носталгия! Ето 5-те най-популярни сайта, които са широко достъпни на стари мобилни телефони

Въпреки че използването на приложения е ограничено, използването на HP Java оставя своя история, особено за интернет изживяването. Използвали ли сте някога мобилен телефон Java, имали ли сте достъп до популярните сайтове по-долу?

Трансформацията на мобилния телефон продължава да расте. Всъщност чисто новият мобилен телефон има възможности, които почти могат да бъдат сравнени с компютър, известен още като натъпкан със сложен софтуер и хардуер . Връщане към началото на 2000-те години, всъщност иновациите в мобилните телефони не се развиха твърде бързо. Повечето мобилни телефони имат същите възможности, като се има предвид, че доставчиците се фокусират само върху иновациите в дизайна .

В тази ера обаче достъпът до интернет става широко известен. Някои мобилни телефони могат да се използват в интернет . Един от мобилните телефони, които по това време биха могли да се използват за достъп до интернет, работеше на Java OS . Въпреки че използването на приложения е ограничено, използването на HP Java оставя своя история, особено за интернет изживяването. Използвали ли сте някога мобилен телефон Java, имали ли сте достъп до популярните сайтове по-долу?

  • Освен Safari, това са 5-те най-добри браузъра за iPhone
  • Смуче смартфон! 7 предимства на този стар мобилен телефон, които водещият смартфон дори няма
  • Колко добре познавате тези 14 стари мобилни телефона?

Носталгия! Ето 5-те най-популярни сайта, достъпни на стари мобилни телефони

1. Waptrick

Сайтът на Waptrick е популярен сред нетизените на HP Java. Тук можете да изтеглите безплатно песни, тапети , теми и видеоклипове . Дори популярни игри от EA или Gameloft, които обикновено се плащат, могат да бъдат изтеглени безплатно чрез Waptrick.

2. GetJar

Друг източник, който често се използва като място за изтегляне на съдържание или приложения на HP Java, е GetJar . GetJar е ** независим магазин за приложения **, основан в Калифорния през 2004 г. Освен Java, този сайт има милиони приложения, които поддържат BlackBerry OS, Symbian, Windows и Android .

3. Собствена кожа

Въпреки че възможностите му са ограничени, все пак можете да разкрасите външния вид на вашия мобилен телефон Java с няколко модификации. Е, този сайт Ownskin предлага различни теми и тапети за промяна на външния вид на HP Java. Безплатно е и наистина лесно!

4. Зедж

Друг популярен сайт е Zedge . Тук можете да изтеглите различно съдържание за мобилни телефони, като започнете от теми, тапети, мелодии или игри. Не само това, можете също така да се научите да правите приложения и теми, които да бъдат публикувани за всички чрез уебсайта на Zedge.

5. Постоянство

Последният от тях е Peperonity . Най-легендарният сайт в ерата на HP Java може да ви помогне да създадете уебсайт, без да мислите за HTML кодове, както и да изтеглите снимки и видеоклипове, които да запазите на мобилния си телефон. Най-интересното е, че в момента Peperonity предлага безплатна хостинг услуга с капацитет от 100 MB !

Е, това са популярните сайтове в ерата на HP Java . Освен тези пет сайта, до кои от тях често влизате, когато използвате мобилен телефон Java? Моля, споделете в коментарите по-долу!