как да смените темата или кожата на Winrar, за да бъде по-хладна

Не сте ли отегчени от появата си в WinRAR? Е, ApkVenue има лесен начин да промените външния вид на вашия WinRAR, за да бъде още по-готин.

Почти всеки компютър трябва да има софтуер WinRAR . Защото WinRAR е много полезен за компресиране и извличане на файлове и папки за различни нужди. WinRAR е в състояние да направи размерите на файловете по-малки, по-защитени от вирусни атаки и да комбинира стотици или дори хиляди файлове в един, което улеснява изпращането на тези файлове и папки по имейл. Но отегчени ли сте и не е същото като вашия външен вид WinRAR? Е, ApkVenue има начин да промени темата или кожата на WinRAR, за да бъде по- готина .

  • Разликата между WinRAR и WinZip
  • Как да дам парола в WinRAR
  • Как да компресираме файлове без WinRAR в Windows

Промяната на темата или скина няма да повлияе на производителността на WinRAR. Той също няма да стане по-тежък, само външният вид се променя, така че компютърът ви да изглежда свеж и по-малко скучен. Така че се чувствате по-у дома си, като правите много неща на компютъра с течение на времето. Тогава не само иконите в програмата, компресираните ви файлове също ще променят иконата си благодарение на промяната на тази тема или скин. Е, тук са стъпките:

Промяна на темата или скина на WinRAR, за да бъде по-готина

  • Изтеглете темите WinRAR от официалния сайт на RARLab . Щракнете върху връзката под думите "Изтегляне" . Просто щракнете върху версията 64x64.
  • Щракнете двукратно върху файла на темата, който сте изтеглили. В диалоговия прозорец щракнете върху "OK" .
  • Отворете WinRAR, след това щракнете върху „Опции“ , изберете „Теми“ , след което изберете новата тема, която сте изтеглили по-рано.
  • Готово, добре. Сега иконите в WinRAR ApkVenue са променени, за да станат по-хладни.
  • Файловете за компресиране на ApkVenue с разширения * .zip, * .rar и т.н. също са се променили според съществуващата икона на тема.

Наистина лесно, нали? Всъщност можете също да направите своя собствена и да модифицирате кожата или темата на WinRAR според вашия вкус. По-късно Яка също ще ви каже как. Но засега трябва просто да използвате предварително направена тема или скин! Надявам се, че е полезно!

Компресия и архивиране на приложения ИЗТЕГЛЯНЕ на RARLab