10 най-нови видеоигри 2017 г., които трябва да играете поне веднъж в живота

Въпреки че има много нови имена, които ще бъдат пуснати тази година, това, което ще обсъдим този път, са някои игри, които могат да генерират шум.

Въпреки че има много нови имена, които ще бъдат пуснати тази година, това, което ще обсъдим този път, са някои игри, които могат да генерират шум или с други думи, които могат да предизвикат чувство на очакване или потребителски интерес към незабавното закупуване на играта е пуснат на пазара.

Не без основание, създадената реклама се появи поради събитие E3 2017, проведено наскоро, в резултат на всички изложени игри имаше няколко нови игри, които получиха доста положителен отговор от някои посетители. Е, за тези, които са любопитни, нека видим по-долу.

 • 10 най-добри игри за 2017 г.
 • 10 най-добри приключенски игри на Android 2017

10 най-нови видеоигри 2017, които трябва да играете

1. Assassin's Creed: Произход

Въпреки че няма нищо наистина развълнувано по отношение на геймплея , в Assassin's Creed Origins този път все още има разработки, които могат да покажат крайните резултати, поне тези добри резултати са правилният избор от Ubisoft като разработчик за почивка на тази серия за разработка на игри за като дълго като една година. В показаната демонстрация геймплеят на Origins изглежда представлява състояние на древен Египет, което е обвито в игра, която е по-трудна, но все пак забавна за игра.

 • Време на издаване: 27 октомври 2017 г.
 • Платформа: Playstation 4, Xbox One, PC

2. Изход

A Way Out е мултиплейър кооперативна игра, която има уникална сюжетна линия, която се опитва да избяга от затвора. Интересното е, че A Out Out може да се играе само в кооперативен режим и не поддържа формати за игра за един играч .

Въпреки това, тази игра има потенциал да направи нещо наистина ново и никога не е съществувала от повечето предишни игри. Hazelight като разработчик вярва, че тяхната игра е в състояние да привлече сърцата на геймърите, защото има дълбока история.

 • Време на издаване: 2018
 • Платформа: Playstation 4, Xbox One, PC

3. Битката за кралство Марио и Рабиди

В резултат на комбинацията между Марио и ексцентрични Rabbids беше доста успешна в привличането на любопитството на геймърите "за въвеждането на първи геймплей демо на събитието вчера. Този път Ubisoft и Nintendo успяха да създадат игра, която съчетава тези популярни герои в едно. Въпреки че изглежда като стандартен жанр като една от игрите, които съществуват, в този франчайз те все още не оставят силата на хумора на интересни анимации чрез геймплея .

 • Време на издаване: 29 август 2017 г.
 • Платформа: Nintendo Switch

4. Бог на войната

По-рано имаше тийзър, показващ подобрението на God of War , особено по отношение на качеството на графиката, сюжета и значителната игрална база . Освен това има нещо различно от главния герой на този игрален франчайз , а именно фигурата на Кратос, която е направена малко по-различна.

Въпреки че все още е познато да се види, този път Кратос изглежда непознат, както обикновено. От друга страна обаче той все още е Кратос, както обикновено, с няколко допълнителни нови оръжия. В първата демо сесия вчера беше показано, че има няколко различни вражески варианта, готови да съпътстват приключението на Кратос.

 • Време на издаване: 2018
 • Платформа: Playstation 4

5. Monster Hunter World

Изглежда, че някои геймъри са уморени да виждат тематична игра Monster Hunter на конзолите си. Поради популярността си, играта Monster Hunter е като изключителна игра за конзолата на Nintendo, а именно 3DS. Изглежда обаче, че този израз е преместен успешно от Capcom, като пусна по-нова серия Monster Hunter.

В тази последна поредица Capcom твърди, че играта използва неограничена концепция за отворен свят и не е ограничена от слабостите в времето за зареждане, които често се появяват при достъп до нови области.

 • Време на издаване: 2018
 • Платформа: Playstation 4, Xbox One, PC

6. Сянка на Колос

Може да се каже, че този франчайз за игра доставя много спомени в миналото. Въпреки това ходът на Sony да пусне ремастерирана версия не може да бъде подценяван. Това е видно от встъпителната демо поредица, която стартира вчера. Въпреки че все още е като стара игра, която познаваме, тази игра все още е ремастериран проект, който дава по-модерно усещане за нея.

 • Време на издаване: 2018
 • Платформа: Playstation 4

7. Волфенщайн II: Новият Колос

След няколко серии Wolfenstein , които предлагат най-доброто изживяване от първата игра-шутър , и този път Wolfenstein се завръща с по-вълнуващ геймплей Включително няколко сцени, които показват по-луди битки и разбира се има много изненади, които са готови да очакват, когато ги играете.

 • Време на издаване: 27 октомври 2017 г.
 • Платформа: Playstation, Xbox One, PC

8. Химн

На пръв поглед Anthem изглежда предлага игра във футуристичен формат на шутър от трето лице с мощен двигател. Във първата демонстрация на играта вчера има няколко героя и оръжия, които могат да се използват.

В допълнение, по отношение на историята, има важна роля от завършил Bioware, който има опит в предишни игрови проекти, разбира се, това е специална надежда, която повечето геймъри са чакали тази година.

 • Време на издаване: 2018
 • Платформа: Playstation 4, Xbox One, PC

9. Супер Марио Одисея

Неоспоримо е, че Nintendo винаги разчита на основния франчайз на всяка конзола, пусната на пазара. Въпреки това, нито една от техните игри не предлага нещо различно, една от които е Super Mario Odyssey . Тази концепция прави игрите им винаги да изглеждат зашеметяващи и фантастични.

 • Време на издаване: октомври 2017 г.
 • Платформа: Nintendo Switch

10. Спайдърмен

Този път серията Spiderman , разработена от Insomniac, успя да изуми посетителите благодарение на уникалния за този супергерой геймплей . Въпреки че демонстрацията на геймплея беше премиерата вчера, разработчикът потвърди, че показаното все още е малко от това, което може да се изследва от тази игра.

В допълнение, разработчикът също така гарантира, че играта Spiderman този път ще носи концепция за отворен свят, основана на физическа сила, за да я направи по-реалистична.

 • Време на издаване: 2018
 • Платформа: Playstation 4

И така, коя игра бихте искали да играете най-много в момента? Хайде, споделете вашите отговори чрез колоната за коментари по-долу заедно с причините.