лесен начин за преместване на данни от iPhone в Android

Ето как много лесно да преместите данните от iPhone в Android. Опитайте и опитайте!

Като потребител на смартфон трябва да сте поставили много файлове в мобилния си телефон . Било то музика, контакти, снимки и т.н., вие определено ще ги запазите на вашия смартфон, освен това тези файлове са важни за вас. Със сигурност имате снимка на бившия си?

Ако смартфонът, който използвате, е iPhone и искате да преместите данните си в Android, как се прави това? Това прави , то е доста объркващо. Причината е, че iPhone не е като смартфон с Android, който лесно извлича всички данни. Следователно, вие сте длъжни да следвате как лесно да преместите данните на iPhone в Android .

 • 5 лесни начина за премахване на най-новите смартфони и таблети с Android
 • Лесни начини за създаване на парола на Flashdisk за безопасно съхраняване на секретни файлове!
 • Лесни начини за лесно копиране на поставяне на надписи в Instagram на Android

Как да прехвърля iPhone данни към Android

Може би повечето от вас все още са объркани как да преместват данните на iPhone в Android. Ако обаче знаете как, всъщност е наистина лесно. С днешните усъвършенствани технологични разработки вече не е необходимо да използвате сложни методи. Не вярвайте? Вие само се нуждаят от една софтуер сам , така или иначе .

Как да преместите контакти от iPhone към Android

Контактът е една от най-важните данни, която се съхранява на смартфон. Следователно, ако сте закупили нов смартфон с Android и преди сте използвали iPhone, това е, което трябва да направите.

 • За да преместите контакти от iPhone към Android, първата стъпка е първо да изтеглите Wondershare MobileTrans .
Apps Networking Mobile Transfer ИЗТЕГЛЯНЕ
 • След това отворете софтуера . След това изберете Прехвърляне от телефон към телефон .
 • Е, след това ще ви се покаже изскачащо предупреждение за Отворено USB отстраняване на грешки .
 • След това трябва да свържете iPhone вас към компютър и обратно, трябва да mengoneksikan Android смартфон ви към компютъра .
 • След това, ако успее, проверете опцията Контакти , която се намира в средната позиция.
 • След това щракнете върху Старт прехвърляне .

Един лесен начин не е ли да преместите контактите на iPhone към Android ? Така че, от сега, когато вие или ваш приятел, който искате да замени своя iPhone с Android smartpone, просто го направи DEH да се движат на контакта. Някой все още ли е объркан?

Как да преместите iPhone SMS към Android

След като успешно преместите контактите на iPhone в Android, е време да прехвърлите други данни. Трябва да имате много съобщения или SMS на вашето устройство и повечето от тях са много важни съобщения. Следователно ApkVenue предоставя стъпки за преместване на iPhone SMS към Android .

 • Отворете отново софтуера Wondershare MobileTrans и изберете Прехвърляне от телефон към телефон .
 • Свържете смартфона iPhone и Android с компютъра, който използвате.
 • Изберете опцията за текстови съобщения в средната позиция.
 • Накрая щракнете върху Старт прехвърляне .

Това са стъпките, които трябва да предприемете, за да преместите лесно iPhone от SMS на Android . Наистина лесни стъпки нали? Вече не е нужно да си правите труда само да премествате данни от iPhone в Android. Какво друго обикновено движите?

Как да прехвърля iPhone снимки и музика на Android

Освен важните точки по-горе, снимките и музиката също са важни за прехвърляне. Може би причината ви да преминете от iPhone към Android е, че тези продукти на Apple не осигуряват външно съхранение. Особено ако имате много снимки и музика и вече не се побира на вашия iPhone. Затова обърнете внимание на лесни стъпки за прехвърляне на снимки и музика от iPhone към Android.

 • Отворете отново Wondershare MobileTrans, след което изберете Прехвърляне от телефон към телефон .
 • Щракнете върху опциите за снимки и музика , този път е добре да ги проверите.
 • След това щракнете върху Старт прехвърляне .

Това е много просто, нали, трябва само да направите няколко стъпки и след това можете да прехвърлите снимки и музика от iPhone към Android за миг. Ако в бъдеще откриете, че хората имат проблеми с преместването на данни от iPhone към Android, не забравяйте да им помогнете.

Колко лесно, а? Всъщност можете също така веднага да преместите всички данни от iPhone на Android, като проверите всички опции в средата. Ако обаче е така, работата на този софтуер ще се забави. Следователно ApkVenue дава един по един, така че процесът на прехвърляне на данни да е по-стабилен и бърз. О, да, освен трите неща по-горе, можете също да премествате дневници на обажданията , календар и т.н., като използвате Wondershare MobileTrans. Напишете вашето мнение в коментарите по-долу.