12 най-добре платени игри за Android 2018 (без интернет)

Ето 12 от най-добре платените офлайн игри за Android, които можете да опитате в момента.

Развлеченията на мобилни устройства вече се изместиха много към онлайн игрите. Няколко онлайн игри осигуряват приятно изживяване . Има и други причини, поради които разработчиците предпочитат да разработват онлайн базирани игри, една от които е, че са защитени от пиратство . Но онлайн игрите за някои геймъри се считат за намаляване на мобилността, тъй като изискват стабилна връзка и са разточителни при използването на батерията .

Виждайки проблемите по-горе, изглежда все още има много геймъри, които предпочитат офлайн игрите. Просто го инсталирайте веднъж и ние можем да го играем, без да имаме връзка с интернет. Но офлайн игрите, които ще обсъдим този път, не са безплатни или платени . Но не се притеснявайте, защото платените игри под цената няма да направят джоба кухи. Любопитен? Хайде, продължете , ето 12 от най-добре платените офлайн игри за Android, които можете да опитате точно сега.

  • 5 конзоли за игри, базирани на Android, геймърите трябва да знаят!
  • 7 най-добри офлайн игри за Android 2017
  • 7 най-нови и безплатни игри за Android март 2017 г.

Въпреки че са платени, тези 12 най-добри игри за Android са супер пристрастяващи

1. В рамка

Framed е игра, която е получила много награди и това е една от причините да опитате тази игра. Framed предлага пъзел игра с комичен стил сюжет . Играчът тук има за задача да помогне на главния герой да избяга от полицията, защото е обвинен в извършване на престъпление.

Концепцията, съдържаща се в тази игра, изглежда стара, но има уникален завършек. Всяко събитие зависи от всеки панел, както в комиксите, всяко от тях има своя собствена последователност от действия. Събития могат да се играят във всеки панел отляво надясно, задачата на играча е да подреди панелите в ред, който позволява на главния герой да избяга невредим.

Купете игра в рамка от Play Store за 40 хиляди IDR .

2. Leo s Fortune

Leo s Fortune е игра, която предлага платформа за странично превъртане . Играчът тук играе ролята на Лео, персонаж под формата на зелена, пухкава топка с мустаци като г-н Раден. Геймплеят на тази игра е прост, просто докоснете и задръжте екрана, за да отидете по-бързо и след това го освободете, за да се плъзга бързо. С увеличаването на нивата пъзелите ще стават по-сложни и ще трябва да измислим по -ефективни стратегии, за да преминем лесно към следващото ниво.

Купете играта Leo Fortune от Play Store за IDR 67 хиляди .

3. Трилогията на стаята

The Room е най-добрата пъзел игра, ако можете да я сравните с други пъзел игри. Задачата на играча тук е да намери някого чрез разрешаване на серия от загадки, дадени.

Докато играят, играчите ще открият различни предмети, лежащи из стаята. Всеки обект има редица пъзели за решаване. Всяка малка загадка, която е успешно разрешена, ще доближи играча до истинския отговор.

Купете играта The Room от Play Store за 4 000 IDR .

Купете играта The Room Two от Play Store за 5 000 IDR .

Купете играта The Room Three от Play Store за 54 хиляди IDR .

4. Серия Grand Theft Auto (GTA)

GTA е легендарна игра, която е спечелила стотици награди и милиарди продажби по целия свят. GTA също е игра, която постоянно разчита на широк и безплатен геймплей с отворен свят за всеки играч. Така че съвсем естествено ApkVenue препоръчва GTA като най-добре платената офлайн игра, която трябва да опитате.

Купете GTA Vice City от Play Store за 63 хиляди IDR .

Купете GTA San Andreas в Play Store за 79 000 IDR .

5. Междузвездни войни: Рицарите на старата република

Star Wars: Knights of The Old Republic е класическа RPG във всяко отношение. Започвайки от емблематичния геймплей до игровата механика и много атрактивни визуални ефекти. Играта започва с атакуван кораб и вашата работа като играч е да избягате с други пътници.

