Най-новият мод за android clash royale: увеличете exp по-бързо

MOD Clash Royale Android се завръща! Този последен MOD ви позволява да получите EXP по-бързо от преди.

MOD Clash Royale Android се завръща! През март 2016 г. Xmodgames добави няколко нови функции, които да се използват при игра на Clash Royale на Android. Някои от най-новите MOD на Clash Royale, които могат да се използват с помощта на приложението Xmodgames, включват:

 • Автоматично отваряне на сандъци
 • Auto Drop Trophy
 • Карти за автоматично дарение
 • Блокирайте подигравателните емоджи
 • Съвети за игра на Clash Royale, които трябва да знаете
 • Как да използвам Xmodgames за най-новата версия на Clash Royale
 • Последен Android Clash Royale MOD: Вижте броя на враговете на Elixir

MOD Clash Royale Android

Xmodgames е приложение, което изисква достъп до системата Android, когато се използва. Уверете се, че сте вкоренени Android, когато искате да използвате Xmodgames. Ако не, можете да прочетете една от следните статии:

 1. Лесни начини за изкореняване на всички видове Android без компютър с Framaroot
 2. Как да изкорени всички видове Android с Towelroot
 3. Лесни начини за изкореняване на всички видове Android с KingoApp
 4. Лесни начини за изкореняване на Android Lollipop 5.1 без компютър
 5. Ако не можете, можете да търсите в Google с ключовата дума: " Как да изкорени xxxx ")

Как да инсталираме MOD Clash Royale Android

 • Изтеглете най-новата версия на Clash Royale Android и го инсталирайте на Android. ИЗТЕГЛЕТЕ Стратегическите игри на Supercell
 • Изтеглете най-новата версия на Xmodgames и го инсталирайте на Android. Инструменти за разработчици на приложения ИЗТЕГЛЕТЕ xmodgames
 • Отворете Xmodgames, след което изберете играта Clash Royale. Щракнете върху Install, за да инсталирате MOD, ако сте щракнали Launch .

 • Роботът Xbot ще се появи вдясно, щракнете върху робота, след което изберете Xmod.

MOD Автоматично отворени сандъци

Следните MOD Auto Open Chests ще ви помогнат да отворите Chest Clash Royale автоматично. Отварянето на гърдите започва от гърдите, които имат най-кратка продължителност.

Auto Drop Trophy MOD

Този Auto Drop Trophy MOD позволява на играчите да губят автоматично, докато Trophy падне. Можете да зададете минимален трофей, когато активирате този MOD.

MOD Block Taunting Emoji

Като да се дразните от емотикони, които врагът ви дава, докато играете? Активирайте следния MOD Block Taunting Emoji . Чрез активирането на този MOD автоматично вече няма да виждате емотикони и думи, които излизат, докато играете.

MOD Auto Donate карти

Това е MOD, който може да се използва за увеличаване на EXP по-бързо. Като активирате този MOD Auto Donate Cards , можете да дарите карти автоматично. Можете да управлявате видовете карти, които искате да дарите, започвайки от общи карти и редки карти .

Това са някои от най-новите MOD за Clash Royale на Android. За тези от вас, които не са играли Clash Royale, изтеглете най-новия Clash Royale Android тук, Успех!

ИЗТЕГЛЕТЕ Стратегическите игри на Supercell