции за архивиране на данни по-долу.

Най-добрите сайтове за безплатно архивиране на данни

Ако досега по-често използвате приложения за архивиране на данни за смартфони, има и сайтове, които предоставят подобни функции, банди.

Е, за тези от вас, които не знаят кои сайтове предоставят най-добрите и безплатни функции за архивиране на данни, ето няколко списъка.

1. Google Drive

Със сигурност вече сте запознати, банда, с името на тази услуга за съхранение в облак ?

Google Drive (//www.google.com/drive/) е услуга за съхранение в облак, собственост на технологичния гигант Google, която предоставя 15 GB място за съхранение на своите потребители.

Засенчен от голямото име Google, Google Drive успешно се превърна в любима услуга за потребителите на смартфони, особено Android.

Въпреки че е известна като услуга за съхранение в облак, се оказва, че Google Drive има и функция, която ви позволява да архивирате данни, знаете ли, банда.

По-късно данните, които са архивирани успешно, ще се съхраняват автоматично във вашия акаунт в Google Диск. Начинът за архивиране на данните е лесен и прост, банда.

2. Dropbox

Освен Google Drive, Dropbox (//www.dropbox.com/) е и една от най-добрите услуги за съхранение в света и любима за потребителите на устройства с Android, знаете.

Това е така, защото Dropbox има бърз процес на трансфер на данни, може да се използва едновременно на няколко устройства и разполага с функция за автоматично архивиране .

За безплатната версия ще получите само 2 GB място за съхранение. Въпреки това все още можете да надстроите капацитета до 16 GB.

В допълнение, услугата Dropbox има и функция за синхронизация, която ви позволява достъп до всички файлове в реално време чрез компютър или устройство със смартфон.

Начинът за архивиране на данни, предлаган от това приложение, не се различава много от Google Drive.

3. iDrive

Може би името iDrive (//www.idrive.com/) все още звучи чуждо за ушите ви, а, банда?

iDrive е сайт, който ви позволява да архивирате данни от компютър с Windows, MAC, iPhone, iPad или Android.

В допълнение, процесът на трансфер и съхранение на файлове, предлаган от сайта iDrive, също използва 256-битово AES криптиране, така че вашите данни ще бъдат по-безопасни, банда.

Не само това, iDrive предоставя и отчети за дейността, отчети за състоянието на архивиране и отчети за споделяне на файлове.

Тази услуга предоставя на своите потребители 5 GB безплатно място за съхранение за съхраняване на архивирани данни.

4. SugarSync

SugarSync (//www2.sugarsync.com/) се твърди, че е един от най-популярните сайтове за онлайн архивиране и съхранение на файлове.

Можете да го използвате безплатно в продължение на 30 дни, SugarSync предлага 5 GB място за съхранение на своите потребители, знаете ли.

Ако в Dropbox трябва да съберете всички файлове, за да бъдат архивирани в една папка, тогава начинът за архивиране на данни на SugarSync е просто чрез избиране на която и да е папка на компютъра за архивиране или синхронизиране.

В допълнение, SugarSync има и средство за управление на файлове , което ви позволява да управлявате всички папки в облачно хранилище, компютри или смартфони.

По този начин имате достъп до вашите файлове по всяко време, навсякъде и от всяко устройство в реално време , банда.

Други сайтове за доставчици на функции за архивиране ...

5. Едно устройство

One Drive (//onedrive.live.com/) е продукт на Microsoft, който предоставя услуги за съхранение в облак, както и архивиране и възстановяване на данни.

One Drive осигурява капацитет за съхранение от 15 GB безплатно за нови потребители, който може да се използва за съхраняване на различни файлове като снимки, видеоклипове и други.

Не само това, чрез услугата One Drive все още можете да имате достъп до файлове от всяко устройство, което има интернет връзка.

В допълнение към краткостта на предлаганите методи за архивиране на данни, сега вече не е нужно да се притеснявате за сигурността на вашите важни данни.

6. Mozy

Препоръката за сайта за последния доставчик на функции за архивиране на данни от ApkVenue е Mozy (//mozy.com) , банда.

За тези от вас, които не знаят, Mozy е сайт, който предоставя онлайн услуги за архивиране и разбира се е безплатен.

Можете да изберете три вида резервни копия, които можете да опитате безплатно до 30 дни, резервни копия за лична употреба, малки офис нужди, до големи офиси.

Mozy предлага функции за криптиране за прехвърляне на техните данни и облачно съхранение, знаете ли. Така вашите важни данни ще бъдат по-безопасни. Как да архивирате данните също е лесно, банда.

Е, това бяха едни от най-добрите и безплатни сайтове за доставчици на функции за архивиране на данни, банда.

И така, имате ли план да направите резервни копия, за да предвидите загуба на вашите важни данни или файлове?

Прочетете също статии за други интересни приложения от Shelda Audita .