Тогава вие ще посетите приказни планети, за да разгадаете мистерии и да съставите наши собствени истории . Там ще срещнем няколко нови героя, които ще станат съотборници или дори врагове.

Купете „Междузвездни войни: Рицарите на старата република“ в Play Store за Rp. 129 хиляди .

6. Хитман

Hitman GO е походова пъзел игра с интересни статични положения диорама стил. Играчите ще изследват стратегически пространството в полето, за да избегнат враговете и да извадят цели или да проникнат в много строго охранявани места. Така че тук играчът трябва наистина да мисли за всяка стъпка и оборудването, необходимо за правилното изпълнение на мисията.

Купете Hitman от Play Store за 15 хиляди IDR .

7. Пещерата

Пещерата е игра, която има забавен разказ и интересна история. Освен това, тази игра предлага и уникална механика на играта. Тези предимства са достатъчни, за да обозначат The Cave като игра с иновативен геймплей .

Пещерата също е игра, базирана на страничен скролер . Всеки епизод ще отведе играчите до Титулярната пещера, за да намерят 7 уникални героя. Всяка история е обвита с различен сюжет и свои собствени пъзели . Мисията на играча не е нищо друго освен посещение на пещерата, докато изкопава историята за това как всеки герой може да се появи.

Купете The Cave в Play Store за 41 000 IDR .

8. Пазител на галактиката

Guardian of the Galaxy: Telltale Series е игра, която предоставя нова история за героите на Вселената, които се появяват случайно. Ще има много врагове, които героят трябва да убие. След като ожесточената битка приключи, Пазителите явно бяха намерили артефакт с непобедима сила.

В крайна сметка Пазителите имаха причина да се сдобият с тази ценна реликва , включително враговете си, които искаха да им я откраднат. Любопитни ли сте от забавлението? Просто опитайте тази игра точно сега.

Купете „Пазителят на галактиката“ в Play Store за 66 000 IDR .

9. Лимб

Играта на Limbo не е като игра на игри, както обикновено. Тази игра разказва за момче, което търси по-малкия си брат на място, наречено Лимбо, което е място, което разделя живота и смъртта . С геймплей, който е доста предизвикателен и труден, превръщайки Limbo в странична скролираща пъзел игра, която ApkVenue силно препоръчва за игра.

Купете Limbo в Play Store за 70 хиляди IDR (има демо версия).

10. Мрачен Фандаго

Grim Fandago е игра, която разказва за отвъдното. Тази игра има интересен характер. Освен това историята също е забавна и как да се играе също не е сложно .

Купете Grim Fandago в Play Store за 65 хиляди IDR .

11. Счупена епоха

Broken Age е красиво произведение на изкуството под формата на игра. Тази игра включва два героя, започвайки с отделен сюжет, обвит в уникална приключенска история . Въпреки това, тази игра не е толкова проста, колкото просто решаване на пъзел.

Играчите трябва да изследват всяка среда, за да намерят отговори на предадената история. Ако харесвате игри, които включват загадки , истории и дълбоки концепции, тогава тази игра е за вас да опитате.

Купете Broken Age от Play Store за 65 хиляди IDR .

12. Долина паметник

Ако искате игра, която изисква по- високо ниво на интелигентност, както и зашеметяващ визуален дисплей, тогава тази игра е най-подходящата, за да отговорите на нея. Monument Valley е игра, която генерира стотици награди.

Механиката на играта напомня на класически пъзел игри, базирани на перспектива в началото на 90-те. Целта на играта е да се свърже от точка А до точка Б, като манипулира околната среда по такъв начин, че да отвори път. Някои от пъзелите може да не са предизвикателни, но цялостната концепция е много добра.

Купете Monument Valley в Play Store за 51 хиляди IDR .

Това са 12-те най-добре платени офлайн игри за Android, които можете да опитате още сега. Имате ли други препоръки за най-добрите игри за Android? Не се колебайте да споделите в колоната за коментари по-долу. Късмет!