7 от най-добрите приложения за виртуална реалност за Android, карайте влакче в увеселителен парк от телефона си!

Използвайки технологията за виртуална реалност, тези седем приложения ще ви разглезят с множество нови функции и преживявания, които със сигурност са вълнуващи

Виртуалната реалност вече не е футуристична. В миналото много хора мечтаеха да изпробват такива страхотни функции.

За да изпробвате функцията VR, сега ви е необходим само мобилен телефон, който поддържа тази функция. Разбира се, имате нужда и от VR слушалки, банда.

Нарастването на VR приложенията е пряко пропорционално на компании като Google , Samsung и Facebook, които искат да разработят своите VR платформи за Android и PC.

7 най-добри приложения за виртуална реалност за Android

В тази статия ApkVenue ще обсъди 7-те най-добри VR приложения, които можете да използвате на мобилен телефон с Android . Това приложение ще осигури ново изживяване, на което можете да се насладите.

Въпреки че много VR приложения са безплатни, все пак трябва да имате VR слушалки, които поддържат тези приложения.

Текущата цена на VR слушалките също е доста евтина, банда! Ако сте любопитни за най-доброто VR приложение на Android, нека продължим, нека видим следващата статия на ApkVenue.

1. Google Cardboard

Засега Google има 2 официални приложения, които поддържат VR. Едно от тези приложения е Google Cardboard, което можете да изтеглите безплатно от Google Play Store.

За да използвате това едно приложение, препоръчително е вече да имате Google Cardboard VR слушалки . Това приложение има за цел да създаде и предостави урок за използване.

Чрез това приложение можете да изтеглите и други приложения, които се поддържат от Google Cardboard. Можете също да експериментирате с помощта на това приложение.

Изтеглете тук:

Производителност на приложенията Google Inc. ИЗТЕГЛИ

2. YouTube VR

Изглежда, ApkVenue вече не трябва да представя това приложение, озаглавено YouTube VR , банда. Това приложение ще добави Add-On за YouTube, който е инсталиран на вашия мобилен телефон.

Предимството на това приложение е, че можете да гледате видеоклипове в YouTube, използвайки формата за виртуална реалност. Все пак имате нужда от VR слушалки, за да им се насладите.

Това приложение е проектирано да бъде съвместимо с почти всички Android VR слушалки. Трябва само да потърсите 360 видеоклипа в YouTube, за да увеличите максимално функциите на това приложение.

Изтеглете тук:

Apps Entertainment Google LLC ИЗТЕГЛЯНЕ

3. InCell VR

InCell VR е приложение, което можете да използвате за изучаване на човешката анатомия. Това приложение всъщност е по-подходящо да се нарече учебна игра за деца.

В тази игра ще играете герой от бъдещето, който свива тялото си като Човек-мравка, за да влезе в човешкото тяло.

Там ще се борите с вирусите, докато постепенно ще научавате анатомия. Тази игра със сигурност е по-вълнуваща с формата VR.

Изтеглете тук:

ИЗТЕГЛЕТЕ Игри

4. VR Thrills: Roller Coaster 360

Ако искате да изпитате Roller Coaster , но нямате време да отидете до Dufan, можете да опитате да използвате това приложение, банда.

VR Thrills: Roller Coaster 360 ви кани да изпитате автентично пътуване с влакче в увеселителен парк като истинското. Тази игра също е изтеглена повече от 10 милиона пъти.

Когато играете тази игра, ще ви се прииска да карате истински влакче в увеселителен парк. Много подходящ за тези от вас, които имат анамнеза за сърдечни заболявания.

Изтеглете тук:

Rabbit Mountain Entertainment Apps ИЗТЕГЛЕТЕ

5. Google Expeditions

Виртуалната реалност ни позволява да се чувстваме на всяко място, което искаме, без да се налага да излизаме извън стаята.

Това е целта на създаването на приложението Google Expeditions . Чрез това приложение, съчетано с VR слушалки, можете да пътувате по света, банда.

Започвайки от планините, до музеи по целия свят. Общо има 900 тура, на които можете да се насладите с това приложение.

Изтеглете тук:

Драйвери за приложения и смартфони Google Inc. ИЗТЕГЛИ

6. Minos Starfighter VR

Искате ли да се почувствате като пилот на военен самолет в космоса, както във филмите на Междузвездни войни ? Minos Starfighter VR може да бъде вашият отговор.

Ще се изправите срещу самолети, контролирани от зли извънземни. Поемете контрола над вашия самолет и застреляйте всички врагове пред себе си.

Реалистичното качество на картината и звука прави тази игра едно от най-добрите VR приложения. Нищо чудно, че трябва да платите 17 000 IDR, за да получите тази игра.

Изтеглете тук:

Orange Bridge Studios Inc. Симулационни игри ИЗТЕГЛИ

7. Google Daydream

Друго официално VR приложение, направено от Google. Google Daydream е специално проектиран за VR слушалки, които поддържат платформата Google Daydream.

За разлика от Cardboard, който има стандартни функции и е евтин, Google Daydream има по-разширени функции, но цената е и по-скъпа.

Това приложение е портал за други VR приложения, поддържани от Daydream. Можете да търсите VR видеоклипове, VR приложения и да настроите слушалките си VR Daydream.

Изтеглете тук:

Apps Entertainment Google LLC ИЗТЕГЛЯНЕ

Това е статията на ApkVenue за 7-те най-добри VR приложения за телефони с Android. Все по-усъвършенстваната VR технология със сигурност прави тези седем приложения с високо качество.

Трябва обаче да имате и устройство, което първо поддържа VR. Колкото по-висока е цената, обикновено по-доброто VR изживяване е дадено.

Ще се видим отново в следващата статия на ApkVenue!

Прочетете също статии за приложения или други интересни статии от Prameswara Padmanaba