7 най-добри приложения за смартфони, ще ви направят по-ентусиазирани и мотивирани!

Понякога бягането е скучно. Въпреки това, с най-доброто работещо приложение, което ApkVenue препоръчва, ще бъдете по-ентусиазирани и мотивирани, знаете ли!

Понастоящем можете да изтеглите различни приложения за смартфони в интернет. Започвайки от приложения за работна поддръжка, развлекателни приложения, дори порно приложения, банди.

Така че, ако в момента активно тренирате, особено тичате, сега има и много работещи приложения, които могат да следят вашето здраве и да ви мотивират да бъдете още по-ентусиазирани.

За да го улесни, ApkVenue избра 7 от най-добрите работещи приложения, които могат да ви направят по-ентусиазирани и мотивирани да се грижите за здравето си.

Любопитен? Продължете да слушате следващата статия на ApkVenue, банда!

7 най-добри работещи приложения за смартфони

Бягането е една от най-простите форми на спорт, защото не се нуждаете от много екипировка и противници, за да го правите.

В сравнение със състезателните спортове като баскетбол, футбол и бадминтон, бягането може да се почувства много досадно и уморително.

Поради тази причина много хора се чувстват мързеливи, когато бягат. Причините обаче варират, вариращи от липса на мотивация до скучни, защото нямате цел или цел.

За да сте по-ентусиазирани и мотивирани да бягате, можете да изпробвате някои от работещите приложения, които ApkVenue препоръчва в тази статия.

1. Nike Run Club

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

Въпреки че има отворите на Nike отпред, приложението Nike Run Club не изисква да използвате атрибутите на Nike, за да го използвате.

В допълнение, това приложение е и работещо приложение с най-висок рейтинг и най-много потребители в Google Play Store.

Това приложение осигурява проследяване чрез GPS, което ще записва вашите писти за бягане, за да можете да знаете колко сте изминали.

Можете да запазите текущите си данни и да ги сравните със следващите данни. Освен това можете да изпълнявате предизвикателства, зададени от приложението, знаете ли.

Информация Nike Run Club
Разработчик Nike, Inc.
Отзиви (Брой рецензенти) 4,5 (855 102)
Размер Варира според устройството
Инсталирайте го 10 000 000+
Android Минимум Варира според устройството

2. Работа за отслабване

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

Ако искате да намерите работещо приложение, което може да ви помогне в програмата ви за отслабване, можете да използвате приложението за отслабване , банда.

С помощта на това приложение ще ви бъде дадена рутина, състояща се от няколко нива на трудност. Колкото по-трудно е предизвикателството, толкова по-бързо ще достигнете идеалното си телесно тегло.

Тази рутина не съдържа само бягане. Ще бъдете инструктирани да тичате, да джогирате, да се разхождате спокойно и да спринтирате в рамките на определеното време и темпо.

Информация Отслабване Бягане
Разработчик Verv Inc.
Отзиви (Брой рецензенти) 4,4 (30 413)
Размер 53MB
Инсталирайте го 1,000,000+
Android Минимум 5.0

3. Бегач

Apps Productivity FitnessKeeper, Inc. ИЗТЕГЛИ

Ако търсите работещо приложение с най-проста операция, можете да опитате да използвате приложението Runkeeper , банда.

Runkeeper може да записва всичките ви дейности за бягане, независимо дали бягате, ходите, спирате или бягате бързо. Много просто, де.

Подобно на други работещи приложения, можете да създавате текущи цели с приложението Runkeeper, така че да сте по-мотивирани и фокусирани върху целите си.

Информация Бегач
Разработчик ASICS Digital Inc
Отзиви (Брой рецензенти) 4,5 (528 424)
Размер Варира според устройството
Инсталирайте го 10 000 000+
Android Минимум Варира според устройството

4. Диван до 5K

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

От името приложението Couch to 5K ще програмира тези от вас, които обичат да мързелуват на дивана ( дивана ), за да могат да избягат 5 километра.

Това приложение е идеално за тези от вас, които искат да участват в маратон, но нямат необходимия опит и издръжливост.

Couch to 5K има специална програма, която ще ви мотивира всеки ден да можете да избягате 5 километра за 9 седмици тренировки.

Програмата ще планира тренировка 3 дни в седмицата и 20 до 30 минути на тренировка. Това приложение е задължително за вас, ако искате да се присъедините към маратон.

Информация Диван до 5K
Разработчик ACTIVE Network, LLC
Отзиви (Брой рецензенти) 4,6 (13 048)
Размер Варира според устройството
Инсталирайте го 100 000+
Android Минимум Варира според устройството

5. Endomondo

Производителност Endomondo Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

Endomondo е приложение, което не само записва бягане, но може да се използва и за ходене, колоездене и 60 други вида спорт.

Това приложение използва GPS, за да анализира вашата статистика и да ви помогне да постигнете целта си да имате здравословен живот.

В допълнение, Endomondo позволява на потребителите да задават цели , които искате да постигнете, и да предоставя предизвикателства, които можете да предприемете, за да бъдете по-мотивирани.

Информация Endomondo
Разработчик Endomondo.com
Отзиви (Брой рецензенти) 4,5 (656 286)
Размер 18MB
Инсталирайте го 10 000 000+
Android Минимум Варира според устройството

6. Пуматрак

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

Pumatrac е едно от най-добре работещите приложения за смартфони, което има много минималистичен дизайн, но се чувства готино.

Не само записвайки разстоянието и времето, което бягате, Pumatrac ще записва и времето, времето и дори месеца, за да ви даде предложения за най-доброто време за бягане.

Например от данните, които приложението записва, когато стартирате, Pumatrac предлага да стартирате в петък в 10 часа сутринта, докато слушате музика.

О, да, това приложение е разработено от компания за производство на спортни продукти, Puma. Въпреки това не е нужно да носите атрибута Puma, за да използвате това приложение.

Информация Пуматрак
Разработчик PUMA SE
Отзиви (Брой рецензенти) 4,1 (5 644)
Размер 52MB
Инсталирайте го 500 000+
Android Минимум 5.0

7. Обучение на Strava

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

Strava Training е избор на най-добре работещото приложение на вашия смартфон, което можете да изберете, банда. Това приложение може да записва вашия бягащ маршрут и да го анализира.

Един от важните моменти на Strava Training е, че това приложение може да ви даде мотивация. Можете да правите седмични или месечни предизвикателства, създадени от Strava Training.

Подобно на игра на игра, предизвикателството ще бъде оценено с резултат и можете да го сравните с резултатите на други хора. Вълнуващо, банда?

Информация Обучение на Strava
Разработчик Strava Inc.
Отзиви (Брой рецензенти) 4,5 (453 705)
Размер Варира според устройството
Инсталирайте го 10 000 000+
Android Минимум Варира според устройството

Това е статията на Jaka за 10-те най-добри приложения за смартфони, които могат да ви направят по-ентусиазирани и мотивирани да стартирате.

Дано тази статия ви помогне да имате здравословен и идеален начин на живот, банда. Ще се видим в следващата статия на Jaka!

Прочетете също статии за приложения или други интересни статии от Prameswara Padmanaba