10 тайни места за мобилно грабеж на pubg, рай за редки предмети!

Объркани сте къде да зареждате оръжия, когато играете PUBG? Не се притеснявайте, ето няколко скрити места за грабежи във всяка папка на PUBG!

Играете ли често PUBG Mobile игри? Кое местоположение на плячката харесвате най-много?

Когато играете PUBG Mobile, първото нещо, което трябва да направите, е да намерите най-доброто място за намиране на важни оръжия и оборудване.

Мястото за разграбване на PUBG Mobile е много разнообразно, от сгради до складове. Не всички места обаче имат добър плячка.

Е, тук има тайни места за грабежи, които рядко се посещават от играчите нарочно. Къде се намират? Хайде, вижте изцяло по-долу!

Места за тайно разграбване в PUBG Mobile, много елементи от ниво 3!

PUBG или PlayerUnknown's Battlegrounds е една от най-известните битви кралски игри. Не само на компютър, но и на мобилен телефон.

За да можете да спечелите мача в играта, трябва да оцелеете, докато не останете сами или в отбора си сред 100 играчи.

Не само това, има и редица други режими на игра, които можете да опитате.

Когато играете в класически режим, първото нещо, което трябва да направите, е да намерите добър плячка. Независимо дали става въпрос за оръжия, щитове или оборудване за изцеление на живота.

Намирането на добро място за плячка е доста трудно, ако не знаете мястото. За да ви улесни, тук ApkVenue ще предостави множество скрити места за плячкосване, пълни с готини предмети.

1. Милта

Първото тайно място за плячкосване е в картата на Ерангел, точно на изток, близо до района на Милта . Ще намерите сграда като склад.

Това място все още се посещава рядко, ще намерите разнообразие от интересни плячки, от които се нуждаете, от броня до медицинско оборудване.

В допълнение, оръжията и аксесоарите също са пълни, започвайки от пистолети, пушки , SMG, снайперисти, прицели и супресори в една сграда.

Има и място за скриване между тръбата, прикрепена към външната страна на сградата, можете да търсите врагове от това място.

2. Монгнай

Следва Mongnai, който е на картата Sanhok, това място е в горната дясна част на картата близо до брега. Mongnai е изпълнен с множество кокосови дървета.

Това място е идеално за вас да го посетите в началото на играта, защото има голям брой и разнообразие от оръжия. Тук можете да намерите редица щурмови пушки и куршуми.

Не оставайте обаче твърде дълго на това място, тъй като е отворено. Ако сте намерили оръжието, което искате, незабавно отидете на друго място за грабеж.

3. Радио Гатка

Тази карта на Ерангел има скрито радио местоположение, разположено западно от Гатка. Радио Гатка е сграда на радиопредавател.

Ако сте близо до тази сграда по време на първоначалното гмуркане, можете да слезете на покрива, защото до нея не може да се стигне по стълби. Там можете да намерите редки оръжия, като например SLR до Kar89K .

Не само това, има и редица обхвати с голямо увеличение. Тогава в сградата има и много пълна плячка, варираща от щитове, медицински, до оръжейни аксесоари.

Това място е подходящо и за вас, за да го направите място за наблюдение на враговете около вас.

4. Тайният тунел на Мирамар

Така че, ако в Мирамар има място на юг от Лос Леонес , скрито между скалите. Това място е дълъг тунел под скалата.

Можете да намерите доста добро количество плячка. Вие, които играете с приятели, също сте подходящи да посетите това място.

Плячката, която можете да получите, са различни видове оръжия, щитове на високо ниво, чанти, обхвати , аксесоари за оръжие и медицинско оборудване.

Ако можете да стигнете до това място в началото на играта, Miramar Secret Tunnel разбира се е длъжен да бъде първото ви плячкосване, банда.

5. Шпионска станция

Друго тайно място в Мирамар е шпионската гара, която е в северната част на Ел Позо . За съжаление, това място е трудно за вас да достигнете и има скали, които го блокират.

Все пак, това Spy гара има редица редки Луутс, като X8 Обхват , Kar89k снайперист, Supressor снайперист или АБ , аптечка , както и различни аксесоари на високо равнище.

Не оставайте обаче твърде дълго на това място, защото няма да влезе в безопасна зона.

Други скрити места за плячкосване. . .

6. Скрито място Ерангел

Erangel Hidden Place е място за разграбване, което е много трудно да се намери, защото това място винаги се движи всеки път, когато играете.

Това място обикновено се намира около фермата или хълма в района на Западното училище . Въпреки че е трудно да се намери, ще получите редица други много редки оръжия и плячка.

Erangel Hidden Place е подходящ и за посещение с вашия екип, защото има достатъчно оръжия, които можете да намерите за четирима души. Страхотен!

7. Ладрилерия

Ladrilleria е местоположение на картата Miramar, това място е близо до Chumacera. Ще намерите редица недовършени сгради.

Това място се посещава много рядко, но има много добро плячкосване. Обикновено заедно с куршумите ще се появят няколко M416.

Това не спира дотук, тук ще получите и няколко щита от ниво 2. Хубаво!

8. Лос Леонес Руини

Освен това все още е на картата Miramar, която е близо до района на Los Leones. За да стигнете до това място, трябва да се придвижите на запад от Лос Леонес .

Тези руини са под формата на сграда без покрив. Можете обаче да намерите редица редки оръжия до щитове от ниво 3. Всъщност можете да намерите обхват x6 тук.

Не забравяйте да проучите това място до покрива на къщата, а. За съжаление това място не осигурява голямо количество плячка.

9. Пещера

Обръщайки се към картата Sanhok, има пещера, до която можете да стигнете отстрани или от покрива. Това местоположение е много лесно за вас да намерите на картата с името Пещера .

Когато слезете от самолета, можете да скочите до това място през покрива. Пещерата разполага с множество оръжия, достатъчни за четирима души.

Ще откриете и джет, с който можете да избягате, ако пристигне враг.

10. Тайната пещера с плячка

И накрая, на картата на Викенди има скрито местоположение, което е под формата на голяма пещера . За разлика от Санхок, тази пещера няма дупка в тавана.

За да влезете в тази пещера, трябва да ударите голяма скала, която покрива входа, или да използвате граната. Можете да намерите няколко малки оръжия в тайната пещера на плячката .

Не се опитвайте обаче да влизате сами, ако пещерната пътека е отворена. Може би има врагове, които са ви предшествали да стартирате. Това местоположение е в западната част на Пешкова.

Има редица тайни места за грабежи, които можете да намерите в мобилната игра на PUBG. Въпреки че получавате добро плячкосване, трябва да сте наясно с обкръжението си, а.

Напишете вашето мнение в колоната за коментари, да. Ще се видим в следващата статия!

Прочетете също статии за PUBG Mobile или други интересни статии от Даниел Кахяди