как лесно да изключите iPhone (iPhone 5, 6, 7, x и 11)

Искате ли да знаете най-лесния и ефективен начин за изключване на вашия iPhone? Просто прочетете тази статия, гарантирано веднага ще намерите най-пълния отговор!

Има много причини хората да изключват мобилните телефони. Започвайки от лягане, молитва или участие в събития, при които мобилният телефон трябва да бъде деактивиран.

Освен това причината някой да изключи мобилния си телефон е, че собствената му система за мобилни телефони има проблем, независимо дали е грешка или дори увисва.

Не само най -добрите телефони с Android изпитват това. iPhone също често изпитват едно и също нещо и разбира се това наистина е досадно.

Ако е така, какво мислите за най -лесния и сложен начин за изключване на iPhone ?

Ръководство за това как да изключите iPhone

Има 2 различни начина за изключване на вашия iPhone. Това е така, защото дизайните и моделите на iPhone 6 до 8 се различават от тези на iPhone X и 11.

С други думи, например, как да изключите iPhone 6 ще бъде малко по-различно от това как да изключите iPhone 11 , банда. Това е важно да знаете, преди да искате да закупите най-новия iPhone мобилен телефон .

Любопитни ли сте как? Не се притеснявайте, ApkVenue ще ви даде ръководство как да изключите iPhone най -лесно и сложно за вас!

За iPhone 6, 7 или 8

За тези от вас, които имат iPhone 6 до 8, стъпките, които трябва да направите, са много лесни и лесни. Ето ръководството!

Стъпка - 1 : Натиснете и задръжте бутона за захранване за няколко секунди, докато екранът на мобилния ви телефон стане тъмен и се появи символ за изключване .

Източник на снимката: Bhinneka

Стъпка - 2 : Символът за изключване съдържа съобщението „Плъзнете към изключване“. Това означава, че трябва да преместите символа надясно, за да изключите iPhone. Моля, направете го.

Източник на снимки: OSXDaily

Стъпка - 3 : След като плъзнете символа за изключване надясно, ще се появи въртящ се кръг, показващ, че вашият iPhone се обработва и скоро ще се изключи след няколко секунди.

Забележка: Трябва незабавно да плъзнете бутона за изключване надясно. Ако е твърде дълго, вашият iPhone автоматично ще отмени процеса на изключване на мобилния телефон.

За iPhone X или 11

Е, за iPhone X и 11 стъпките са малко по-различни от предишната серия iPhone. Ето как да изключите iPhone 11, което е точно по същия начин като iPhone X.

Стъпка - 1 : Натиснете и задръжте едновременно десния бутон и бутона за намаляване на звука, докато екранът на мобилния ви телефон стане тъмно размазан и се появи символ за изключване .

Източник на снимката: Bhinneka

Стъпка - 2 : Символът за изключване съдържа съобщението „Плъзнете към изключване“. Моля, преместете символа надясно, за да изключите iPhone.

Източник на снимки: Среден

Стъпка - 3 : Изчакайте няколко секунди, докато мобилният ви телефон напълно умре.

Ръководство за това как да изключите iPhone без бутон за захранване

И така, какво се случва, ако бутонът за захранване на iPhone е повреден и не може да функционира правилно?

Например искате да знаете как да изключите вашия iPhone X без бутона за захранване, защото той просто е паднал от ръцете ви. Как правиш това?

Тихо! ApkVenue ще даде най -простото ръководство за това как да изключите iPhone без бутона за захранване вместо вас. Този метод може да се използва за всички видове iPhone .

Стъпка - 1 : Отидете до опцията Настройки , след което изберете Общи .

Стъпка - 2 : Превъртете надолу вашия iPhone екран, докато не намерите изключи опцията . Моля, изберете тази опция.

Стъпка - 3 : Когато сте избрали опцията за изключване , екранът ви автоматично ще се промени на тъмно размазване и символът за изключване ще се появи същият като начина за изключване на iPhone като цяло.

Източник на снимки: Среден

Стъпка - 4 : Плъзнете символа за изключване отляво надясно, за да продължите процеса на изключване на iPhone.

Забележка: Въпреки че може да се използва за всички видове iPhone, този метод се отнася само за iPhone телефони, на които е инсталиран поне iOS 11 .

Ръководство за това как да принудите изключване на iPhone

И така, какво се случва, ако iPhone, който използвате, изведнъж замръзне или увисне и изобщо не може да се използва?

Обикновено това се случва за няколко неща, едно от които може да се дължи на грешка в най-доброто приложение за iPhone, което работи на мобилния ви телефон.

Е, тъй като този калъф кара мобилния ви телефон да замръзне или да виси, вашият тъчскрийн автоматично не може да се използва, моля! Трябва да откриете най-ефективния начин за изключване на iPhone без сензорен екран .

Е, успокой се, има трик сам по себе си, банда. Ето как да изключите висящия iPhone и можете да го направите просто и бързо.

За iPhone 6, 7 или 8

Ако вашият iPhone 6, 7 или 8 замръзне или виси внезапно, ето ръководство за това как да изключите своя iPhone, което можете да опитате.

Стъпка - 1 : Натиснете и задръжте за захранване бутона и Home бутона в същото време за 10 секунди или повече, докато екранът става черен и се появява логото на Епъл.

Източник на снимката: Bhinneka

Стъпка - 2 : След това можете да освободите бутона. Вашият iPhone мобилен телефон автоматично ще се изключи и ще продължи да се рестартира.

За iPhone X или 11

Ако проблемът е вашият iPhone X или 11, тогава методът за обработка ще бъде малко по-различен. Ето ръководство за това как да изключите iPhone, което трябва да направите.

Стъпка - 1 : Натиснете и задръжте едновременно бутона за намаляване на звука и десния страничен бутон за около 10 секунди, докато екранът стане черен и се появи логото на Apple.

Източник на снимката: Bhinneka

Стъпка - 2 : След това можете да освободите бутона. Вашият iPhone мобилен телефон автоматично ще се изключи и ще продължи да се рестартира. По този начин сте усвоили как да изключите висящия iPhone.

И така, това беше как да изключите вашия iPhone със или без бутона за захранване. Какво мислиш, банда?

Моля, напишете вашия коментар по-долу и ще се видим в следващата статия на Jaka!

Прочетете също статии за iPhone или други интересни статии от Diptya .