как да изтриете снимки на други хора в Instagram без хакване

Нов начин да се забавлявате в Instagram, този път ApkVenue ще ви каже как да изтриете снимки на Instagram на други хора, без да хакнете!

Сега Instagram е една от най-популярните и широко използвани социални медии. Многото вълнуващи функции, освен просто публикуването на снимки, наистина са основната атракция за Instagram.

Отново ApkVenue ще сподели съвети за Instagram, този път как да изтриете Instagram снимки на други хора, без да е необходимо да хакнете .

  • Как да запазите истории от Instagram без приложения
  • Как да хакнем Instagram на гаджето си, без да ви хванат, гарантиран успех!
  • Ето как да не се смущавате, когато случайно обичате снимката на бившия си

Как да изтриете Instagram снимки на други без хак

Въпреки че ApkVenue често дава съвети за познаване на пароли или докосване на Instagram, наистина не е нужно да правите това, за да можете да изтривате снимки от акаунтите на Instagram на други хора. Всъщност можете да го направите без помощта на допълнителни приложения!

Снимки и изображения Instagram Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

Любопитни ли сте как? Просто следвайте стъпките, които ApkVenue дава по-долу:

  • Просто отидете до целевия акаунт в Instagram, известен още като човекът, от когото искате да изтриете снимката. С бележка лицето, на което се отнасяте, е приятел или роднина, който сте маркирали на снимката, която сте публикували . След като пристигнете в акаунта, изберете списъка със снимки вдясно, след това изберете снимка, която е резултат от етикет от вашия акаунт.
  • Изберете иконата с три точки в горния десен ъгъл на снимката, след което изберете Редактиране .
ВИЖТЕ СТАТИИ
  • Изберете иконата на етикет с логото на човека (обикновено се намира в долния ляв ъгъл), след което изберете целевия акаунт в Instagram.
  • Натиснете сметка, а след това на X ще се появи . Натиснете X, за да го премахнете от снимката. След това снимката автоматично ще изчезне с псевдоним, изтрит от профила му в Instagram.

Това е лесен начин да изтриете нечия снимка в Instagram, без да е необходимо да хакнете или да докоснете акаунта на този човек. Сега можете просто да отидете за малко забавление с вашите приятели или роднини, които са в Instagram и да видите как реагират, когато разберете, че снимката е намалена или нещо липсва. Късмет!

Прочетете също статии за Hack или други интересни статии от Reynaldi Manasse .