за да забогатеете бързо, това са 5-те най-добре спестяващи приложения на Android

Вие ли сте от хората, които спестяват много? Ако не, ето 5 от най-добрите приложения за спестяване на Android или приложения за финансово управление, за да забогатеете бързо.

Вие ли сте от хората, които спестяват много ? Ако не, не позволявайте да съжалявате по-късно. За щастие сега има много приложения за спестяване на Android или приложения за финансово управление, които ви помагат да отделите част от парите си за светло бъдеще.

Е, за тези от вас, които лошо контролират личните финанси и са свикнали да купуват нещо, което искате, въпреки че не се нуждаете от него, трябва да спрете и да започнете последователно и да бъдете дисциплинирани, за да се научите да пестите. Ето 5 от най-добре спестяващите приложения на Android, които ви помагат да спестявате, за да можете бързо да станете богати.

  • 5 евтини усъвършенствани смартфони, които можете да закупите, като спестите пари
  • 5 Игри за умножител на пари от Dimas Kanjeng Taat Pribadi
  • Тъй като банкоматът беше повреден, този човек беше залят с 31 милиона пари в брой!

Ето 5-те най-добри спестяващи приложения за Android

1. Любовник на парите

Имате ли финансови цели или финансови проблеми? Имате нужда от инструмент за управление на личните финанси? Money Lover е едно от най-добрите спестяващи приложения на Android, което ви помага да управлявате финансите.

Можете да управлявате разходите си, да създавате бюджет или да следите спестяванията и сметките си. Money Lover е тук, за да се увери, че имате безопасен начин на живот във финансите. Money Lover ще направи живота ви по-опростен и по-лесен.

2. Моите финанси

Следващото приложение за спестяване на Android е My Finance . Всъщност неговата функция не е твърде различна от Money Lover, но има определени предимства и недостатъци.

Това, което е ясно, My Finance е чудесно приложение за контрол на разходите и управление на финансовите бюджети. Разглеждайки данните за разходите, можете да бъдете още по-внимателни при закупуването на нещо. Така се спестяват повече пари и се удовлетворяват и повече други нужди.

3. Gerenciador Financeiro Mobills

Gerenciador Financeiro Mobills е приложение, което ви помага да решите финансови проблеми. Чували ли сте, колкото и голяма да е заплатата ви, пак ще е по-малка. Добрият контрол е единственият начин да живеете добре.

Можете да използвате това приложение навсякъде и по всяко време, както онлайн , така и офлайн . Поемете контрол над финансите, управлявайте кредитни карти, задавайте бюджети, анализирайте диаграми и отчети и разберете къде отиват парите ви. Добър контрол, за да отделите повече пари за спестявания.

4. Monefy - Money Manager

Приложението за спестяване или приложение за финансово управление, което ви помага да спасите Monefy - Money Manager има много привлекателен външен вид. Той е много лесен за използване, без значение каква транзакция правите, не забравяйте да го запишете в Monefy - Money Manager .

Това се прави с едно кликване, защото не е необходимо да попълвате нищо, освен изразходваната сума. Можете също да създавате или променяте бележки, да добавяте нови категории или да изтривате стари. Можете да направите допълнителни корекции според вашите нужди.

5. IQ на разходите

Последният избор на приложението за спестяване или финансово управление на Jaka е Expense IQ . Това приложение съчетава мениджър на разходи, напомняне за сметки, проверка на дневника за използване и финансово планиране.

Expense IQ ще покаже вашето лично финансово състояние и вашите ежедневни нужди от финансово управление в детайли. Проследявайте и управлявайте ежедневните разходи бързо и лесно. Бизнес разходи, лични разходи, пътни разходи и др. Всичко може да се управлява бързо, като се използва простият и интуитивен интерфейс на Expense IQ.

Това са 5-те най-добри приложения за спестяване на Android или приложения за финансово управление на Android. Не забравяйте да зададете валутата на IDR (рупия), някои от които се предлагат и на индонезийски. Преди да е станало късно, спестете от сега и усетете изключителните ползи.