Изтеглете най-новата версия на Codashop Pro FF & ML APK 2020

Можете да изтеглите Codashop Pro за FreeFire (FF) и Mobile Legends (ML) безплатно от тук. Наистина ли можете да получите безплатни диаманти или не, а?

Можете да изтеглите Codashop Pro за FreeFire (FF) и Mobile Legends (ML) безплатно от тук, особено за тези от вас, които се нуждаят от големи количества безплатни диаманти.

Какво обаче е Codashop ? Ако обичате да играете най-добрите игри за Android, сигурно сте чували за това.

Codashop е услуга за допълване на различни популярни игри като Mobile Legends, FreeFire, PUBG Mobile към Hago.

Първоначално Codashop беше достъпен само на уебсайт. Сега можете да изтеглите приложението Coda Shop Pro безплатно!

Изтеглете най-новия Codashop Pro APK 2020

Услугата Codashop улеснява много геймърите да допълват любимите си игри. Освен това методите на плащане варират значително, започвайки от Go-Pay, OVO, Kredivo и т.н.

Източник на снимки: Codashop App (чрез Codashop)

Ако търсите безплатното приложение Codashop в Play Store, няма да го намерите. Ето защо ApkVenue е подготвил линка, който можете да изтеглите по-долу:

Помощни програми за ИЗТЕГЛЯНЕ

ApkVenue също така намери няколко приложения на Codashop, които могат да се използват за определени игри. Всъщност можете да получите диаманти безплатно!

DISCLAIMER : Aplikasi Codashop Pro yang ada di bawah ini bukan versi resmi. Jaka tidak bertanggung jawab apabila terjadi sesuatu dengan akun gamemu.

Codashop Pro APK FreeFire (FF)

Codashop вече има своя собствена версия на приложението, за да направи по-лесно за нас да допълвате, известни игри. Една от тях е играта FreeFire.

Като популярна FPS игра, FreeFire има голям брой играчи. Разработчикът също често пуска най-новите страхотни скинове.

За да можете да получите тази кожа, един от начините е да я купите с помощта на диаманти. Следвайте стъпките по-долу, за да получите безплатния FF диамант на Codashop, банда!

Изтеглете приложението Codashop Pro FreeFire (FF)

За да използвате приложението Codashop Pro FreeFire , първо трябва да имате приложение. Можете да изтеглите Codashop Pro APK FF чрез връзката по-долу:

Помощни програми за ИЗТЕГЛЯНЕ

Как да използвате приложението Codashop Pro FreeFire (FF)

Ако сте приключили с изтеглянето на приложението Codashop FF безплатно, можете да следвате стъпките по-долу, за да можете да го използвате.

Стъпка 1 - Разрешаване на инсталирането на приложение
  • Тъй като не идва от Play Store, трябва да се уверите, че вашият смартфон е дал разрешение за достъп до приложения, изтеглени извън Play Store.

  • Можете да го активирате, като отворите Настройки> Защита> Непознати източници . Активирайте Google, за да можете да инсталирате това приложение.

Стъпка 2 - Въведете паролата
  • След като дадете достъп, направете процеса на инсталиране на приложението както обикновено. Ако е така, отворете приложението и въведете паролата Pro Codashop turtle .
Стъпка 3 - Допълнете диаманта
  • Ако сте въвели приложението, трябва да въведете своя потребителски идентификатор за вашия акаунт в FreeFire. След това можете да изберете броя на диамантите и как да платите.
  • Направете процеса на проверка, като въведете телефонен номер, след което диамантът трябваше да влезе във вашия акаунт. Ето как да получите безплатни FF диаманти от Codashop.

NOTE: Jaka sudah mencoba aplikasi ini dan diamond yang sudah dibeli tidak berhasil masuk ke dalam akun. Coba hubungi developer untuk menyelesaikan permasalahan tersebut.

Codashop Pro APK Mobile Legends (ML)

Не само FreeFire, има и приложение Codashop Mobile Legends, което е подходящо за вас, най-добрият играч на MOBA.

С това приложение можете да получите Diamond Mobile Legends безплатно!

Изтеглете приложението Codashop Pro Mobile Legends (ML)

Първо, първо трябва да изтеглите Codashop Pro ML. Просто кликнете върху връзката по-долу:

Помощни програми за ИЗТЕГЛЯНЕ

Как да използвам приложението Codashop Pro Mobile Legends (ML)

Ако сте изтеглили приложението, следвайте стъпките, като използвате приложението Codashop Pro Mobile Legends по-долу:

Стъпка 1 - Разрешаване на достъп до приложения
  • Подобно на Codashop Pro FreeFire, първото нещо, което трябва да направите, е да дадете разрешение за достъп, така че вашият смартфон да може да инсталира приложения извън Play Store.

  • Методът е същият като преди, да!

Стъпка 2 - Въведете паролата и премиум кода
  • Ако е така, въведете паролата на Oopet, за да можете да влезете в приложението. Използвайте премиум кода 81992 в колоната User ID, за да получите безплатни диаманти.
Стъпка 3 - Допълнете диаманта
  • Ако сте изпълнили всички стъпки по-горе, можете да изберете желания брой диаманти.
  • Когато Jaka опита, можеха да се извършват само плащания чрез XL / Axis.

NOTE: Jaka sudah mencoba aplikasi ini dan diamond tidak berhasil masuk ke dalam akun. Coba hubungi developer untuk menyelesaikan permasalahan tersebut.

Това беше връзката за изтегляне и как да използвате Codashop Pro, известен още като Premium Codashop APK, както за игри FreeFire, така и за мобилни легенди.

За съжаление, нищо не проработи, когато Jaka опита. Може би можете да се свържете с разработчика, за да може грешката да бъде отстранена възможно най-скоро.

Прочетете също статии за приложения или други интересни статии от Fanandi Prima Ratriansyah .