как да промените екрана за влизане в Windows 10

Използвате ли Windows 10? Чувствали ли сте се отегчени от изгледа по подразбиране за влизане? Ако е така, ApkVenue има лесен начин да промените изгледа за влизане в Windows 10. Искате ли го?

През 2015 г. Microsoft пусна Windows 10. Като се учи от грешките на своя „брат“ (Windows 8 и 8.1), Windows 10 наистина е наследник на предишното поколение. С различни нови функции и подобрения, които носи, потребителите на Windows 10 се увеличават от ден на ден.

За да направи Windows 10 още по-привлекателен, Microsoft започна да предоставя няколко актуализации , които го правят свеж и не е твърд. Така че, за да не ви омръзне, ApkVenue ще ви даде начин да промените изгледа за влизане в Windows 10.

  • Как да промените логото на Windows 7 в Logon Windows
  • Как да възстановите игрите по подразбиране на Windows 7 под Windows 10
  • Как да влезете в Windows 10, без да влизате

Нека променим вашия Windows 10 Logon Display!

По подразбиране дисплеят за влизане в Windows 10 е приятен за окото. Но с времето, ако външният вид е такъв, ще бъде скучно, нали? Това е изгледът за влизане по подразбиране в Windows 10.

Нека се опитаме да променим външния му вид! Нека бъде свежо и не скучно.

Как да променяте изгледи

Наскоро един разработчик намери софтуер за промяна на Windows 10 на Logon Screen, на софтуера се нарича W10 Logon Changer БГ . С този софтуер ще можете да промените нашия екран за влизане в Windows 10 само с цветове или с изображението, което искате да използвате.

Моля, изтеглете W10 Logon BG Changer от следната връзка за изтегляне. След това инсталирайте както обикновено на вашия компютър.

Подобряване на настолни приложения PFCKrutonium ИЗТЕГЛЯНЕ

За да промените фона с желаното изображение, изберете „ Появява се име на фонов файл “ и изберете изображението. Междувременно, ако искате да промените фона само на цвят, изберете „ Използване на текущия цвят на акцента “ и изберете желания цвят.

Ако смятате, че мащабът на изображението, което имате, липсва, можете да изберете мащаба, посочен в бутона „Мащабиране на изображението“, след което да изберете мащаб, който съответства на размера на вашия работен дисплей.

Когато приключите с всичките си настройки, щракнете върху бутона " Прилагане ", за да запазите фона, който сте приложили. За да видите резултатите от фона , който сте променили, можете да щракнете върху бутона „Заключване на Windows“ в горния десен ъгъл или да щракнете върху Windows Key + L

Лесно, нали? Така че в бъдеще можете да промените изгледа за влизане в Windows 10 по ваш вкус, без да се налага да използвате изгледа за влизане по подразбиране за Windows 10 . Късмет!