лесен начин да направите аватара си на android

В тази модерна, лесна за използване ера се оказва, че как да си направите собствен аватар не се изискват много усъвършенствани дизайнерски умения. Има различни видове приложения за аватари и уебсайтове, които могат да ни помогнат да създадем аватари онлайн.

Карикатурният аватар обикновено се използва широко като лична идентичност в Интернет. Поради уникалния дизайн и изображения обаче много хора го харесват и са създадени да следват съвременните модерни тенденции. Така че, ако не ни е удобно да използваме реални снимки в интернет, използването на анимационни аватари със сигурност може да бъде правилната алтернатива за опит.

В тази модерна ера, която е много лесна, се оказва, че как да си направите собствен аватар не се изискват много усъвършенствани дизайнерски умения. Има различни видове приложения за аватари и уебсайтове, които могат да ни помогнат да създадем аватари онлайн .

  • Как да направите свой собствен 3D аватар с MyIdol
  • Това е разликата между емотикони, емотикони и стикери

Лесни начини да направите своя аватар на Android

1. FaceQ

FaceQ е едно от първите приложения за създаване на аватари, които ви препоръчвам да опитате. Това приложение има много видове дизайни на аватари, които могат да бъдат избрани според вашите нужди, дизайн и външен вид за получения аватар, който също е зает с разнообразни цветове, които със сигурност отговарят на вашия характер и личност.

2. Аватар за смартфон

Това приложение за аватари също улеснява създаването на персонаж на аватар, който отговаря на вашата личност. С Smartphone Avatar ще се сблъскате с много опции за създаване на ваше собствено изображение на аватар, което отговаря на вашите нужди. Налични са много снимки, които можете да персонализирате сами, като например формата на лицето, окото, прическата или други аксесоари, които можете да изберете според желанието си.

3. Създател на аватари

За любителите на аниме това приложение за аватари си заслужава да опитате като опция за това как да създадете аватар. Avatar Maker ви позволява да създавате изображения на аватар под формата на страхотни анимации. Това приложение също има много функции, които можете да изследвате сами, като ги изтеглите директно в Google Play.

4. WeeMee

Последната препоръка за кандидатстване за аватар е WeeMee . WeeMee има доста пълни функции в сравнение с други приложения за създаване на аватари. Различни форми на знаци, които описват професии и дейности, са предоставени изцяло, за да можете да избирате и използвате. В допълнение, има много функции, които са представени от WeeMee и разбира се няма да бъдете разочаровани, като използвате това приложение за аватари, за да създадете изображение на аватар, което ви подхожда. Известно е също, че WeeMee може да създава изображения на аватари с високо качество на разделителната способност.

Списък на уебсайтове за създаване на ваше собствено изображение на аватар

Освен четирите приложения по-горе, можете да създадете и онлайн аватар с селекция от популярни уебсайтове по-долу:

5. Изберете лице

Pick a Face е уебсайт за безплатно създаване на изображения на аватари онлайн , но за да създадем изображения с висока разделителна способност , трябва да платим $ 1,69 или около 25 000 Rp .

6. Изправете се срещу вашата манга

Изображенията на аватара, представени на този уебсайт, са по-запомнящи се с аниме или манга герои. Нека опитаме, докато все още е безплатно.

7. Аватар на South Park Studios

Ако сте виждали анимирания герой South Park , то този уебсайт за създаване на онлайн аватари е вдъхновен от анимирания герой. Дизайнът на изображението на аватар, който е представен на уебсайта, също е направен така, че да прилича на оригиналния герой. Въпреки това функциите, предоставени от този уебсайт, са не по-малко интересни от останалите. Пробвам.

Как да направите вашето изображение на аватар онлайн

  • Посетете следния сайт Изберете лице. След това изберете индонезийски.

  • След това щракнете върху бутона „създаване на аватар“.

  • Започнете дизайна на вашия аватар. Когато приключи, можете да щракнете върху бутона за запазване или нулиране, за да започнете отначало.

Започнете дизайн

Резултатът

Още по-забавно, можете веднага да споделите резултатите от изображението на аватара в социалните медии или като изберете да го изтеглите директно.

Така че как да си направите собствен аватар на Android. Интересувате ли се да опитате? Не забравяйте да споделите своя опит в графата за коментари!