Това е лесен начин за възпроизвеждане на YouTube на Android фон

Искате ли да отворите Youtube, докато отваряте друго приложение? Хайде, следвайте как да играете Youtube в този Android фон. Гарантирано да работи!

През последните няколко години YouTube бавно замени телевизорите по целия свят. На една платформа можем да намерим всичко - от риалити шоута, ежедневни влогове до рецепти за храна в YouTube.

За съжаление, ако имаме достъп до YouTube чрез смартфон с Android, видеото няма да се възпроизведе, когато излезем от приложението.

Със сигурност това е лош бич за тези, които обичат да слушат музика през YouTube.

Но не се притеснявайте, момчета, сега ApkVenue има начин да играе Youtube на фона на мобилен телефон с Android по лесен начин. По този начин можете веднага да гледате Youtube, докато отваряте друго приложение!

Лесни начини за възпроизвеждане на YouTube на Android Background

Но успокойте се, оказва се, че има начини, които можем да използваме, за да поддържаме видеоклиповете в YouTube да работят дори когато излизаме от приложението. Това може да се нарече видеоклип в YouTube, който все още се възпроизвежда на фона на Android .

Всъщност има няколко начина, по които можете да поддържате видеоклиповете в YouTube да работят във фонов режим , един от които е използването на браузъра Chrome или Mozilla Firefox .

Този метод с браузъра обаче е най-препоръчителен, тъй като другите методи са платени и не са оптимални.

Всъщност и двата браузъра имат един и същ начин да могат да възпроизвеждат видеоклипове в YouTube на вашия Android фон . Просто слушайте веднага!

Стъпка 1 - Отворете Youtube в браузър

Отворете уебсайта на YouTube на вашия браузър Chrome или Mozilla, след което отворете видеоклипа, който искате да възпроизведете.

Стъпка 2 - Отворете менюто с раздели

Отворете менюто в горния десен ъгъл и изберете Request desktop site .

Стъпка 3 - Излезте от браузъра Chrome

Ако е така, излезте от браузъра си Chrome или Mozilla и погледнете менюто за известия . Там ще намерите опцията за пауза или възпроизвеждане на видеоклип в YouTube.

Стъпка 4 - Натиснете възпроизвеждане в браузъра

Когато излезете от браузъра, видеоклипът автоматично ще спре. Но успокойте се, трябва само да натиснете бутона за възпроизвеждане отново в менюто за известия, така че видеото да се възпроизведе отново.

Стъпка 5 - Готово

Видеото, което възпроизвеждате, вече може да се изпълнява на вашия Android фон !

Забележка: Ако когато се опитате да отворите уебсайта на YouTube и веднага бъдете насочени към приложението, можете да отидете в Настройки> Приложения> Приложения по подразбиране> Избор на приложение по подразбиране> и след това да изберете Попитай преди .

Ето как да възпроизвеждате видеоклипове в YouTube във фонов режим на Android, така че видеоклипът да може да се изпълнява, дори ако правите други неща на вашия смартфон.

Как Наистина лесно, нали? Сега не е нужно да се бъркате, когато слушате песни или подкасти, докато правите други дейности на вашия смартфон.