4 clash royale игри за проследяване, които са по-вълнуващи от оригинала

Игрите по-долу могат да се разглеждат като алтернативни игри на Clash Royale. Ето някои игри, подобни на Clash Royale, които можете да опитате и гарантирано няма да бъдат по-малко интересни от играта Clash Royale.

Clash Royale е мобилна игра, създадена от Supercell, която напоследък е във възход. Не много по-различно от предишната игра Supercell, Clash of Clans, Clash Royale също е нова мека за стратегическата жанрова игра. Изглежда, че Clash Royale движи други тенденции в стратегическите игри с разнообразен геймплей , от Tower Defense, Игри с карти до RTS игри.

Въпреки че не е напълно вдъхновяващ списъка с игри, които са в следващия списък, поне игрите по-долу могат да се разглеждат като алтернативни игри на Clash Royale . Ето някои игри , подобни на Clash Royale, които можете да опитате и гарантирано няма да бъдат по-малко интересни от играта Clash Royale.

  • 10 най-добри игри за Android с геймплей, подобни на Piano Tiles 2
  • 16 най-добри MOBA игри 2020 на Android и PC, безплатни и пристрастяващи!

Игри за копиране на 4 Clash Royale, които са по-вълнуващи от оригинала

1. Правопис

Spellbinder е една от стратегическите игри, чието игрово изживяване е най-близко до Clash Royale, но с елементи на линейна защита , които го правят да изглежда толкова различно. Вместо да замени позицията на кулата, която функционира като победител като Clash Royale, Killo Games постави три оръдия в средата на бойната линия. Задачата на играча е да се качи да го притежава и след това да атакува храма на противника. Ако сте любопитни към играта Spellbinders, можете да кликнете върху следната връзка, за да я получите.

Изтеглете играта Spellbinders

2. Olympus Rising

Можете ли да си представите какво би било, ако елементите на играта MOBA се комбинират със структурата на геймплея на линейната отбрана , градската сграда и забавното екшън и наклонено действие ? Ако това е интересна игра във вашите очи, тогава Olympus Rising може да бъде една от интересните игри, от които се нуждаете в Playstore. Защо? защото тази игра е един от силните кандидати за играта на Clash Royale, но разочароващото е, че тази игра не е пусната за Индонезия.

В играта Olympus Rising ще играете ролята на полубог, който се бори срещу други полубогове, за да защити вашата територия в земята на Олимп. Това, което го прави различен от другите игри, Olympus Rising ви дава по- голяма част от действието , особено ако играете като нападател.

3. Растения срещу. Зомби герои

Според мен, когато EA пусна играта Plants vs. Zombies Heroes е ход, използван от EA, за да открадне вниманието на мобилните игри от две големи игри, Hearthstone и Clash Royale. Чрез последното отделяне на Plants vs Zombie Hero, играта EA представя двубои за карти в реално време, които са опаковани атрактивно, без да е необходимо да се елиминират линейните защитни елементи, които са били в двете основни серии на Plants vs Zombies.

Подобно на стила игра на оригиналните растения срещу зомбита, тук играчите са дадени няколко пътеки, които да служат като бойни полета между зомби карти палуби срещу растенията, които имат. За разлика от предишната игра Plants vs Zombies, където все още разчитаме на слънчогледови карти за представяне на карти, този път играта ви се определя от това коя енергия ще се увеличава заедно с игралния кръг.

Изтеглете Plants vs. Зомби герои

4. Райска душа

От видеото, което Rayark изложи, когато изложи Soul of Eden на шоуто в Тайпе през 2016 г., става ясно, че комбинацията от RTS геймплей с игра на карти , подобна на водещата игра на Supercell. Въпреки че не е съвсем същото, признавам, че Soul of Eden има доста интересно футуристично изображение, където извънземните водят масивна битка срещу роботи с най-новите технологии.

Досега няма новини за датата на пускане на играта Soul of Eden на Android и IOS. Надявам се, че играта Soul of Eden идва със същото качество като предишната игра на Rayark, Implosion Never Lose Hope.