не ме разбирайте погрешно! това е действителният начин за използване на приложението sarahah

Сараха, която процъфтява сред младите хора, привлече вниманието на много потребители на мрежата. Но изчакайте, всъщност това приложение за социални медии има други приложения, отколкото много хора мислят.

Кои са младите хора, които не познават Сараха ? Приложенията за социални медии, които напоследък са вирусни, привличат много хора да създават акаунти и да ги разпространяват, започвайки от Instagram Stories и т.н.

Много хора казват и използват Sarahah като приложение за въпроси и отговори, ASKfm . Но не ме разбирайте погрешно, момчета, всъщност Сараха има различна цел от ASKfm. Ето как всъщност да използвате Sarahah!

  • Тези 15 снимки доказват, че социалните медии са пълни с лъжи
  • 6 уникални и странни социални медии, които може би не знаете
  • Тези 15 известни художници нямат акаунти в социалните медии, защо вие?

Какво е Сараха?

Снимка източник: Снимка: rvcj.com

Sarahah е приложение, разработено от разработчик от Близкия изток Саудитски Зайн ал-Абидин Тауфик . Това приложение стартира миналия февруари и е достъпно за iOS, Android и браузъри . Само за Android приложението Sarahah е достигнало до повече от 10 милиона изтегляния .

Самата Сара, според потребители на мрежата , идва от арабски, което означава честност . В съответствие с въведението на официалния уебсайт на Sarahah, това приложение е предназначено за работни кръгове и приятели да предоставят съобщения анонимно като средство за оценка и е само еднопосочно момчета.

Как да използвам приложението Sarahah?

  • Изтеглете и инсталирайте приложението Sarahah, налично в Google Play Store.
Социални приложения и приложения за съобщения на Sarahah ИЗТЕГЛЕТЕ
  • За новите потребители докоснете Нов акаунт на началната страница на Сараха. Ако вече имате акаунт, просто въведете потребителското си име и парола, след което докоснете Вход .
  • След това ще бъдете отведени в раздела Съобщения, който се състои от, Получено, Любимо и Изпратено. За да видите профила си, докоснете иконата на профила в най-дясната част на раздела. За да промените снимката на профила, докоснете иконата на зъбно колело и изберете Акаунт .
  • Ако искате да започнете да общувате, докоснете иконата за търсене , след което въведете потребителското име на приятеля си. След това натиснете и ще се появи колона, където можете да попълните съобщението, което искате да напишете. След това докоснете Изпрати, за да изпратите съобщението.
  • Ако получите съобщение, можете да изберете да подадете сигнал за него , да блокирате подателя, да го споделите в други социални медии или да го направите любимо. За съжаление функцията на Sarahah Explore не се предлага в текущата версия.

И така, това са фактите и как всъщност да се използва Сараха. Въпреки че няма отрицателно въздействие, вие като потребител на смартфон също трябва да внимавате да използвате приложения или социални медии според предназначението им! Смятате ли, че приложението Sarahah е доста полезно? Споделете вашето мнение в графата за коментари!

Прочетете също статии за приложения или други интересни статии от Satria Aji Purwoko .