как да направите снимки с двойна експозиция на android

Конкретен пример, който можете да имитирате, е как да направите снимка с двойна експозиция. Замисляли ли сте се някога да правите снимки с двойна експозиция ..

Използвайки смартфон с Android , вие всъщност можете да правите всичко. Преди това обаче трябва да имате достатъчно високо ниво на креативност. Това означава, че трябва да се опитате да поработите със смартфона си, за да можете да постигнете максимални резултати.

Конкретен пример, който можете да имитирате, е как да направите снимка с двойна експозиция. Замисляли ли сте се някога да правите снимки с двойна експозиция на Android? Следователно, чрез тази статия ApkVenue предоставя начин за правене на снимки с двойна експозиция на Android.

  • Как да направите снимка, плаваща във въздуха, без помощта на Photoshop
  • Как да направите Coldplay Video Clip Up и Up Photos на Android смартфон
  • Специален! Ето как да направите близнаци на смартфон с Android

Как да направите снимки с двойна експозиция на Android

Говорейки за снимки с двойна експозиция, знаете ли какво е двойна експозиция? Двойната експозиция или многократната експозиция е техника на фотография, която комбинира две различни изображения в една рамка на изображението. Така получената снимка ще изглежда по-артистично.

Всъщност повечето производители на снимки с двойна експозиция използват стъпки чрез Adobe Photoshop. Тъй като обаче има приложение за редактиране на снимки, наречено PicsArt , можете да го направите на любимия си Android смартфон. Добре, обърнете внимание на това как да направите снимки с двойна експозиция на Android по-долу!

  • Първо, първо изтегляте приложението за редактиране на снимки PicsArt .
Приложения за снимки и изображения PicsArt ИЗТЕГЛЯНЕ
  • След успешно инсталиране въвеждате снимката, която искате да редактирате. Опитайте се снимката да има обикновен фон , така че да е лесна за редактиране.
  • След това изберете Добавяне на снимка и добавете изображение по ваш вкус. Най-хубавото е, че въвеждате второ изображение с цвят, който не е твърде контрастен или за предпочитане черно-бял .
  • Регулирайте второто изображение, докато запълни рамката . Намалете нивото на непрозрачност , за да изглежда прозрачно.
  • След това изберете опцията Eraser , налична в долната икона. Изтрийте всички области, за които не искате да правите снимка с двойна експозиция.
  • Използвайте опцията Darken или други опции, които можете да опитате, за да направите снимките с двойна експозиция да изглеждат унифицирани и сте готови.

Резултатите, които ApkVenue предоставя, са само примерни снимки, така че да не видите интересна снимка с двойна експозиция. Ако искате да видите резултатите от това как да направите добра снимка с двойна експозиция на Android , можете да видите по-долу.

Как е трудно да се правят снимки с двойна експозиция на Android, които ApkVenue предлага? Разбира се, че не, да. Можете лесно да регулирате и редактирате снимки с двойна експозиция, като използвате приложение за редактиране на снимки според вашето ниво на креативност. Дайте своите коментари и мнения чрез колоната за коментари по-долу!