10 сайта „не са важни“, но доказано премахват скуката

Всеки е изпитвал скука. За да преодолеете скуката, можете да посетите следните 10 сайта, за които е доказано, че се отърват от скуката.

Всеки е изпитвал скука. За да преодолеят тази скука, не малко хора играят игри с Android или изтеглят и гледат филми на добре познати сайтове. Освен тези методи се оказва, че има и други начини да запълните скуката си.

Номерът е, че можете да посетите следните прости сайтове. Този сайт има свои собствени предимства за премахване на скуката. Един от тях е пукане на мехурчета, игра на топка във вода, рисуване с пясък и много други. Кои са сайтовете, които могат да се отърват от скуката? Ето пълния преглед.

  • Как да отворите бюлетин, блокирани сайтове, положителен интернет, здравословен интернет на Android без корен

Сайтове, които могат да премахнат скуката

1. Бъдете хакер

Искате ли да изглеждате като хакер на другите? Можете да посетите следния сайт на HackerTyper . За да го стартирате, трябва само да натиснете различни клавиши на клавиатурата. След като бъде натиснат, текстът на екрана ще се появи сам.

2. Играйте топка във вода

Искате ли да играете топка във вода? Можете да посетите следния сайт WebGL Water . Тук можете да настроите топката да се движи навсякъде. Този сайт е доста готин, защото вълните от изпуснатите топки изглеждат много реални. Освен това можете също да регулирате къде отива светлината.

3. Игра на топка

За разлика от предишния сайт, на сайта Ball Pool можете да играете повече топки и да ги премествате навсякъде. За да добавите топка, можете да щракнете върху празно място. Освен това можете да промените външния вид на топката, като щракнете двукратно върху нея .

4. Начертайте светлина

Сайтът Neon Flames ви позволява да рисувате различни неправилни светлини. Можете да промените формата на светлината и цвета на светлината. Невероятно, но този сайт също така осигурява освен бутон , който е полезен за спестяване резултатите ви с изображения.

5. Изпуснете мехурчетата

Site Solve балонът може да изглежда просто. Но ако сте от хората, които обичат да пукат мехурчета в балон , може би ще се задържате дълго на този сайт. Целта на този сайт е, че трябва да разбиете мехурчетата, които са там. Има режим Maniac , когато този режим е активиран, мехурчетата автоматично ще се спукат, когато мишката се наведе. Звукът от разбиващи се мехурчета също може да се чуе ясно.

6. Рисуване в пясъка

Имате ли умение за рисуване на пясък? Сега можете да рисувате пясък на вашия компютър или лаптоп. Само като посетите следния сайт ThisIsSand , можете да рисувате в пясъка. Можете също така да оцветявате пясъка, както искате.

7. Затръшване на вратата

Сайтът BigLongNow може да се използва за онези от вас, които искат да затръшнат вратата, без да се страхуват да не бъдат скарани от други хора. Тук има много врати, можете да затръшнете вратите наляво или надясно.

8. Почивайте 2 минути

Целта на сайта DoNothingfor2Minutes е да попречи на посетителите да преместват мишката или клавиатурата за 2 минути. Тук можете да чуете шума на вълните, които ви карат да не скучаете, докато чакате.

9. Звуци на дъжд и кафене

Като звука, когато вали? Следващият сайт на RainyCafe може да издава дъждовни звуци. Можете да регулирате силата на звука така, че да пасва на ухото ви. Освен шум от падащ дъжд, има и звуци, когато сте в кафенето.

10. Пожелайте си

И накрая е мястото за пожелание. Спомнете си с приказките да пожелаете кога са паднали звездите. На следния сайт на WishPush можете да пуснете звезда и да кажете желание. Наистина странно!

Това са някои прости сайтове, които могат да се отърват от скуката. Ако имате други сайтове, можете да ги споделите в графата за коментари!