най-добрите спецификации за компютърни игри с бюджет от 5 милиона 2016 г.

За да имате най-добрия и способен компютър за игри, не е нужно да източвате джоба си твърде дълбоко! Да, само с бюджет от около 5 милиона, вече можете да получите компютър за игри. Искате ли да знаете как? Вижте отзивите в статията

Разбира се, много компютърни геймъри в Индонезия искат качествено игрово изживяване . Причината за високия бюджет обаче обикновено е пречка за геймърите да имат най -добрия компютър за игри .

Но всъщност, за да имате най -добрия и способен компютър за игри , не е нужно да източвате джоба си твърде дълбоко! Да, с бюджет от около 5 милиона, се оказва, че вече можете да получите компютър за игри . Как така? Да, защото тук ще ви кажа как да съберете най -добрия компютър за игри с бюджет от 5 милиона. Нека проверим !

  • 35+ условия за FPS игри, които трябва да знаете
  • 10+ най-трудните компютърни игри, които да имате предвид всички времена

Най-добри спецификации за компютърни игри с бюджет от 5 милиона октомври 2016 г.

1. Дънна платка

Като първа точка при съставянето на 5 милиона компютърни игри, става въпрос за дънната платка . За да намалите бюджета , разбира се, трябва да използвате доста евтина дънна платка като MSI A68HM-E33 V2 . С цена от 840 000 Rp , тази дънна платка всъщност е достатъчна, за да отговори на нуждите на най-добрия компютър за игри, който ще изградите.

Тази евтина дънна платка има функции, които са напълно способни за всички аспекти, като PCIe , двуканална DDR3 RAM , HDMI и USB 3.0 . В допълнение, той също е оборудван с няколко интересни функции, а именно MSI Military Class 4 , където тази дънна платка може да издържа на високи температурни условия и е в състояние да бъде защитена от статично електричество.

2. Процесор

Все още, за да намалите средствата, за да получите евтини цени за компютърни игри. Тактиката е да се използва процесор AMD Kaveri Athlon X4-860K само за 1 000 000 IDR . Eitss .. почакай малко! Въпреки че е евтин, този процесор всъщност е много подходящ за вашите игрови нужди.

С 4 ядра или четириядрен със скорост от 3,7 Ghz и може да бъде усилен до 4 GHz , този процесор е достатъчно добър за стартиране на игри сега. Освен това този процесор няма вградена графика, така че производителността на процесора става по-стабилна и е в състояние да осигури силна производителност.

3. VGA

Това е най-важната част от сглобяването на 5 милиона компютърни игри. Да, по-голямата част от бюджета ще бъде отделена за графична карта или VGA. Тъй като повечето игри разчитат много на VGA производителност, отколкото на процесора.

HIS Radeon RX 460 iCooler OC 2GB DDR5 е най-добрият избор за смесване на 5 милиона компютърни игри . Този наскоро пуснат VGA има доста трудна производителност със средно над 30 кадъра в секунда при средни и високи настройки , което, разбира се, ще изпълнява игрите безпроблемно. Трябва да похарчите 1,520 000 IDR, за да получите този VGA.

4. RAM

От RAM сектора има AVEXIR Core Red Dual Channel 4GB DDR3, който може да бъде правилният избор за игра на съвременни игри, които са гладни за RAM. Просто похарчете 5665 000 Rp, вече можете да имате достатъчно качествена RAM и да отговорите на нуждите на най-добрите компютърни игри.

5. Твърд диск

За твърдия диск можете да изберете WD 500GB SATA . Използвайки този твърд диск , няма да надхвърлите бюджета . С капацитет от 500Gb, разбира се, е достатъчно да заредите около 10-15 от най-новите игри, които имат достатъчно голям размер. Можете да получите този WD 500GB SATA за 465 000 IDR .

6. Захранване

За да отговорите на нуждите от електричество на всички най-добри компютърни компоненти за игри, разбира се, ви е необходимо захранване . Е, можете да изберете Gamemax PSU 450W GP 450 , освен че е евтин, разбира се и качеството е доста добро. Въпреки че мнозина се съмняват, захранването за собственото сертифициране на Rp480.000 на 80+ Bronze или ефективността от 80% може да намали топлината и да спести консумация на енергия.

7. Дело

Въпреки че можете свободно да избирате различни видове евтини обвивки на пазара, тук все пак ще ви дам препоръка. Все още със същата марка като захранването , GameMax Hero Gaming H601 може да бъде добър избор.

Не твърде голям по размер, този корпус все още може да побере компонентите, споменати по-горе, с добро управление на кабелите и с помощта на течен охладител . Течен охладител, който е превишението на корпуса за Rp325.000 това. Освен това можете да имате и стилен CPU дисплей с прозрачно стъкло отстрани.

Заключение

И така, след като добавите всички цени на компонентите, които препоръчах по-горе, трябва само да похарчите около 5 195 000 IDR, за да получите най -добрия компютър за игри с бюджет от само 5 милиона. За съжаление, с нискобюджетен компютър за игри като този, със сигурност няма да получите ултра настройки в играта. Въпреки това все още можете да играете най-новите игри плавно, без никакво забавяне със средни до високи настройки .

Честит експеримент!