5-те най-добри игри на Digimon на Android, които трябва да опитате

Като героите на Digimon? Ето препоръките за 5-те най-добри игри Digimon на Android, които можете да играете безплатно.

Вие ли сте от хората, които харесват филмите на Digimon и искате да играете игри Digimon директно на вашия Android смартфон? Изглежда, че можете да опитате една от най-добрите игри на digimon по-долу.

В следващата статия JalanTikus ще предостави някои препоръки за най-добрите игри за Android на Digimon, които можете да играете. Всяка игра на тема Digimon със сигурност има разнообразие от интересни функции, които можете да опитате.

  • 8 от най-добрите романтични игри за Android, които ще ви направят непохватни
  • Проблем, когато вали? Тези 10 игри за Android са подходящи да ви забавляват

Android Digimon игра

1. Tamer Frontier SEA

Tamer Frontier SEA е най-добрата digimon игра на Android, която можете да изтеглите и играете безплатно. Има повече от 2000 чудовища, които можете да получите, да развиете и много повече. Тази игра също има доста добра 3D графика.

Изтеглете играта тук: Tamer Frontier SEA

2. Укротител дуел

Следва Tamer Duel . Почти като Tamer Frontier, има различни дуелни области, които можете да използвате, като Arena, Dark Master, Tamer Contest, Dark Tower и много други. Разполагайки с 3D графика, можете също да побеждавате различни чудовища в Tamer Duel.

Изтеглете играта тук: Tamer Duel

3. Digipet X World

Следва Digipet X World . Тази тематична игра на Digimon за смартфони с Android е създадена от WindBeast Games. Въпреки че качеството на изображението не е толкова голямо, тази игра предлага доста интересен геймплей. Можете да увеличите статуса на digimon, като Power, Defense, Speed, Wisdom и Lucky.

Изтеглете играта тук: Digipet X World

4. Чудовищни ​​легенди - RPG

Следва Monster Legends - RPG . Тази жанр на симулация Digimon Android игра е създадена от Social Point . Има повече от 400 чудовища, които можете да получите. Можете също така да играете с приятелите си в реално време.

Изтеглете играта тук: Monster Legends - RPG

5. Super Digimon Evolution Run

И накрая, има Super Digimon Evolution Run . Тази аркадна игра е създадена от WroldyRamo . Както подсказва заглавието, Бягай, трябва да тичаш и да преминеш всички препятствия, като вещици, мумии, роботи, които могат да те отслабят.

Изтеглете играта тук: Super Digimon Evolution Run

Това са едни от най-добрите тематични игри на digimon на Android, които можете да играете безплатно. Ако препоръчвате други игри, не забравяйте да споделите в графата за коментари. Късмет!

Не забравяйте да прочетете статии, свързани с digimon или други интересни статии от Em Yopik Rifai .