Само да играете игри може да бъде умен бизнес! Ето 5 виртуални игри на фондовия пазар, за да можете да инвестирате добре

Симулаторните игри на фондовия пазар могат да ни помогнат да научим и разберем как богатите хора инвестират. И добрата новина е, че някои от игрите, които ApkVenue ще обсъди този път, всъщност са безплатни. Любопитен? Хайде, нека да слушаме!

Да можеш да скочиш направо на фондовия пазар е забавно и готино, защото не всеки може да го направи и това е работа, която може да спечели много пари. Точно така? Но преди да се потопим там, първо трябва да разберем знанията или поне да имаме надежден асистент по този въпрос. И така, има ли друг начин да влезем на фондовия пазар, без да наемем някой, който умее да инвестира?

Добрата новина е, че в тази сложна ера ние сме изправени пред различни технологии, които могат да ни улеснят. Една от тях е виртуална игра на фондовия пазар или игра на симулатор на фондова борса , която ще ни помогне да научим и разберем как богатите хора инвестират. И добрата новина е, че някои от игрите, които ApkVenue ще обсъди този път, всъщност са безплатни . Нека просто го гледаме!

  • 15 съвета за Android, които всички потребители на Android трябва да знаят
  • 15 начина за преодоляване на бавно ускоряващи се мобилни телефони с Android, най-ефективни!
  • 50+ съвета и трикове за най-новите функции на WhatsApp 2021, рядко известни!

Простото играене на игри може да бъде умно по бизнес! Ето 5 виртуални игри на фондовия пазар, така че можете да инвестирате добре

1. оцелял от Уолстрийт

Wall Street Survivor е най-доброто приложение за симулатор на фондова борса, налично днес. Чрез отваряне на акаунт на този уебсайт ще ни бъдат предоставени средства за виртуални пари, които можем да играем при движение на цените на акциите. Това приложение, разбира се, е умишлено създадено, за да научи някого как да инвестира. Интересното е, че тъй като това е уеб приложение, не е нужно да се притесняваме да го изтегляме. Не е ли готино?

2. Най-добри брокери: Симулатор на акции

Най-добрите брокери: Симулатор на акции е друго страхотно приложение за симулатор на фондов пазар за учене на инвестиции. Приложението също така осигурява покритие на фондовия пазар са по-изчерпателни, за да можете да научите по отношение на инвестициите. Най-интересното е, че това приложение ще предоставя и функции за игра в криптовалути като Bitcoin и Ethereum . Леле, просто се охлаждам!

Не само това, това приложение предлага и функция за новини, която можете да използвате, за да анализирате и да предскажете къде ще отиде следващата пазарна цена.

3. Investopedia Stock Simulator

Investopedia Stock Simulator също е приложение за симулатор на фондов пазар, което има своя уникалност. Това приложение има функции, които ви позволяват да влезете на фондовия пазар още по-дълбоко, включително проучване на акции, анализ на акции, за да проверите обобщение на текущите портфейли и много други функции, които гарантирано обогатяват вашите знания при изучаване на инвестициите.

Още по-интересно, това приложение предлага състезание, в което можете да участвате, за да покажете своите умения на другите. И добрата новина е, че ако спечелите, значи заслужавате атрактивна награда .

4. Треньор на акции: Виртуална търговия

Stock Trainer: Виртуалната търговия е различно приложение от предишните, които обсъждахме. Въпреки че това приложение все още предоставя цялата функционалност и функции, които потребителите трябва да научат за фондовия пазар .

Това приложение не показва действителни движения на фондовия пазар като фондовите борси на Нюйоркската фондова борса (NYSE) . Напротив, потребителите могат да избират пазари от различни региони според своите нужди. Въпреки това, това приложение все още предлага най-добрия избор за тези от вас, които искат да се научат как да инвестират правилно, опитайте!

5. MarketWatch

MarketWatch е уеб-базирано приложение на симулатор. Подобно на приложението Investopedia, Marketwatch е и приложение на симулатор на фондов пазар, управлявано от официален финансов сайт, което се използва за наблюдение на фондовия пазар.

Дори външният вид на MarketWatch е много привлекателен и удобен за потребителя . Сайтът също така включва информация за цените на борсовите индекси , новини на фондовия пазар и резюмета на основните пазарни двигатели като S&P 500 . Интересувате ли се да опитате?

Това са някои виртуални игри на фондовия пазар, които можете да играете, докато изучавате света на инвестициите или инвестирането на акции. Какво мислиш? Коя от вас се интересува да опитате? Пишете в коментарите по-долу!